Nem tudom leírni azt a végtelen öröm-érzést, ami átjárt ma este, amikor végül az egyiptomi hadsereg bejelentette, hogy a sok-millió egyiptomi követelésére Egyiptom aktuális diktátorát leváltották. IGEN! IGEN! IGEN! Egyiptom ismét megtette, és ami történt példátlan. Eddig, de remélem, hogy rengeteg hasonló történés fogja ezt követni a világban.

Európa és Amerika igyekszik katonai puccsnak beállítani, ami történt, de ez nem igaz. Négy napja Egyiptom utcáin olyan méretű embertömeg hömpölyög, egypt5amit eddig még nem látott a Világ. Az emberek egyértelműen megfogalmazták mit akarnak: a diktátor távozását. És mivel a volt – de jó, hogy most már ezt írhatom – elnök semmilyen hajlandóságot nem mutatott arra, hogy válaszoljon az emberek követeléseire, a hadsereg a nép mellé állt, és 48 órát adott az elnöknek arra, hogy megoldás szülessék. Megoldás nem született, csak felhívás erőszakra, minek következtében az elnök csoportjához – Muzulmán Testvériség – tartozó hívek több helyen géppisztollyal kezdtek lövöldözni az emberekre. A 48 óra lejártával a hadsereg összeült a különböző egyiptomi csoportokkal  – a találkozóra a Muzulmán Testvériség is meghívást kapott, de visszautasította –  és megszületett a terv arra, hogy hogyan tovább innen. A terv értelmében az elnököt leváltották, Egyiptom ideiglenes elnökének kinevezték az alkotmánybíróság elnökét, az iszlámisták által a lakosság torkán lenyomott alkotmányt visszavonták, bizottság alapul az alkotmány átírására, független szakértő kormányt hoznak létre, és kijelölik a parlamenti- és elnökválasztások időpontját. Egyiptom most ünnepel, mert a hadsereg a nép mellé állt. Nem katonai puccs történt, hanem népi puccs – ahogy ezt itt elnevezték.

Az európai és amerikai hatalmaknak ez nem tetszik. Mert példát ad arra, hogy ki lehet lépni az embereket nem szolgáló politikai keretek közül, és az emberek a kezükbe vehetik a saját sorsuk irányítását és igen is ki lehet tenni a saját hatalmukat szolgáló vezetők szűrét, és meg tud történni az is, hogy a fegyveres erők az embereket védik meg a hatalommal szemben. Hát ez nagyon nem tetszik a hatalmaknak, mert nem nagyon szeretnék, hogy elterjedjen. De el fog. (Hmm, abban a pillanatban, hogy ezt leírtam, egy amerikai megosztotta a Tahriros képemet a Facebook-on ezzel megjegyzéssel: ismételjük ezt meg Amerikában :-))

De most nem a hatalmakkal akarok foglalkozni, hanem egyszerűen csak örülni akarok annak, ami történt. Élvezni akarom a változás örömét, és a megkönnyebbülést. Elsírtam magam, amikor a hadsereg vezetője a különböző csoportok képviselőinek jelenlétében felolvasta a közleményt. Sírtam az örömtől, és attól a leírhatatlan energiától, ami szétáradt az országban. És attól, hogy az, amire a Szerelmem-Férjem – annyi más fiatal egyiptomival együtt – három éve feltette az életét, végre történni kezd. És az öröm könnyeivel együtt megjelent a megkönnyebbülés is.

Nem volt könnyű az elmúlt időszak. Nem volt könnyű januártól abban élni, hogy az iszlámista önkényuralmi rezsim sorban tünteti el a színről azokat, akik továbbra is kiállnak a forradalom céljai mellett. Nem volt könnyű néhány hetekig azzal élni, hogy a rendőrség figyeli a lakásunkat azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy a Szerelmemet is eltüntessék. És közben persze történtek a személyes történéseink is, a házasság, ami szintén nem volt egyszerű történet, mert egy csomó magunkban hordozott félelemmel szembesített mindkettőnket. De megcsináltuk! És úgy csináltuk meg, hogy közben megmaradt az életkedv, az öröm, nőtt a közelség, és egyre többet nevettünk. Nagy áldás az, amikor képesek vagyunk odáig eljutni, hogy a nevetés és jókedv átöleli a legnehezebb helyzeteket is. Áldás és hála érte.

