A kutyasétáltatás egyik ajándéka, hogy gyakran találkozom a környékbeliekkel.

Tegnap reggel arra lettem figyelmes, hogy az egyik ház portása szép színes cserepes virágokat vásárolt, és kitette őket az alacsony falra, ami a lakása és a másik ház között van. Este beszedi őket, reggel újra kiteszi.

Szerintem ez nagyon szép és engem meghat. Nagyon.

A portások Egyiptomban nagyon nem luxuskörülmények között élnek. De ez a férfi – aki a ház környékét, és a ház előtti utcarészt is nagyon tisztán tartja – megtalálta a módját, hogy hogyan tegye szebbé az életét, és a többiekét is. Adott a Világnak <3

Nagyon megdicsértem a virágait, ő pedig nagyon örült, mindenkinek el is mondta, hogy azt mondtam szépek a virágai. Én is adtam neki. Egy pillanatnyi Lélek-kapcsolódást, biztatást, megerősítést, hogy jó úton jár, amikor a Lélekben lép.

Gyakran sokat keressük azt, hogy mi a mi Lélek-ajándékunk. Miért vagyunk itt? Mit hozunk mi a Világnak.

Közben ennyire egyszerű. Egy cserepes virág. Egy megszépített zöldséges stand. Egy tál étel, amiben benne a szívünk. Egy mosoly, kedves szó, érintés…

Minden pillanatban adhatunk a Világnak.

Csak annyi kell hozzá, hogy jelen legyünk a pillanatban Lélekből.

Ahogyan Mária Magdaléna tette és tanította saját életén keresztül. És a Vele való kapcsolódás erre nyit minket azóta is.

Ez év július 22-én Magdaléna Napján elmentem a másik Mária – Mária Anya – kútjához és fájához. Szépséges teret nyitott ki a két Mária, és szépséges energiával, üzenetekkel áldotta meg Magdaléna olaját, amit elvittem ide.

Erről bővebb információt találsz a rövid videóban, amit készítettem a nap történéseiről:

 

Ezt a Máriák által, az ősi hely energiája és Magdaléna Napjának üzenetével megáldott olajat, most ajándékba kapod az előző év Magdaléna Napja és az idei között érkezett 11 beavató üzenettel.

A hanganyagokat a hónap végéig az általad választott áron rendelheted:

Magdaléna Olaj és Beavató Hanganyagok

Magdaléna Olajról:

Magdalénától csatornázott hanganyagot kapsz a Magdaléna Olaj mellé, amely egyiptomi balady – helyi – rózsából készül. A balady rózsa illatában benne van Egyiptom földjének minden varázsa, mélységesen szép női energiája, ahogyan benne volt Mária Magdalénában is, akit Kleopátra unokájaként és Ízisz Papnőként erős szálak kapcsolnak Egyiptomhoz. És még valami benne van a balady rózsában, a mindenki számára elérhető, azaz bárki Magdaléna energiájának edényévé tud válni, aki elég bátor ahhoz, hogy a Lelke szerint éljen. A hanganyag és az üzenettel átrezgetett parfüm-olaj felszentel arra, hogy a Magdalénától ajándékba kapott energia-minőségeket áraszd magadból az életedben.

A további, havonta érkező egy-egy hanganyag pedig egyre mélyebbre visz a Magdaléna-energia képviselésében.

KEDVEZMÉNY! A 11 beavató hanganyagot most az általad választott áron rendelheted (6000Ft és 16500Ft között) július 31-ig. A hanganyagok mellé ajándékba kapsz a Magdaléna Olajból (20ml)!

Jelentkezéshez ide kattints!