Sajnos igen, sokszor előfordul, hogy mi Nők teljesen méltatlan kapcsolatokhoz ragaszkodunk, sokszor még akkor is, amikor a kapcsolat fizikai szinten már véget ért.

Méltatlan kapcsolat alatt azt értem, amikor a férfi elzárkózik attól, hogy felelősséget vállaljon a viselkedéséért, és nem tesz a saját változásáért, és a kapcsolatért.

Senki sem tökéletes, a nő és férfi is sok batyuval, gyógyítani-valóval érkezik a kapcsolatba. Gyermekkorból, családból, előző életekből…De a kérdés mindig az, hogy hajlandóak vagyunk-e tenni magunkért, az egész-ségünkért, testi és lelki teljességünkért és a szerelemért, a kapcsolatért. Amikor az egyik fél ettől ezárkózik, akkor a kapcsolat méltatlanná válik.

A kérdés, hogy miért van bennünk mégis ragaszkodás az ilyen helyztetekben?

Általában ahhoz ragaszkodunk, hogy a férfi, a társunk ismerje fel a mi értékeinket, illetve a megmentő szerepünkhöz, hogy a férfi megélje azt, akit látunk a Lelkében.

papnouikornisAz ilyen erőteljes ragaszkodások sokszor inkarnációk óta futó programok, és általában a gyökerük olyan inkarnációs élményekben van, amikor belekeveredtünk nőként szexuál-mágiás csoportokba.

Az első ilyen csoport Atlantiszon jött létre, az energiákat elég magas szinten működtetni tudó, nagyobb hatalomra vágyó papok hozták létre. Céljaik eléréséhez szükségük volt tiszta papnői energiákra, és ehhez elcsábítottak fiatal még növendék papnőket, akiket aztán szexuál mágiával kötöttek magukhoz.

A kötésnek része volt az is, hogy nagyon jó ismerték a női működést, a nő világban betöltött szerepét, és pont azzal manipuláltak, ami a Nő legszentebb lélek-törekvése. Szívből élni, szívbe vezetni a férfit…

És fontos, hogy ezt tegyük. De ugyanilyen fontos az is, hogy felismerjük azt, amikor ezzel visszaélnek és ne ássuk alá a saját női integritásunkat, értékeinket.

Mária Magdaléna napján érkeznek ehhez oldó energiák. Várlak, ha a fenti sorokban felismerted a saját érintettségedet:

Méh Toxikus Kötéseinek Oldása Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

A csoportos gyógyításra még 4 fő jelentkezhet!

Július 19-én kapod az első hanganyagot, mely Mária Magdalénától érkező hármas oldás. Segítségével megtisztíthatod a méhed a nem kölcsönösségen alapuló párkapcsolat(ok) hátrahagyott szálaitól, a méltatlan futó kalandok szálaitól, és az esetleges előző életes szexuál-mágiás kötéseitől. Ezen hanganyag hallgatását ajánlom július 22-ig.

Július 22-én, Magdaléna napján kapod a második hanganyagot, mellyel újraszenteled a méhedet arra, hogy az Lényed szépséges temploma legyen és energiája azt táplálja, aki erre valóban érdemes.

Július 24-én pedig kapsz egy harmadik hanganyagot, mellyel lezárhatod a méhed tápláló terét akkor, amikor véget ér egy kapcsolat, így élet-energiád nem folyik el az energia-kérő játszmákban.

Ha a csoportos gyógyításba is szeretnél részt venni, akkor  július 21-én este 8-kor hangolódsz majd a felkészítő hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiáknak. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetét – azt amely a Te személyes oldásod a jelenre leginkább hatást gyakorló korábbi szexuális kötésekből – is felveszem a saját témájával kapcsolatban. Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk. A személyes üzenetek Magdalénától érkeznek.

További részletekért és jelentkezéshez ide kattints!