Lába alatt a Hold, a koronája csillagokból font, és a Nap sugárpalástjába öltözött. A Jelenések Könyvének asszonya, aki új világkorszaknak ad életet. Mária, a Nap öltözött Asszony. Mindig is megérintett ez a kép, de most a Mária-Híd energiája teljesen új értelmet adott neki.

Tegnap a Mária Anyától és Mária Magdolnától kapott tisztító, szentséget és szexualitást egybe-simító meditáció végén jelent meg a Napba Öltözött Asszony. Lába alatt a Hold, azaz a NŐ, aki megpihent saját Női Léte Egységében, tudja és éli azt, a visszaigazolások szükségessége nélkül. A Nap napbaoltozott1sugárpalástjába öltözött, azaz átöleli a Férfi Léte Fényére ébredt FÉRFI. Kettőjük EGYSÉGÉT ujjongva koronázzák meg a csillagok, és az ebből születő gyermek, az Új Világ.

És persze ennek az Új Világnak pillérei a gyermekek, akik a más tudatosságból foganva más tudatossággal születnek: “Megtanultam, hogy férfiak és nők ösztönösen vágynak egymással testben kapcsolódni, mert általuk az Isten tudása és az Istennő teremtő ereje válik eggyé. Ha ez megtörténik akkor utódaik egyensúlyban lesznek, férfi és nő ereje akkor a gyermekben harmóniában van. Ha a szülők megértik a feladatukat, akkor ők és gyermekeik egységben élnek saját magukkal, a családjukkal, a világgal és a szereteten és bizalmon keresztül a rend egyensúlyát teremtik.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Amúgy a Napba Öltözött Asszonynak ez a szépséges üzenete sok helyen megjelenik az látó szem számára. Az egyik ilyen hely a Mátyás Templom. A templom főoltára mögött Máriát látjuk. A templom olyan módon van hangolva, hogy az augusztus 15-én, NagyBoldogasszony napján felkelő nap a szobor mögötti ablak-képen keresztül árad be a térbe. A szobor mögötti ablakkép Jézust ábrázolja. A Fényére felébredt Férfi látja és átöleli az Egységére ébredt Nőt, és kettőjükből Fényes Világ fakad.

Áldás. Így legyen. Így is VAN.

És ennek a VANságnak az életünkbe engedésében segít a Mária-Híd Meditáció, melyet VASÁRNAP ÉJFÉLIG (augusztus 25.) tudsz még kedvezményesen megrendelni:

MÁRIA-HÍD MEDITÁCIÓK

Két meditációs hanganyagot érzek születni jelen pillanatban, az egyik a Szent-Szajha szétválasztottság női, a másik a férfi sebzettségét simítja vissza Mária EGYségébe. (+ a Mária-Ringatása meditáció)

A híd augusztus 15-tel kezd épülni, és 21-én ér össze. A meditációkat  26-án küldöm majd ki. A híd épülése közben érdemes már erre a folyamatra hangolódni, és tudatosan nyílni felé. Ebben támogat az a személyre szóló mondat a Nag Hammadi tekercseknek nagy valószínűséggel Mária Magdalénától származó szövegéből, amellyel meditálva, lélegezve összesimulhatsz az erősödő energiákkal.

A meditációkat 26-án küldöm ki, a téged segítő Nag Hammadi mondatot pedig a részvételi díjad megérkezése után, azonnal. A hanganyagok díja 1000Ft.

Megrendeléshez ide kattints!