„Nagyon szép” – mondta a Kedvesem, miközben tegnap este a két fényképben gyönyörködött, amik megörökítették az oroszlánnal való találkozásomat. Azt a szépséges összetalálkozást, ami csordultig töltötte a szívem. Megpusziltam az oroszlánt, és beleolvadtam a pillanatba.

A Kedvesem hosszan a kezében tartotta az egyik fényképet, és azt, mondta, hogy olyan, mintha az oroszlán édesanyja lennék rajta, mert annyi szeretet és gyengédség sugárzik belőlem az oroszlán felé és vissza. Majd hosszan nézte a másik képet is, a csókosat, és azt mondta, hogy ez meg olyan, mintha szerelmeskednék az oroszlánnal.

Hosszan nézte a képeket, és engem. Csodálat és szerelem áradt felém a hatalmas barna szemeiből.

Anya és szerető. Kettő csupán abból a rengeteg minőségből, ami a Nőben lakik, és amiken keresztül az életet varázslatossá változtatjuk. Ezer neve van az Istennőnek – az EGY isteni, női részének – és ez mind ott rejtőzik táncol a Nőben, hogy az adott pillanatban előtáncoljon és szépséggel hintse be a világot.

Tegnap este egy pillanatra kapcsolt be az elmém miközben ajkaim az oroszlán felé közelítettek. Megjelent a gondolat, hogy mégis csak egy kiszámíthatatlan vadállat felé közelítek. De a pillanat tovatűnt, abban a szerelmes összeolvadás érzésben, ami a Lelkemből az oroszlán Lelke felé áradt. És onnan, a Lelkem végtelen tájairól előbukkant az Istennő, aki a Vadállatok Úrnője, és én eggyéváltam ezzel a minőséggel, eltűntek a félelmek és csak a vág maradt arra, hogy ez a szépséges pillanat örökké tartson.

Az Istennő ezer arca lakik az arcunk mögött, szebbnél szebb női energiák táncolnak gyönyörű színekben Lelkünk kaleidoszkópjában. És megérdemled, hogy a felszínre hozd őket, hogy kinyisd a kaput arra, hogy ezek a minőségek szabadon járják át az életedet! Hívlak téged egy varázsos esti utazásra, felfedező-útra a benned táncoló istennői minőségek világában! Július 13.ig még kedvezményesen jelentkezhetsz, ha beleférsz az első tíz jelentkezőbe:

 NŐI RAGYOGÁS Meditációs és Szertartásos Est Nőknek

2012. augusztus 8. 16:00-21:00

„Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.”

A magyarországi Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Estnek szintén egy gyönyörű kert ad otthont. Egy kert, ami egy ragyogó női szív tápláló erejéből született meg. Ebben a kertben indulunk varázs-utazásra a különböző istennői minőségekkel és archetípusokkal azért, hogy felébresszük azt a belső ragyogást, ami életünk egészét tündér-kertté változtatja. Ehhez segítségül hívjuk a rituálé, táncmeditáció és az elemek megtisztító erejét, illetve Aphrodité lágy eszenciáját.

A Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Est részvételi díja 5900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha július 13-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

Ha részt vettél a Női Ragyogás Online Kurzuson, és szeretnél most másféleképpen is tovább utazni ezzel az energiával, akkor a Te Kedvezményes részvételi díjad csak 2900Ft! EZ A KEDVEZMÉNY CSAK JÚLIUS 13-IG VALÓ BEJELENTKEZÉSSEL ÉRVÉNYES!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Nemcsak az oroszlánnal való találkozás és a fényképek voltak szépségesek. A tegnapi este egésze szépséges volt. Eredetileg felukkázni – Nílusi vitorlás – indultunk a Kedvessel és Rania barátnőmmel. Mi vittük az ételt, ő pedig az édességet. Útközben egyszer csak a Kedves megjegyezte, hogy mi lenne, ha egy új helyre mennénk, én örömmel üdvözöltem az ötletet, Rania is beleegyezett. És ahogy az Egyiptomban általában történik, a pillanat átírta a terveket, és ismét kinyílt egy csoda.

Úttalan utak után megérkeztünk egy kávéházba, ami egyszer csak megjelent előttünk a sivatagból. Az ételt ott ettük meg a kávéházban, finom sivatagi szélben, miközben a kényelmes párnáknak dőlve gyönyörködtünk a három piramis sziluettjében. Nemsokára érkezett a tea és a shisha is. Tökéletes este, amit aztán megkoronázott extra-varázslattal az oroszlán érkezése.

Az életünk egy csoda, akkor, ha kilépünk az elme terveiből, kontrolljából, megpihenünk a Lélek vezetésében, és követjük a Lélekből nyíló tündérporos ösvényt.

Ha keresed Te is a másfajta életet. Logika helyett a Lélek varázslatát. Ha lépnél a tündérporos ösvényen, átadva magad a csodáknak, és ehhez szeretnél egy kis segítséget, akkor várlak Téged személyes Lélek-Összekapcsolásra következő magyarországi tartózkodásom alatt:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

július 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 19:00-20:00 * július 31. 12:00-13:00, 13:15-14:15, 15:00-16:00, 16:15-17:15 * augusztus 14.  16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy ha július 15-ig bejelentkezel, akkor 8000Ft és 13000Ft között azt a részvételi díjat fizeted, amire jó szívvel igent tudsz mondani.

Jelentkezéshez küldd el nekem a nevedet, a választott időpontot és összeget, a telefonszámodat és a LÉLEK szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com