Mindezt a Lélek támogató és megtartó erejének köszönhetem. A Lélek vezetésének. Mert a Lélek az a biztos pont, amely bármilyen körülmények között megtart. És megmutatja az utat, amelyen menni érdemes.

Nem azt akarom mondani, hogy a történések sosem bizonytalanítottak el, hogy nem voltak kétségeim. De igen, voltak. Volt olyan, amikor kiestem a középpontomból, volt olyan, hogy el is keseredtem, és nagyon türelmetlenné váltam. És ez teljesen rendben van így, hiszen mindez az emberi természet része. A kérdés inkább az, hogy mit kezdünk magunkkal ilyenkor. Beleragadunk a lehúzó energiákba, vagy visszahelyezkedünk a Lélek rezgésére, ami mindig elhozza a kisimulást a körülményekbe és a vágyaink felé visz.

Kívánom mindannyiunknak, hogy éljünk a Lélek erejében, hogy válasszuk újra és újra a Lélek rezgését, ami minden gödörből képes felemelni minket, és minden helyzetre megoldást, gyógyírt hoz.

Ha van az életedben olyan gödör, olyan helyzet, melyet egyedül nem tudtál eddig feloldani, és nem találod a Lelked rezgéséhez vezető utat, akkor találkozhatunk személyes gyógyításra budapesti tartózkodásom alatt:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

ezekből az időpontokból választhatsz:

július 10. 18:00-19:00, 19:15-20:15 * július 12. 19:00-20:00, 20:15-21:15 * július 16. 10:00-11:00, 12:30-13:30, 13:45-14:45 * július 24. 10:00-11:00

Az egyéni gyógyítás részvételi díja 11000Ft és 13000Ft között az az összeg, ami számodra jóleső.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, a választott időpontot és összeget emailben: kriszta@vereskriszta.com

Mostanában többet írtam az örömről, mert az öröm-alapú élet rezgése volt az az egyik energia, amely a júniusi TeliHolddal megérkezett, és táplál minket azon lemúriai és atlantiszi emlékekkel, amikor még pontosan tudtuk, hogy ez a földi lét értelme és célja.

És a fenti soraimat olvasva, most már azt is tudhatod, hogy amikor öröm-alapú életről beszélek, akkor nem azt értem alatta, hogy minden rózsaszín. Azt értem alatta, hogy az életünk mindenféle történései alatt, és nehézségei alatt is lehetséges megtartani az öröm érzését. Lehetséges örömmel és nevetéssel átszínezni a nehéz szituációt, amely ettől megkönnyebbül és ezáltal változni is tud.

Ezt kívánom mindannyiunknak. És külön áldás, hogy most ehhez az Univerzumtól is ilyen erőteljes támogatást kapunk.

Várlak júliusi szertartásomon, ha te is szeretnéd az öröm-alapú életet táplálni a TeliHolddal megérkezett atlantiszi energiák segítségével:

“ÖRÖM HORDOZÓI” Szertartás

 2013. július 11. 19:30-22:00

 Ezen a szertartáson azzal a Hathor-energiával utazunk, melyet a Vörös Tenger alatti Hathor Templomon keresztül a TeliHoldnál kiáradt. Ezt a rezgést segítségül hívva ébresztjük a testben hordozott öröm-pontokat, majd összekapcsoljuk őket a saját magunkon belül hordozott Lemuria lenyomattal, és a rezgést felerősítve cseréljük le a szenvedés mintázatokat örömre.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha július 5-ig bejelentkezel.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!