Nem tudom van-e az örömnek többes száma, de mindegy is, szeretném többes számba tenni, hogy kifejezzem azt, amit érzek. Az előbb felhívott az egyik itteni lány, telve volt a hangja örömmel. Egy hónapja összeveszett a szerelmével, és az elment, néhány perccel ezelőtt viszont megtörte a hallgatást és boldog Ramadánt kívánt neki. Olyan jó volt vele örülni :-)

Amikor az összeveszés után eljött hozzám, teljesen kétségbeesett állapotban volt, de a kártya, illetve a gyógyítás alatt a Lelke is azt mutatta, hogy a Szerelme vissza fog térni. A gyógyítás alatt kitisztítottuk az energetikai rendszeréből és a fizikai testéből azt a közöttük lévő előző életbeli mintázatot, ami ezt a helyzetet berobbantotta, és megerősítettük őt abban a rezgésben, ami a kettőjük közötti kapcsolódást a szeretetben tartja, még akkor is, ha távol vannak. Pár napja ismét eljött hozzám kártya-olvasásra, és kérte, hogy írjunk neki támogató megerősítéseket, hogy ne veszítse el a türelmét a várakozásban. És most megtört a jég :-). Olyan boldog volt a hangja és olyan jó, hogy része lehetek az örömének.

Tegnap is kaptam egy késő éjjeli telefonhívást, egy barátomtól, szintén azért hívott, hogy megossza velem azt a rengeteg örömöt, ami tegnap érte. A barátomnak már több Lélek-Összekapcsolást is csináltunk, az egyikben előjött egy Kínában élt, Tibetben képzett harcos-éne. Ennek az én-résznek a megerősödésére volt szüksége ahhoz, hogy az élete ne fárasztó csatározásokból álljon, hanem a Fény-Harcosaként tényleg át tudja adni a munkáján keresztül a változást serkentő üzeneteit.

Később csináltunk neki még egy gyógyítást a pénzzel kapcsolatos viszonyára. Elengedtük a pénzzel kapcsolatos negatív ítéleteit, és a Lelke azt is megmutatta, hogy amint megcsinálja az első részvételi díjas work-shopját, elindul az életében a pénz áramlása. Már egy ideje érzékelni lehetett, hogy a pénz egyre bővebben csordogál, de a tegnapi nap áttörést hozott. És nem csak a pénzügyekben. Egyszerre érkezett meg mindkét területre az áldás. Nem várt pénzek jöttek, és velük együtt elismerés is azoktól, akik eddig elítélték, mert túl radikális, amit csinál. Sőt egy bocsánat-kérés a kopt egyház egyik pópájától az ellenségességért, amivel az egyház egy ideje kezelte őt. Olyan boldog volt a hangja, és olyan jó volt, hogy része lehetek az örömének.

Örömök változtatják az életemet szivárványban ragyogóvá. Saját életem örömei, és az örömök, amiket mások életének kinyílása által átélek. Hála, hála, hála!

Ha úgy érzed, hogy neked is segíthet a Magdaléna Csatornázással összekötött szLélek-Összekapcsolás, vagy a Lélek-Összekapcsolás abban, hogy életed különböző területeit a Lélek rezgésére hangold és így örömtelivé változtasd az életedet, akkor várlak Téged legközelebbi budapesti tartózkodásom alatt:

 Magdaléna-Csatornázás és Lélek-Összekapcsolás

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdalénát testesítem meg, így a kereső a kérdéseit Magdalénának teheti fel és a válaszok is Tőle, azaz a kereső Lelkéből érkeznek.

A csatornázásban az elme megkapja a válaszokat, amelyben megnyugszik, biztonságban érzi magát, így az ellenállások és félelmek kioldódnak. Ebből a megnyílt állapotból kezdődik el  a csatornázást követő Lélek-Összekapcsolás.

Választható időpontok:

augusztus 7. 10:00-11:15

A Magdaléna Csatornázás + Lélek-összekapcsolás díja 15000Ft.  Most azon az áron jelentkezhetsz, amit 12000Ft és 15000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a MAGDALÉNA + LÉLEK szavakat erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

 július 31. 12:00-13:00, 13:15-14:15 * augusztus 14.  16:30-17:30, 17:45-18:45

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy most azon az áron jelentkezhetsz, amire 10000Ft és 13000Ft között  jó szívvel igent tudsz mondani.

Jelentkezéshez küldd el nekem a nevedet, a választott időpontot és összeget, a telefonszámodat és a LÉLEK szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com