2011. október 28-án, azaz pénteken véget ér a Maya Kalendárium kilencedik hulláma. A kilencedik hullámban az emberiség az Egység Tudatosságot hivatott megvalósítani, és ebben az időszakban az a Forradalom, ami Tunéziából és Egyiptomból indult világméretűvé változott. És az előbb rátaláltam egy újabb Egységre való felhívásra, amely pont október 28-ra szól. Véletlen? Vagy minden összeér?

Nagyon elszomorított, amikor augusztusban a hadsereg brutális erőszakot alkalmazva megszüntette a Tahrir Teret egy hónapja elfoglaló békés demonstrációt. Egy barátom akkor azt mondta nekem: „Miért, mit értek el vele? Mióta ott vannak, és nem változik semmi.” Valójában minden megváltozott. Az egyiptomi forradalmat villámgyorsan követte a többi arab ország forradalmi láza, tavasszal demonstrálók foglalták el a „Teret” Athénben és Spanyolországban. Majd a kairói egy-hónapos térfoglalást követően elhangzott az USA-ban egy hívás: „New York Tahrir pillanata! Foglaljuk el a Wall Street-et”. És ez meg is történt szeptember 17-én. Kevesen voltak, nevettek rajtuk, mert jógáztak, doboltak és énekeltek. Sokan azt mondták, hogy két napig sem tartanak ki. De kitartottak, egyre többen lettek, pedig a gazdasági nagyhatalmat kiszolgáló média mélyen hallgatott az egészről, a rendőrség tömeges letartóztatásokat eszközölt, annak ellenére, hogy az egész folyamat békés, és nyoma sincs rendbontásnak. De kitartottak, és Amerika egyre több nagyvárosában mentek ki az emberek az utcára és foglalták el a tereket. Október 15-én mindez világméretűvé nőtt, 83 ország 950 városában foglalták el az emberek a „Teret”, és fejezték ki arra irányuló szándékukat, hogy nem kérnek többet a mások fölötti hatalmon alapuló rendszerekből. Egy Új Világért táboroznak világszerte a Tereken. Egy szeretetet középpontba állító Világért, ahol mindenki bőségben él.

Október 28-án véget ér a Maya Naptár, végéhez ér az Egység Tudatosság hulláma, ezután már csak egy szint, a Maya piramisok azon szintje, ahová régen csak a papok léphettek be. A Szentélyek Szentélye. És október 28-ára a „Foglald el a Világot” mozgalom részéről elhangzott egy hívás: „Egy napra lépj ki a rendszerből, és lépj vissza Önmagadba”. Mit jelképez a Szentélyek Szentélye? Azt, ami valódi belőlünk, a magunkban hordozott Isteni fényt, a szeretetet, azt, ahol tudjuk és éljük minden és mindenki EGY. Nem tudom, hogy mit tud a „Foglald el a Világot” mozgalom a Maya Naptárról. Nem tudom, hogy ez az egybeesés a dátumban szándékos vagy véletlen. Mindegy is! Tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. Mindegy! Mert MIND EGY!

Az október 28-ra szóló felhívás lényege: „Szerte a Világon emberek egyesülnek! Október 28-án, békésen tüntetünk, szimbolikusan, és ezt az egész Világ megérzi. Kilépünk a Rendszerből! És VISSZALÉPÜNK ÖNMAGUNKBA! Ne menj dolgozni! Kapcsolj ki minden elektromosságot! Maradj távol a televíziótól, rádiótól, internettől, a telefonodtól! Ne vásárolj! Ne tegyél be pénzt a Rendszerbe! OLVASS EL EGY KÖNYVET! MEDITÁLJ! JÁTSSZ! ÉNEKELJ! TÁNCOLJ! ALKOSS! ÉLVEZD A TERMÉSZETET! SZERESS!”

Ha akarod ez erre hívó videót meg is nézheted itt:

És én arra hívlak, hogy addig is tedd meg azt magadért és a Világért, hogy az EGYSÉGET választod! Tedd ezt egyszerűen! SZERESS! Figyeld a gondolataidat, és cserélj ki minden magaddal és másokkal kapcsolatos ítéletet, nemtetszést SZERETETRE! Amikor azon kapod magad, hogy magadat bírálod, vagy másokat kritizálsz, lélegezd be magad a szívedbe és küldj SZERETETET!

Ajándékom is van ezzel kapcsolatban. A következő Lélek Szertartás, ahol Mária erejében pihenünk meg:

Lélek Szertartás november 5-én 19:30-21:30

Évekkel ezelőtt kaptam egy Mária képet az egyik ismerősömtől, aki Medjugorjén járt. A képhez ez a felirat tartozott: „Ha tudnád, hogy mennyire szeretlek, sírnál az örömtől.” Mária folyamatosan ölel minket a szeretetével, és emlékeztet az erejével arra, hogy mennyire fontos, hogy szeressük magunkat és szeressük a Világot. Mert így tudunk egy olyan Új Világot teremteni, amelynek alapja a szeretet.

Október 31-én ezzel utazunk. Kristálytálak hangjával idézzük Mária erejét, majd a jelen lévő Papnők meg is testesítik Máriát, hogy fizikailag is érezhessük azt, mindig szeretve vagyunk. Ezért megpihenhetünk, kiáraszthatjuk a szíveink melegét, és átölelhetjük vele a Világot.

A szertartás ingyenes, adományodat köszönöm. KÉRLEK, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT ELŐRE JELEZD: jelentkezem@vereskriszta.com

Nagyon örülök, ha megosztod velem a gondolataidat ezzel a témával kapcsolatban. Vagy bármelyikkel.

 

Szeretettel,

Veres Kriszta