2010. februárjában, Valentin Napon tartottam életem első szerelem-hívó szertartását. Az első olyan szertartás volt, amelyben sokkal tudatosabb voltam a teremtés törvényeinek használatával. Nagyon tanulságos szertartás volt, mert mély szembesüléseket hozott azzal kapcsolatban, hogy hogyan teremtünk ellent annak, ami szeretnék, azzal, hogy folyamatosan a nem tetsző, de fizikaiban jelenlévő tapasztalásoknak adjuk oda a figyelmet.

Még tanulságosabb volt az, hogy mennyire nehéz volt a legtöbb embernek úgy beszélni a vágyott párkapcsolatról, mintha az máris lenne. Bevallom, hogy nekem is csak azért ment ott könnyebben, mert előtte már elkezdtem gyakorolni, hogy annak adjam a figyelmemet és arról beszéljek, amit vágyom és hívok, ahelyett, ami nem tetszik.

Én akkor arra vágytam, hogy jöjjön egy férfi, aki a tenyerén hordoz. Egy mindenosszeer1barátnőm mondta akkor, hogy ő is vágyik erre, de lehet, hogy ennek oka az önértékelési problémáink miatt van. Lehet. De akkorra nekem éppen elegem lett önmagam boncolgatásából, és a vágyaimat sem akartam elemezni. Megélni vágytam őket.

Számomra nagyon jól sikerült a szertartás, mert március elején a semmiből, váratlanul elém toppant a férfi, aki a tenyerén akart hordozni. Egy pár hónapig még ellenálltam neki, de ő nem adta fel. Végül engedtem kinyílni felé a szívemet, és odaadtam magam a szerelem sodrásának, majd jól meg is ijedtem attól, hogy tényleg igaz lehet, amit kértem és ami érkezett, így gyorsan el is kezdtük tépázni a velünk megesett csodát. Szép folyamat volt. És voltak benne pillanatok, amikor elég nehéz volt elhinni, hogy ez a kapcsolat abba az irányba alakul, amit megélni vágyok. De mégis oda alakultak. Tegnap éjjel, amikor a meetingje vége felé felhívott, hogy szükségem van-e bármire, megálljon-e valamit beszerezni hazafelé jövet, ismét hálát adtam azért a hatalmas átalakulásért, ami az elmúlt egy évben történt velünk, és azért, hogy ilyen gondoskodó Férj van mellettem.

Remélem a példám neked is erőt ad ahhoz, hogy megmaradj a bizalomban és kinyílj afelé a szerelem felé, amit élni szeretnél, függetlenül attól, hogy mi van most, illetve mit vonzottál a múltban.

Ha tennéd ezt közösen, nagy szeretettel hívlak egy újabb Szerelem-hívó Szertartásra:

SZERELEM-HÍVÓ Szertartás

 

2013. május 20. 19:00-21:30

A pünkösdi energiában – a Pünkösdöt az egyház a korábbi szerelem-ünnep elfedésére találta ki, ez máig pontosan látható a Pünkösdhöz kapcsolódó népszokásokban – a szerelemhez kapcsolt korlátozó, szenvedési mintázatokban tartó hitrendszereket tisztítjuk, és engedjük el.

Utazunk a szív megnyitásában, a másik nemhez kapcsolt negatívumok átírásában, és a szerelmes létállapot megteremtésében. Utazunk oda, ahol megszűnnek a szív köré emelt falak, hogy meg tudjon érkezni a szerelmes társ.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3000Ft, ha május 17-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És remélem a példám erőt ad ahhoz is, hogy tudd a már meglévő kapcsolatodon belül is képes vagy megteremteni a legszebb csodákat, még akkor is, ha eddig nem ezt tapasztaltátok.

Ha szeretnéd erre kinyitni a szíved, ha szeretnél nyitott szívvel létezni a párkapcsolatban, házasságodban, akkor várlak Téged jövő héten:

“Őrizem a Szemedet” Szertartás

 

a házasság és párkapcsolat megszenteléséért

 

2013. május 21. 19:30-22:00

 

Egy este a párkapcsolatodban, házasságodban összegyűlt sérelmek elengedéséért, a szívedet sebző tüskék kitisztításáért, a közétek ékelődött falak tovatűnéséért.

 

Egy este azért, hogy a szíved megnyíljon, és megteljen ismét szerelem lüktetéssel. Egy este azért, hogy újra értékes ajándékként tekints a társra, aki melletted van, és kinyisd a kaput arra, hogy az együttlétetek folyamatosan szerelemmel szentelődjék.

 

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3000Ft, ha május 17-ig bejelentkezel!

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapesti tartózkodásom alatt öt szertartást tervezek. Öt szertartás kedvezményes díja 11500Ft. Négy szertartás kedvezményes díja 10000Ft. Három szertartás kedvezményes díja 8000Ft. Az árak úgy érvényesek, ha május 17-ig bejelentkezel és megérkezik a részvételi díjad.

 

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És egyszer csak tényleg minden összeér. Egyszer csak a vágyott a fizikaiba ér. Még akkor is, ha az elme nem látja az odavezető utat.

Októberben a Megengedés Napon én is állítottam, szerelemre, házasságra, gyermekre. Gyönyörű képet rajzolt ki az állítás. Átöleltem az Iszlámot, megfogtuk egymással a Kedves kezét, teljes szerelmes figyelmemet neki adtam, majd ő megfogta a házasság kezét, a házasság a gyermekét, a gyermek pedig az én kezemet. És gyönyörűen felállt egy gyönyörű kör. A kör egy része mára felállt a fizikai valóságomban is, a házasságig, és tudom, hogy a többi is közeledik és a kör nemsokára összeér :-)

Ha van olyan élethelyzet az életedben, ahol nem látod, hogy hogyan alakulhatna át az élethelyzet úgy, ahogy te szeretnéd, és ezért nehezen engeded ki a kezedből az irányítást, akkor teljes szívből ajánlom neked a szombati Megengedés Napot. HÁROM FŐNEK VAN MÉG HELY:

MEGENGEDÉS NAP

 

 2013. május 18.10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 11500Ft, ha május 16-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!