Előttem gőzölgő kávé és frissen sült sütemény, velem szemben pedig egy egymásra hangolt, ragyogó házaspár. Egy hónapja találkoztunk utoljára, akkor ez az összehangoltság és belső lelkesültség még nem volt ott. De az egy hónap, amiben mindketten elköteleződtek az anyagi helyzetüket átíró folyamat mellett rengeteg változást hozott.

És persze nem csak az anyagiakra vonatkozóan. Mert bármilyen élet-területet is segítek átírni valakinek, a cél mindig az, hogy az elme illúzióiból visszahangolódjunk a Forrás végtelenjét érzékelő Valódi Önmagunkhoz. Mert ez az a hely, ahonnan a változás kinyílik az adott élet-területen, de nem csak ott, hanem életed teljességében is. Hiszen minden belőled bomlik ki, teremtődik. Amikor összhangba kerülsz Valódi Önmagad rezgésével, akkor az összhang és a harmónia elkezdi átrezegni fizikai valóságod különböző szeletkéit.

Érdekes volt ezt megfigyelni, amúgy a házaspár esetében is. Az, ahogy ők elkezdtek kinyílni arra, hogy a bőség jelen van és mindaz, amire vágyunk számtalan formában meg tud érkezni, úgy a család többi tagja is velük nyílt.

A gimnazista, végzős lányuknak szalagavató ruhára lett volna szüksége, ki is nézett egyet, 500USD-ért. De nem volt rá keret. Megosztották ezt a lányukkal és azt is elmondták neki, hogy az Univerzum kegyelméből bármi megtörténhet, jöhet megoldás a báli ruhára is. És lett is! Két nappal később lejött a felső szomszéd, két csodaszép báli ruhával, mert eszébe jutott, hogy közeleg a végzős bál. Odaajándékozta a ruhát, amit ő hordott valamikor a saját bálján. Éppen az átalakítást végezték a ruhákon, amikor megérkezett egy másik szomszéd. Meglátta, hogy mit csinálnak, hazament és visszatért hét másik ruhával. Mert a bőség egyszerűen van.

Többször mondták már nekem emberek, hogy azért sikerül számomra a valóságok átírása, mert más rezgésszinten vagyok. Igen, de a rezgésed egy választás. Azért, vagyok más rezgésszinten, mert folyamatosan ezt választom, és elköteleződöm az átíró folyamataim mellett. Ugyanez történt a házaspárral is. Végigcsinálták együtt, egymást támogatva a háromhetes folyamatot, nem adták fel és azóta is folytatják.

Pár napja azért hívtak el, hogy megosszák velem, mint spirituális tanácsadójukkal az elmúlt egy hónap rengeteg történését és változását, megbeszéljük azt, ami nem teljesen világos számukra és azt, ami tovább támogathatja őket ebben a bőségre táguló folyamatban.

Amikor elkezdesz egy addig tapasztalt fizikaiságot átíró folyamatot, elérkezik a pillanat, amikor az egod megrémül a születő jólléttől – mert az ego a jóllétben feloldódik, az egod a negativitásodból táplálkozik – és az elméden keresztül mindenféle visszahúzó gondolatokkal táplál. Ilyenkor segíteni tud a MEGTARTÓ FIGYELEM. Valaki, aki nem osztja a félelmeid és nem a lehúzó gondolatokat táplálja tovább benned – sajnos a barátaid és családtagjaik sokszor ezt teszik, mert nem eléggé tudatosak -, hanem megtart a folyamatban, amiben elindultál, és segít, hogy a kétségek helyett továbbra is annak add a figyelmed, amit teremteni szeretnél.

Online kurzusaim arany csomagjai ezt a megtartó figyelmet adják neked. És most az az ajándékom most neked, hogy az ARANY CSOMAGOT, mely lehetővé teszi, hogy végigkísérjem a folyamatodat és személyre szabottan támogassalak, most az ALAP CSOMAG árán rendelheted meg három online kurzusom esetében is! A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez csak annyit kell tenned, hogy VASÁRNAP ÉJFÉLIG (február 26-ig) bejelentkezel:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ BŐSÉG-KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

 

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 14100Ft helyett az ALAP CSOMAG 6600Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

 

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: március 4-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ARANY CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * egy meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után, negyedórás skype konzultáció, vagy emailes formában)) most 18800Ft helyett az ALAP CSOMAG 8800Ft-os árán vásárolhatod meg, ha február 26-ig bejelentkezel!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-testsulyszabalyzo-teremto-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta