Az élet szerelem! Ült a gyógyító kanapémon egy férfi és csillogó szemekkel mesélt arról, ahogy a sivatag homokja tengerré változik, mész a dűnéken és érzed, hogy ringat a homok. Megkérdezte, hogy elmegyek-e vele a sivatagba, és a szívem azt dobolta, hogy igen, igen, vágyom magamba ölelni a tengerré változó sivatagot.

Este egy barátom ült a gyógyító kanapémon. Szomorúan érkezett, de a gyógyítás után ragyogott a szeme. A lencselevesről és a zöldhagymáról beszélt teljes átéléssel. Hívott, hogy menjek el vele egy nagyon egyiptomi étterembe, ahol két, ropogós szárú zöldhagymát tesznek a lencseleves mellé. És megmutatta, hogy milyen az, amikor beleharapsz a hagyma zöld szárába. Éreztem az ízeket a számban, mert annyira átélte. És a szívem ismét azt dobolta, hogy igen, igen, szeretném ezt is magamba ölelni, a hagymát és a lencsét, és az összes találkozást, ami ott kinyílik majd.

Ez a szerelem. Ölelni az élet teljességét, felolvadni a pillanatból nyíló kalandokban, eggyé válni velük. És amikor ezt teszed, egyszer csak arra eszmélsz, hogy ott áll előtted az, akit addig hiába kerestél, kutattál, és ahogy eltűntél az előbb a sivatagi homokon csillogó napfényben, úgy tűnsz el most az ő szemének végtelen mélységében.

Amikor szerelemmé válsz, a szerelmes társ is megérkezik. Szerelemben feloldódva annyira nyitva vagy és olyan erős a vonzásod, hogy nem tud a szerelem nem megérkezni!

“A szeretetképesség annak a képessége, hogy megnyílok a külvilág felé, és szeretem mindazt, ami felém áramlik és ami engem ér. Mi mást tehetnék, mint hogy szeretek?…Mi az, hogy élek? Minden létező létének kibontakoztatására törekszik, szeretnie kell az életet és saját létét, ha nem akar hamvába halni, beszáradni, megnyomorodni…A szeretet senki sem tréfálhatja meg elhárító technikákkal és az elfojtás különféle trükkjeivel. A szeretet az egyetlen esélyünk arra, hogy elevenek és boldogok legyünk, ahelyett, hogy a halál felé vegetálnánk, és lassú öngyilkossággal siettetnénk azt. Aki nem a szeretet mellett akar dönteni, annak az élet ellen kell döntenie, élete attól kezdve már csak haldoklás. Csak aki szeret, az nyerte meg az életet.” írja Peter Lauster A szerelemről, a szeretetről című könyvében.

Erről beszéltem két napja valakinek, aki éppen szerelmi bánatban vergődött. Meghallott engem, kitekintett a bánat illúziójából és azt mondta: „Tényleg, pont ilyen voltam, amikor megérkezett. Nem vártam semmit, csak nagyon szerettem az életem.”

Ha vágyod a nyitott szívet és a szerelmes átéléseket, akkor gyere és tarts velem! Gyere és táncoljunk együtt a szerelem lángjai között! Miért élnél szerelem nélkül, amikor annyira szebb vele az élet! Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat MA ÉJFÉLIG (február 14.)  kedvezményes áron rendelheted meg. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat február 14-ig!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

Többen kérdeztétek, hogy mit jelent a napi megerősítés. Minden nap kapsz egy olyan történetet, idézetet, gondolatsort, ami tovább erősít abban, hogy a fókuszodat megtartsd azon, amit teremteni szeretnél, és tovább táplál a szerelemben való kinyílásban.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

“A szeretet az élet alapelve. Mindenkinek meg kell nyílnia, hogy szerethessen. Ha bezárkózom és páncélt húzok érzéseimre, a valóság csak megszűrve juthat oda be, és minden kopár, szürke marad.” (Peter, Lauster)

Az elme illúzióiból a mindent átitató szerelem-varázslatba hívlak téged. Oda, ahol a rózsák édes illata elfeledteti veled a valaha szerzett tüskéket és meggyógyítja a szívedet, és benned a szeretet képességét. Ha vágysz ide érkezni, várlak május elsején:

 „A SZERELEM Rózsakertjében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. május 1. 19:00-21:30

 „A szeretet képessége a szerelemre való készség. Készen kell állnom csak így bontakozhat ki a szerelem.” (Peter Lauster)

Varázslatos utazásra hívlak, rózsák között lépni, rózsák szirmaiban felfedezni az Univerzumot, megnyílni a szeretet szemének, megnyílni a Szerelemnek, amely mindig jelen van, és ami nélkül fűszertelen az élet.

„Ha kibontom érzékeim éberségét és tisztaságát, kifejlődhet a szerelem. Akkor az élet szeretet és a szeretet élet…” (Peter Lauster)

Hívlak Téged, hogy kibontsd Lényed szépségének szirmait! Hívlak, hogy sugározd Lényed rózsájának kelyhéből a Szerelmet! Hívlak, hogy legyél Te az, aki az életet maga körül a Szerelem Rózsakertjévé változtatja, a Szépség Megszentelt Templomává, amelynek illata az oda betérőket átemeli a Szerelmes EGYségbe!

A „SZERELEM Rózsakertje” Szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2600Ft, ha február 24-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/a-szerelem-rozsakertje-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta