Az aktuális kedvenc arab szavam a moszmár, imádom a hangzását, olyan mókás és kedves a fülemnek. Azt jelenti, hogy szög. És a szög tegnap elvitt oda, hogy a bőség végtelen, kérni sem kell, egyszerűen csak van.

Tegnap a kárpitos megérkezett az új függönyeimmel, felszerelte az új karnisokat, feltette a függönyöket, és megkérdezte, hogy tehet-e még valamit. Tíz napja tervezem, hogy veszek szöget és kalapácsot, hogy feltegyek egy képet a falra, de mindig elfelejtem. A kárpitosnak volt szöge és fúrógépe is, megkértem, hogy tegye fel a képet a falra. Megtette, majd kijött a nappaliba és megkérdezte: Moszmár téni (még egy szög)? Volt még egy képem, egy Mária ikon, amit Kairó kopt negyedében vettem, régóta szeretném a falon, de nincsen rajta sem lyuk, sem akasztó. Előttem ez akadályként magasodott, de a kárpitos egy pillanat alatt megoldotta a helyzetet, és ez a kép is felkerült a falra.

Pár napja hasonlót éltem meg a villanyszerelővel. A fürdőszobában is szerelt, és arra gondoltam, hogy majd megkérem, igazítson meg, illetve szereljen le egy-két dolgot. Hát a kérésig nem jutottunk el, mert ő jött oda hozzám, és megkérdezte, hogy visszaszerelje-e a törölköző-tartót.

Így hozta el nekem a szög a bőség megtapasztalását. Ahogy Eckhart Tolle mondja a bőség belső állapot. Nemcsak a pénzről szól, hanem azt jelenti, hogy minden van, pénz is, még akkor is, ha az emberiség a kollektív hitrendszerével hosszú-hosszú ideje szűkséget teremt.

Nagyon érdekes megfigyelni, hogy milyen helyzetet teremt az, amikor valaki belül a szűkség állapotát éli. Többször tartok ingyenes, adományos programokat. És többször találkozom azzal, hogy az, aki belül a szűkséget éli nem veszi észre, hogy éppen kinyílt előtte egy lehetőség, hanem ehelyett arról ír nekem, hogy az anyagi helyzete miatt nem tudja kifizetni a programomat. És írja ezt egy ingyenesen kínált program kapcsán. Minél többet ismételgetjük, hogy nincsen pénzünk, annál kevésbé lesz, és ezzel annyira el is zárjuk magunkat a körülöttünk áramló bőség megtapasztalásától, hogy nem vesszük észre azt, amit az élet gondoskodó áramlása elénk tesz.

Nagyon-nagyon hálás voltam a kárpitosnak és a villanyszerelőnek is. Érdekes volt megfigyelni a munkájukhoz való hozzáállásukat. Nem túllenni akartak rajta, hanem örömmel időztek benne. Nem ímmel-ámmal csinálták azt, amire szükség volt, hanem még arra is volt szemük, hogy észrevegyenek olyan kijavítanivalókat, amikre én oda sem figyeltem, és – ahogy azt fentebb leírtam – még olyan dolgokat is megtettek a legnagyobb örömmel, ami kívül esik a munkájuk területén.

Nagyon jó érzés ilyen emberek közelében lenni, mert érzem, hogy áldás van azon, amit csinálnak. Nem egyszerűen elvégeznek egy munkát, hanem áldást hoznak az otthonomba, és áldást hagynak a tárgyakon, amit megérintettek. Aki így dolgozik, az Fénnyel szenteli meg az anyagot, és amikor Fény árad rajtunk keresztül nyitva vagyunk a bőség megtapasztalására.

 Pont úgy, ahogy Marianne Williamson írja: “Tedd azt, amit szeretsz! Tedd azt, amitől a szíved énekel! És soha ne a pénzért tedd! Ne a pénzért menj dolgozni, menj munkába örömet sugározni! Keresd először a Mennyországot és a Masaratti megérkezik, amikor itt az ideje.”

És mindig van tovább. Mert az Univerzum végtelen. Azaz mindenből bőven van benne, csak meg kell nyílnunk rá. Mindig lehet a megnyílásban még tovább tágulni és még több csodát megtapasztalni. Legalábbis én ezt tapasztalom. És ezt tapasztaltam az előző Online Pénz-Vonzó Kurzus közben is, amihez először tettem hozzá a 7×7 napi megerősítést, ami engem is tovább erősített abban, hogy minden van. Bőségesen van.

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzusomat most kedvezményes áron rendelheted meg! Az az ajándékom most neked, hogy az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg! A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy február 26-ig bejelentkezel:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ BŐSÉG-KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

Másik két online kurzusomat szintén ezzel a kedvezménnyel rendelheted meg február 26-ig:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 14100Ft helyett az ALAP CSOMAG 6600Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

 

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * egy meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-testsulyszabalyzo-teremto-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta