Többször írtam már arról, hogy milyen bölcsesség rejtőzik Allah 99 nevében. Ma ismét meggyőződtem erről. A mai nevem: Al Khabir. Ő, aki ismeri a valóságot. Ő, aki a belső tudás. Ő, aki a belső igazság ismerője.

Érzed ezt a csodálatos tanítást? Hányszor hallottam azt régebben, hogy a légvárak kergetése helyett inkább vegyem észre a valóságot. És mi is a valóság? Általában azt értik alatta az emberek, amit a fizikaiban éppen tapasztalnak. Holott a valóság belül van, ahogy ez az Al Khabir névből is kiderül.

A név jelentését gyönyörűen fejti ki az egyik szufi weboldal: Ő, aki ismeri minden dolog belső minőségeit. Ő, aki tökéletesen érti és tudja minden dolog valódi valóságát. Ő, aki tudja és érti még a legtitkosabb dolgok jelentését is. Ő, aki ismeri minden szituáció belső igazságát. Ő, aki ismeri a titkos kéréseket és ki nem mondott imákat is. Ő, aki tudja és érti minden belső valóságát.

Gyönyörű!

Mert a valódi tényleg az, ami belül van. A külső csak ezt tükrözi vissza. Mert a belső rezgésekből ölt testet a fizikai.

Az, amit fizikai valóságnak érzékelünk csalóka. Az érzékelésünktől függ. Az érzékelésünk az elmében tárolt tudatos és tudattalan emlékektől függ. DE! Ezek mögött van az a valódi valóság, amiről az Al Khabir név beszél. Ezek mögött van a belső igazság. És, amikor ezzel azonosulunk, megváltozik az érzékelésünk, változni kezd a fizikaiként érzékelt valóság, és a rezgések új fizikaiságot hoznak létre.

Ma este ÚjHold Gyógyítás lesz az Istennő Templomban. Megígértem Reninek, hogy szétküldöm a hírt, de tegnap elfelejtettem. Erről eszembe jutott, hogy hiszen még ma sem késő. Régen azt gondoltam volna, hogy késő. Régen azt érzékeltem valóságnak, hogy egy-egy programot hosszú hónapokkal a program megtörténte előtt a világ tudomására kell hozni. Ez egy Magyarországhoz kötődő hitrendszer volt. Egyiptomban ráláttam egy másikra. Mert itt az emberek többsége a pillanatból dönt. Ezért még az olyan programokra is eljönnek, amiket aznap határozok el. Egyiptom segített nekem kilépni egy addig holtbiztosnak tűnő, többször visszaigazolt, korlátozó hitrendszerből.

Ha szeretnél megpihenni az ÚjHold új kezdeteket és gyógyulást támogató energiájában, akkor Reni és Andi papnők várnak téged az Istennő Templomban:

ÚjHold gyógyítás – az Istennő papnőivel

MA ESTE (augusztus 17.) 19:00 órától

A gyógyítás adományos, a templomot támogatod vele. Bejelentkezés szükséges: renata.onodi@gmail.com, 0670-648-9406

További információért ide kattints!

Amit fent leírtam egy egyszerű, de a valóságot formáló hitrendszer volt. Elgondolkoztál már azon, hogy hány ilyet működtetsz az életedben?

És a jó hír az, hogy ha nem tetszik az, ami az életedben történik, akkor elnyújtózhatsz a hitrendszerek mögötti VALÓDI VALÓSÁGHOZ, és annak végtelen, hitrendszerekkel nem terhelt teréből bármit előhívhatsz, és be is engedheted a fizikai tapasztalásodba!

Ebben segít neked szeptemberben újra induló Online Játszva-Teremtő Kurzusom, melyre augusztus végéig fél-áron jelentkezhetsz:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: szeptember 16-án, az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha augusztus 31-ig bejelentkezel!

A kurzus alatt ezeken a témákon utazunk végig: Hogyan lépj ki a kockádból, azaz a jelenlegi valóságod beszűkült kereteiből? * Hogyan térj vissza abba az áldott gyermeki állapotba, amikor bármit el tudsz képzelni, és ezáltal behívni az életedbe? ­* Hogyan tudod a figyelmeddel a vágyaid manifesztálódását táplálni, és mire is vágysz valójában? ­* Hogyan nyílj ki a „Minden Lehetségesre” a korlátok ismételgetése helyett? * Hogyan tartsd fenn azokat a gondolatokat és érzéseket, amikkel azt teremted, amiben élni szeretnél? * Hogyan tudsz lobogni, szárnyalni, élni szenvedéllyel, a logikába kapaszkodás helyett? * Hogyan tudod erősíteni a hitedet? * Hogyan használj minden élet-darabkát a teremtésed támogatására? * Hogyan maradj meg a folyton táguló, és növekvő jóban?

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Szeretettel,

Veres Kriszta