„Most SZERETLEK” – mondta a Kedves, miközben egy pillanatra lazított az ölelésén, hogy a szemével öleljen tovább. Rámosolyogtam, pontosan tudtam, hogy mit ért ez alatt, de felvettem az energiák játékát és visszakérdeztem: „Most?” Mire azt válaszolta: „Előtte is, de most minden megváltozott. minden más…”

A szavai azt mondták el, amit én is érzek, élek, ami megtölti minden sejtem, mióta a fizikaiban is újra együtt vagyunk. Minden megváltozott, nincsenek feszültségek, csak a végtelen gyönyör, ami minden pillanatunkat megtölti. És ezek a pillanatok egyre sűrűsödnek. SZERETEM.

Tavaly augusztusban az Avaloni Zarándoklat végén, a Tor – Glastonbury varázserejű hegye – köré épített labirintusból kifelé kígyózva pont ezt fogalmaztam meg vágyként: „Legyen minden együtt töltött pillanatunk maga a Gyönyörök Kertje, és legyen ezekből a pillanatokból egyre több. Végtelen.”

És az Avaloni varázslat ismét működött. Persze olyan „avalonosan”. Egy héttel a vágyam megfogalmazása után, a Kedves elment, és kilenc hónapig vissza sem jött. Tudom, hogy az életemben minden értem történik. Tudtam, hogy a különválásunk és értem történt, azért, hogy jobb legyen, hogy a vágyam szerint legyen. Persze a kilenc hónap alatt nem tudtam ezt minden pillanatban teljesen élni. Hiszen ember vagyok és vannak kétségeim. De a szabad akaratot is megkaptam ajándékba. Ezért újra és újra döntöttem, és választottam a szívemet és az Univerzum szeretetébe vetett hitet. És így az életem folyója végül elvitt oda, ahol a megfogalmazott vágy fizikai valóságként van jelen.

És így van ez minden megfogalmazott, kigondolt vággyal. Az energiák abban a pillanatban elkezdenek átrendeződni, ahogy a vágy megjelenik benned. És sokszor az átrendeződés azt jelenti, hogy szét kell hullania az akadályozó tényezőknek. És amikor ez történik, akkor a fizikai egy ideig az ellenkezőjét mutathatja annak, amire vágysz. De a bizalommal megenged az átrendeződést és egyszer csak azt veszed észre, hogy a vágyad átsűrűsödött a fizikaiba.

Ha szeretnél minél megengedőbbé válni, és minél jobban megnyílni a vágyaid testet öltésére, akkor ajánlom neked újra induló Online Elengedés Kurzusomat, melyre még két napig kedvezményesen jelentkezhetsz:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2012. július 19-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A Magdaléna Csatornázás részvételi díja 5000Ft!

Most a kettőt együtt, az Online Elengedés Kurzus Alap Csomagját + a téged személyesen támogató Mária Magdalénától csatornázott hanganyagot 11600Ft helyett 7700Ft-os áron vásárolhatod meg, ha július 6-ig bejelentkezel!

A Magdaléna hanganyagot a kurzus végén kapod meg. Skype-on megbeszéljük, hogy hová vitt téged a kurzus öt hete, majd  hanganyag formájában Magdaléna azon üzenetét rögzítem neked, mellyel megtarthatod magad a befogadás állapotában.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

„Minden megváltozott” – mondta a Kedves. És mi az, ami valójában megváltozott és utat nyitott arra, hogy a kapcsolódásaink minden pillanatát gyönyör hassa át? A félelmeim tűntek el. Erre volt jó a kilenc hónap. Hogy az önmagamban kételkedésből, a félelmekből elvigyen oda, ahol a Belső Ragyogásom lakik. Az, amelyik mindig van, és mindig ragyog. Nem függ senkitől és semmitől.

Nőként az a legnagyobb ajándék, melyet adhatsz magadnak és a Világnak, hogy a BELSŐ RAGYOGÁSODBÓL élsz!

Egy varázsos esti utazásra hívlak, hogy felfedezd és kibontsd ezt a ragyogást:

 NŐI RAGYOGÁS Meditációs és Szertartásos Est Nőknek

2012. augusztus 8. 16:00-21:00

„Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.”

A magyarországi Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Estnek szintén egy gyönyörű kert ad otthont. Egy kert, ami egy ragyogó női szív tápláló erejéből született meg. Ebben a kertben indulunk varázs-utazásra a különböző istennői minőségekkel és archetípusokkal azért, hogy felébresszük azt a belső ragyogást, ami életünk egészét tündér-kertté változtatja. Ehhez segítségül hívjuk a rituálé, táncmeditáció és az elemek megtisztító erejét, illetve Aphrodité lágy eszenciáját.

A Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Est részvételi díja 5900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha július 13-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

Ha részt vettél a Női Ragyogás Online Kurzuson, és szeretnél most másféleképpen is tovább utazni ezzel az energiával, akkor a Te Kedvezményes részvételi díjad csak 2900Ft! EZ A KEDVEZMÉNY CSAK JÚLIUS 13-IG VALÓ BEJELENTKEZÉSSEL ÉRVÉNYES!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!