“ha az élet valóra váltja a legszebb álmodat, akkor nincs mit megbánnod, ha ez az álom véget ér.” (részlet az Alkonyat című regényből)

Amikor valami új kezdődik az életünkben örülünk, és amikor véget ér szomorkodunk, fájdalmat érzünk, olykor szenvedünk, máskor haragszunk is. Pedig ahogy az Alkonyat vámpír fiúba szerelmes emberlánya mondja: Nincs mit megbánnod, ha az álom véget ér. Mert helyet ad egy újabb álomnak.

Több hónapja gondolkozom egy Online Elengedés Kurzus indításán. Mert nem kell, hogy hónapokra és évekre beleragadjunk a gyász folyamatába. Lehet, de nem feltétlenül szükséges.

A nyáron egy elvonuláson arról beszélgettünk, hogy van-e fájdalom. És többen felháborodtak, hogy miért akarom letagadni a fájdalom létezését. Nem akartam, csak arról beszéltem, hogy minden a mi szabad választásunk. De ez is frusztrációt okozott. Mert azt mondták, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a fájdalom egyszerűen van. Megkérdezték, mit éreznék akkor, ha a Szerelmem meghalna. Amikor a kérdés elhangzott éppen elég zűrös helyzetek voltak Egyiptomban, és a Szerelmem sokszor volt olyan helyzetekben, amiben ott volt a halál lehetősége. És persze az életét kívántam, és a további szépséges együtt-létet, de nyugalom volt bennem azzal kapcsolatban is, ha mindez véget ér.

Egyiptom vigyázott a Szerelmemre – és valahol mélyen tudtam, hogy ez így is lesz -, életben van, és most mégsem vagyunk együtt. Egy hónapja megállt az igen és nem között, mélyen szeret engem ezért nem akarta azt választani, hogy legyen vége a kapcsolatunknak, viszont az igenbe sem tudott beleállni. Halogatásba kezdett, félretette az egész történést, és én nem erre vágyom. Szerettem volna, ha tisztába tesszük a helyzetet. Együtt vagy külön, és amikor ezt tegnap megkérdeztem tőle, azt, mondta, hogy akkor vége. Tudom, hogy haragból és nyomás alatt mondta. De most ez van.

Fáj-e? Fájhatna. Hiszen én is mélyen szeretem őt, gyönyörű történéseket éltünk át együtt. És ott a választás, hogy elmerüljek ennek elvesztésén való fájdalomban, vagy kinyissam a szívem a szeretetnek és annak a mélységes hálának, hogy ilyen gyönyörű ajándékokat kaptam tőle, ennyi szépséget adtunk egymásnak. Hogy megáldjam a lépéseit a szívemben lüktető szerelemmel és benne maradjak ebben a szerelemben, átölelve vele saját magam, az életem egészét, a vágyaimat és mindazt a szépséget, amit az élet elhoz nekem.

Mert ebben az egyben biztosak lehetünk az élet mindig újabb, és újabb csodákkal ajándékoz meg. Bármi távozik annak a helyébe újabb csoda érkezik. És ehhez csak az kell, hogy a szívünk nyitva legyen rá, és megtartsuk magunkat abban, ami az egyetlen valódi: a Szeretetben.

Amikor valami véget ér, valamit elvesztünk – legyen az barát, családtag, szerelem, munka, bármi – könnyű beleragadni az ellenállásunkba és bezárni a szívünket. De! “Nézz szembe a tényekkel! Szükséged van a szívedre. A szíved nélkül csak félig létezel, félig élsz, mert nem tudod élvezni az életet, és nem tudod magadat adni. Nem tudsz szeretni. Nem tudsz elfogadni. Nem tudsz érezni… Ha a szíved összetört akkor felelősséggel tartozol magadnak, az életnek és mindazoknak, akiket szeretsz, vagy szeretni fogsz, hogy meggyógyítsd.” (Chuck Spezzano)

Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál akkor az új online kurzusom segítségével elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz. A kurzus anyaga nemcsak jelen helyzeted átalakításában segít, hanem megtanulsz vele egy olyan új élethez való hozzáállást, amivel választhatod a folyamatos jóllétet az ellenállás és harc helyett. Az első tíz fő kedvezményes áron jelentkezhet:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: október 23-án, a Sötét Hold Elengedést támogató erejében

5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

Az öthetes kurzus alatt a minket és a világot felépítő 5 elem ereje támogatja a transzformációs folyamatunkat:

Első hét: Föld Elem – a fizikai szint megtisztítása és vágyaink megfogalmazása

Második hét: Tűz Elem – energiáink megtisztítása és az energiáink fókuszának a hiányról a Vanra irányítása

Harmadik hét: Víz Elem – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

Negyedik hét: Levegő Elem – gondolataink megtisztítása és a jóllétünket támogató gondolatok választása

Ötödik hét: Szer-Elem – az ötödik elem a Szer-Elem, ahol minden összeér, és ahonnan minden születik, az ötödik héttel a Létezés állapotába érkezünk, amely az erőlködés nélküli, örömmel való átélése a pillanatnak, amelyből az életünk teljessége természetesen kibomlik

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

Az öthetes online kurzus részvételi díja: 17500Ft. KEDVEZMÉNY! Ha benne vagy az első tízben és szeptember végéig bejelentkezel a te részvételi díjad csak 12500Ft! Ha október 15-ig bejelentkezel a te részvételi díjad csak 15000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ELENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

 

Elméletben sokan tudjuk, hogy a megengedés ereje az áramláshoz hangol. Sokan tudjuk, hogy az élethelyzetek elfogadásával az életünk kinyílik és elindul a virágzás felé. De az elménk ragaszkodik ahhoz, hogy előre akarja a biztosítékot arról, hogy minden rendben lesz.

Agusztusban Glastonburyben jártam ismét egy csoporttal és volt egy egész napunk, amikor a családállítás kicsit átalakított változatát hívtuk segítségül ahhoz, hogy rápillantsunk olyan élethelyzeteinkre, amikkel szembehelyezkedtünk, amiket nem tudunk elfogadni. Arra pillantottunk rá, hogy hová alakulnának ezek a helyzetek, ha szeretettel elfogadnánk őket. Nagyon érdekes és megerősítő tapasztalás volt.

Október másodikán tartok egy egész napos programot, ahol mindezt te is megtapasztalhatod. Az első tíz fő kedvezményes áron jelentkezhet:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS KURZUS

2011. október 2. 11:00-18:00

 “Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

A napunk három részből áll:

11:00-12:30     Saját életből vett példákkal illusztrál előadás a MEGENGEDÉS átalakító erejéről.

13:30-14:00     A MEGENGEDÉS állapotába való átlépés egyszerű gyakorlatának közös gyakorlása

14:00-18:00     A résztvevők által elhozott élethelyzetek felállítása, és az arra való rápillantás, hogy hová visz minket a szituáció, ha engedjük történni

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

A Megengedés Kurzus részvételi díja 9 000 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 7000Ft, ha benne vagy az első tízben!


Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,

Veres Kriszta