A mágia eredetileg a valóság átformálása a tudat erejével. Se nem fehér, se nem fekete, a szándékunk teszi pozitívvá vagy negatívvá.

Minden rezgés, ha a rezgésen változtatunk, változik a fizikai valóságunk is.

A név is rezgés. A név változása visszahat arra, hogy a külvilág felé megnyivánulunk.

Ezt már megtapasztaltam korábban is. Anyakönyvi nevem Krisztina. Utazási szakmás időszakomban mindenki Krisztának szólított, kivéve a külföldi partnerek, akik Krisztinának. Egyszer a névjegykártyámra a grafikus azt írt, hogy Kriszta Veres, mert ő így ismert. Onnantól kezdve a külföldi partnerek is így szólítottak, én pedig teljesen másfajta erőben tudtam feléjük megnyilvánulni. Sokkal magabiztosabb lettem, saját értékességemet felismerve voltam jelen.

És most megérkezett hozzám egy név, ami az enyém volt Lemúrián Őrzőként: KRISZTEL

Igazából már egy ideje érkezik. Mielőtt Egyiptomba költöztem, egy párszor kristálytálaztam barátnőm zenekarának fellépései alatt. krisztelfaA fiúk a zenekarban úgy neveztek, hogy KRISTÁLY KRISZTA.

A KRISZTEL jelentése KRISTÁLY.

Itt Egyiptomban van néhány ember, aki egyszerűen sosem tudott Krisztának szólítani, ismeretségünk kezdete óta KRISZTELNEK szólítanak. Nem is ismerik egymást, de mégis egymástól függetlenül csak így tudnak hívni.

Egy ideg nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, de márciusban nagyon megéreztem, hogy dolgom van ezzel. Az Alkimista úton, a Nagy Piramis szarkofágjában már úgy feküdtem, hogy a többiek ezt a nevet zengették.

És most a Méh-Oldás Csoportos Gyógyítás után ébredtem rá arra, hogy ez volt az Őrzői nevem Lemúrián. Eddig nem éreztem belül magamat tisztának a névhez, ezért nem is tudtam elfogadni. A Méh-Oldásban kitisztult saját történetem, és a második Méh-Oldás hanganyag méhet megújító szépséges energiája viszont felemelt oda, ahol már újra viselni tudom ezt a nevet.

A Méh-Oldás Hanganyagokat  ma éjfélig még rendelheted:

Méh Toxikus Kötéseinek Oldása Hanganyagok

További részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

KRISZTEL <3

Örömmel nyílok ezen újabb Lélek-Utazásnak, mert az nyílik Lélek-ösvényem újabb darabja. Örömmel várom, hogy mi bukkan a felszínre belőlem az új névvel.

Milyen új erőket tudok megélni. Mit tudok a Lelkem kincseiből a felszínre hozni.

A Lelkünkben rengeteg kincs lakik. Mindenkiében.

De amíg igent nem mondunk a Lelkünkre, nem választjuk szemben az elme kétségeivel, ezer félelmével, addig ezek a kincsek rejtve maradnak. És ilyenkor az élet is nehéz, kevés öröm van benne.

Augusztusban személyesen is tudlak támogatni abban, hogy a Lelkedet válaszd:

LÉLEK-ÁLLÍTÁS

2017. augusztus 10. 09:00-17:00

még 5 fő tud részt venni

Várlak Téged, ha pontosan érzed és tudod, hogy merre kellene menni a Lelked szerint, de mégis félsz, mert a racionalitás azt mondja ez nehéz lesz, veszélyes, pórul járhatsz, romba dől a biztonságod…

Az állítás azt mutatja és bontja ki előtted, hogy hogyan alakulna a most még láthatatlan jövő akkor, ha teljességgel bíznál a Lelkedben és követnéd azt.

A folyamat feltárja azokat a gondolati-kapaszkodókat is, melyek a Lelked útjának követése közben meg tudnak tartani.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

——

ANKH Szertartás

2017. augusztus 10. 18:00-21:00

Várlak erre a szertartásra, ha szeretnéd Lélek-tervedet összehangolni azzal, amit a fizikaiban élsz és működtetsz. Várlak, ha szereznéd megsokszorozni az ehhez rendelkezésre álló energiát, és egyáltalán az élet-energiádat. Várlak, ha érzed, hogy elakadások vannak a Lelked földi, fizikai megnyilvánulásában. Várlak, ha szólnak hozzád az Ősi Egyiptom misztériumai, ha vonz téged az ANKH.

Várlak, hogy EGYütt belépjünk az ANKH szakrális terébe, és bejárjuk az utat, melyben a Lelkünk valóban testet ölt. Várlak, hogy fogadjuk ehhez az Ősi Egyiptom áldását, mindazt a tápláló energiát, ami az ANKH Lélek-terében jelen van.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!