Erőteljesen leegyszerűsíti az életedet az, ha elengeded a helyes és helytelen dilemmáidat és az agyalás helyett ezeket a kérdéseket teszed fel magadnak: „Milyen érzés ez nekem? Jólesik ez nekem? Jólesne, ha megtenném?” Ha igen tedd meg, ha meg nem esik jól, akkor lépj tovább.

Az egyik blogbejegyzésemre reagált valaki a Facebookon keresztül ezzel a levéllel: „A Fac-en keresztül találtam a honlapodra, és érdeklődéssel olvastam a cikked. Teljesen fellelkesültem, mert ugyanazt éreztem, mint amit én is átéltem egy óriási lelki és pénzügyi válsággödörből való kilábalásom alatt, úgy hogy lépésről lépésre magam jöttem rá arra mi a saját utam. Szóval örültem, hogy mások is vannak úgy, hogy rájöttek, minden körülöttünk van csak észre kell venni a jeleket. Valami viszont nagyon zavar. Méghozzá az, hogy miért kérsz ezért pénzt. Hisz tulajdonképpen csak le kell írni a tapasztalataid. És ha valakinek ezen felül van kérdése, akkor esetleg akkor… mint egy pszichológusi rendelésnél… szóval kicsit csalódott vagyok, de örülök, hogy találtam mást is, aki hasonlóan gondolkodik a csodálatos életről, aki ha belénk is rúg meg van az oka rá :)”

Csak azért másolom ide a levelet, hogy lásd, hogyan ássuk alá magunkat számtalanszor az életünkben.

„Csalódott vagyok” – miért csalódott a levél írója? Mert van egy nagyon konkrét elképzelése arról, hogy az adott esetben hogyan kellene helyesen tenni a dolgokat, és én nem úgy teszem, így bár vonzó, amit írok, de mégsem férek bele a levél írójának hitrendszerébe. Aha, csakhogy eszem ágában sincsen mások hitrendszerei szerint élni az életemet, és egyáltalán nem zavar az, amit ő gondol, és hogy szerinte másként kellene.

Nagyon mókásnak találtam azt is, hogy az írásommal belé rúgtam a levél írójába, meg esetleg másokba is (mert ugye ott az a többes szám). Én egyszerűen leírtam azt, amit éppen akkor éreztem az élet csodájáról, és felkínáltam valamit. Eszem ágában sem volt rugdosódni. Miért érzi ezt mégis a levél írója? Mert a saját elvárásain és hitrendszerein keresztül szemléli az életet – mint ahogy mindannyian ezt tesszük – és ennek nem feleltem meg.

Jól el lehet magunkat szórakoztatni az ehhez hasonló történésekkel. Valójában senki sem tud beléd rúgni, maximum te kapcsolod ezt a gondolatot és érzést a történéshez. Mint ahogy senki sem kényszerít arra, hogy csalódott legyél. A csalódottság forrása benned van, ragaszkodhatsz hozzá, mint minden más rossz érzésedhez, vagy elfogadhatod a történést és a másikat olyannak, amilyen és örülhetsz tovább az életnek. Mindkét hozzáállás szabadon választható, az egyikben rosszul érzed magad, a másikban jól.

Minél jobban ragaszkodsz a jóról és rosszról alkotott meggyőződéseidhez annál többször érzed magad rosszul. Minél nyitottabb vagy a világra, és a térre, amely túl van a meggyőződéseiden annál több csoda történik veled.

Ilyenkor szokták nekem feltenni azt a kérdést, hogy ok, nem szeretem a csalódottságot, a haragot, a megbántottságot magamban, de hogyan lépjek ki belőle és nyíljak meg a csodák terének. Online Elengedés Kurzusom ehhez ad neked bármikor elővehető eszközöket. Az az ajándékom most neked, hogy az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg! A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy február 26-ig bejelentkezel:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 14100Ft helyett az ALAP CSOMAG 6600Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

Amúgy a levél miértjére csak annyit válaszoltam, hogy ezért kérek pénzt a Kurzusaimért, mert így esik jól. Régebben moralizáltam árakon, pénzhez kapcsolódó helyes és helytelenen, de aztán szerencsére megérkeztem a „jólesikbe” és ez elhozta az egyre nyíló bőség megtapasztalását.

Amikor elkezdtem az anyagi helyzetem átírásával foglalkozni sorra bukkantak elő a pénzzel kapcsolatos különböző bűntudati mintáim, amik addig is működtek bennem, anélkül, hogy tudtam volna róluk és akadályoztak abban, hogy beengedjem az életembe a bőséget. Hogyan történt ez? Megnéztem, hogy mire vágyom valójában az anyagiak terén, és minden olyan életterületen, ami összekapcsolódik ezzel, igent mondtam a vágyaimra, elkezdtem őket hívni és közben szembesültem az elmémmel, ami újabb és újabb ötlettel állt elő azzal kapcsolatban, hogy mindez miért helytelen. Kedvesen integettem az elmém gátjainak és megerősítettem magam abban, amit szeretnék.

A bőség az Univerzum alaptermészete, mindannyiunk előtt nyitva áll. Most is körbevesz, és alig várja, hogy ringathasson, csak saját magunkat kell félretenni az útjából. Ebben segít neked Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzusom. Az az ajándékom most neked, hogy az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg! A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy február 26-ig bejelentkezel:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ BŐSÉG-KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

A gondolatod az, amivel megteremted azt, amit aztán valóságnak nevezel. Bármit átalakíthatsz azzal, ha megváltoztatod a vele kapcsolatos gondolataidat. Még a testedet is. És megint itt a kulcs: mi esik jól? Ha jólesik diétázni tedd. Ha nem esik jól, akkor meg csak vedd észre, hogy pusztán a gondolataid megváltoztatásával is átformálhatod a tested.

Egy valami azonban tuti biztos. Az semmiképpen sem esik jól, amikor mindenféle szörnyűséget gondolsz a testedről. A legtöbb ember mégis azt teszi. De szerencsére ezt is bármikor átalakíthatod.

Az egyik előző írásomban azt írtam: Szeresd az életed és az visszaszeret téged. Most azt írom: Szeresd a tested és az visszaszeret azzal, hogy széppé változik. Ebben támogat téged Online Testsúlyszabályzó Kurzusom. Az az ajándékom most neked, hogy az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg! A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy február 26-ig bejelentkezel:

 ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * egy meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-testsulyszabalyzo-teremto-kurzus/

És zárásként még egy gondolat a „jólesikhez”. Azt írtam, hogy ha nem esik jól ne tedd. De lehet, hogy mégis olyan helyzetben vagy, amikor az elméd nem nyílt ki arra, hogy ne tedd, és valamiért azt gondolod kénytelen vagy a nem jóleső helyzetben maradni. Sebaj. Megváltoztathatod a helyzethez kapcsolt gondolataidat, választhatsz jobban eső gondolatokat és ezzel máris visszafeküdtél az áramlásra, amely egyre több jóleső felé visz.

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta