11:11:11 – világméretű készülődés zajlik, talán soha nem volt még ilyen, hogy egyszerre ennyien imádkozzanak, meditáljanak egy időben a világ minden részén. Az Új Világért, ami békében, szeretetben, bőségben és örömben gyökerezik. Ma egyszerre csak megjelent előttem, hogy mit jelent számomra ez az energia-átjáró, ami pénteken nyílik. Sólyomfi Nagy Zoltán egyik dalának egyik sora pontosan leírja: Nincs te, nincs én, csak MI látjuk a Végtelent.

11, dupla egyes, amiből kettő lesz, két erős én összetalálkozik és erejét egyesítve Mivé válik. Valódi EGGYÉ válik. 11:11:11 – háromszor ismétlődik meg az üzenetet, átjárja a szent hármasságot, átjárja Test, Lélek és Szellem szintjeit, az összes Világokat, és nem lesznek már Világok, mert összeérnek, EGY Világban.

Múlt héten az egyik egyiptomi újság internetes oldalán olvastam a hírt, hogy mégsem engedélyezi a minisztérium a Nagy Piramisnál erre a napra meghirdetett béke-meditációt. Nevetnem kell a történeten. Az energia nem ismeri a tér és az idő korlátait. Mi lesz akkor, ha nem lehet odamenni a piramishoz? Semmi. Innen, az Erzsébet körútról is bármikor összekapcsolódhatom a hely energiájával.

Mi lesz akkor, ha nem engedélyezik a hatóságok a gyógynövényalapú készítményeket? Semmi. Bármelyik növény rezgése bármikor előhívható, és bármikor, bárki felé tudjuk sugározni ezt a rezgést.

Augusztusban az egyiptomi hadsereg elfoglalta a Tahrir Teret, a forradalom központi terét, és erővel tartotta onnan távol a forradalmárokat. Igen. Tényleg volt egy nagyon erős energia-vortex, ami a tér közepén lüktetett és táplált mindenkit, aki a közelébe került, táplálta a forradalmat. Valaki ezt tudta ezt a hatalmat birtoklókból. De mit számított? Semmit? Az energia keresztül-áradt a katonai kordonon. Majd eljött egy pillanat, amikor azt éreztem, hogy minden megváltozott, és ugyanaz az erőteljes energiatér lüktet Egyiptom földjének minden milliméterén, ami eredetileg a Tér közepén sugárzott. Egy hét múlva el is tűnt a kordon, és azóta a forradalmi tüntetések szétterjedtek az egész városra és országra. Sőt a Világra a térfoglalásokban.

 A 11:11:11 kapu ezt a felébredést hozza, eddig is sokan ébredtek, de ezután még gyorsabban, még tömegesebben történik majd minden. A különbözőségeink még inkább kiéleződnek, azért, hogy tudjuk ezt választani: Nincs te, nincs én, csak MI látjuk a VÉGTELENT. Minden összeér. Minden EGY lesz.

2011.11.11-én két programra is velem tarthatsz, mindkét programba beleesik a 11 óra 11 perc. 11:11:11:11:11 – az ötös a választás száma! Válasszuk a MI-t, az EGY-et, a Világok összeérését, együtt!

Csatlakozhatsz hozzám pénteken délelőtt, egy ingyenes meditációra:

SZÍV-MEDITÁCIÓ november 11-én 10:30 és 12:00 között a Duna partján!

A meditációval a 11:11:11 energiához kapcsolódunk, szív-kört formálva a Föld körül és megpihenve az EGY SZÍV erejében.

Kérlek legkésőbb csütörtök estig jelezz, ha szeretnél részt venni, hogy el tudjam neked küldeni a találkozónk helyszínét: kriszta@vereskriszta.com

Péntek este, pedig Szentesi Szilvivel várunk közös szertartásunkon. Pörögj velünk november 11-én! Emlékezz vissza, milyen az, amikor félelmek nélkül repülsz az Élettel! Engedd, hogy átitasson az emlékezés, részegülj meg az Élet elixírjétől, hogy így élhess mindig:

 „Szerelem Örvény”

Táncmeditációs Szertartás Szentesi Szilviával és Veres Krisztával

2011. november 11. este 8:00-este 11:11

 „Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervistáncot, légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott! A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Azt mondom, légy fülig szerelmes; olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza! Hogy találhatsz rá? Hagyd az eszed! Hallgass a szívedre!… Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni. Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. De meg kell próbálnod! Ha nem próbálod meg, nem is éltél… Légy nyitott, ki tudja… becsaphat a villám (Meet Joe Black)

Szerelemre hangolva, szerelmesen táncolva életünk kertje kivirágzik, erőfeszítés nélkül valóra válhat az, amire lelkünk mélyén igazán vágyunk. Lehet, ez egy ölelő kar, egy beteljesült szerelem, lehet ez a jólét áldása, lehet a szabadság mámora, bármi… Mert minden, ami emberi jó, és minden, ami emberi gyönyörűség! Végül a szerelem örvény elvihet a mindenben való szerelmes gyönyörködés mámorába, ami maga a meditáció.  Ahogy Osho írja: „A meditáció azt jelenti, hogy önmagad vagy, a szeretet pedig azt jelenti, hogy megosztod magadat valaki mással. A meditáció adja a kincset, amelyet a szeretet segítségével osztasz meg másokkal. Ez a két legalapvetőbb dolog, minden más lényegtelen.”

A „Szerelem Örvény” program egy különleges meditáció, mesés elemekkel, szufira hangolt táncokkal és az érintések megnyílásba hívó varázslatával. Meditáljunk együtt november 11-én, ezen a különleges napon. Az évnek ezen az estéjén megnyílik a másik valóságba vezető kapu. Megnyílik a lehetőség a dimenzió váltásra életeinkben. Félelmeinkkel szembenézve meghozhatjuk a döntést, választhatjuk a szerelmes létezés csodáját!

A szertartásról részleteket ide kattintva olvashatsz!

A „Szerelem Örvény” Táncmeditácós Szertartás részvételi díja 5000 Ft. Helyszín: Casa de la Musica, 1088, Vas u. 16., II. em. Brazil terem

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÖRVÉNY szót, a neved, a címed és a telefonszámodat: jelentkezem@vereskriszta.com

Nagyon örülök, ha megosztod velem a gondolataidat ezzel a témával kapcsolatban. Vagy bármelyikkel.

Szeretettel,

Veres Kriszta