Ha jártál már nálam egyéni kezelésen, akkor ismerős lehet ez a mondat. Mert ide érkeztetem meg a hozzám érkezőket a Lélek-Összekapcsolás végén, a testben való megpihenésbe. Volt egy kairói lány, akinek ez az egyetlen mondat katartikus erejű volt. És valóban, hogyan is tudnál jól lenni addig itt a fizikai síkon, amíg nem tudsz valóban megpihenni és otthon lenni a testedben.

Ma ismét mélységes hála töltött el azért a kapcsolatért, ami köztem és a testem között kialakult. Azért, hogy nyugodtan, bármilyen helyzetben támaszkodhatom a testem vezetésére.

Két napja elkapott egy megfázás. Jobban mondva vasárnap kezdődött, pontosan meg tudom határozni a pillanatot is, amikor elindult a folyamat. És azt is tudom, hogy nem a vírus, vagy az esti hirtelen hőmérséklet-csökkenés indította el. Egyetlen fizikai folyamat sem pusztán fizikai folyamat. Pontosan elmesélte a testem, hogy mitől szabadul meg éppen a belőlem távozó mindenfélével, és nagyon hálás vagyok ezért az ismételt átalakulásért.

Mostanában ismét nagyon erőteljes energia-tágulások történnek, és ezt az átalakulást a fizikai testednek is követnie kell. Ezért mostanában tapasztalhatsz magadon hirtelen testin tüneteket, egy-két napos lázas-hasmenéses-hányásos hirtelen lefolyású megbetegedést. Semmi ok a pánikra, nem megbetegedés, hanem tisztulás, nyugodtan dőlj bele a folyamatba, és engedd, hogy a tested megkönnyebbüljön és kövesse a rezgések változását.

Én nagyon-nagyon hálás vagyok a testemnek azért, hogy mindig megmutatja mi a legjobb neki. Ma reggel megint azt üzente, hogy engedjek el mindent és csak aludjak. Jót tett, két óra múlva teljesen jól ébredtem, elmúlt a gyengeség, ami előtte még átjárta a sejtjeimet.

És az a legszebb az egészben, hogy ha rábízod magad a testedre, akkor nem csak megmutatja mi a legjobb neked az adott pillanatban, de még olyan körülményeket is rendez köréd, amik támogatnak. Ez történt ma a fodrásznál. Feküdtem a hajmosó székben, és az eddigi gyakorlattól eltérően egyszer csak egy forró törölközővel burkolta be a hajam a lány a homlokomnál, és ez hihetetlenül jólesett a náthás tisztulásomnak. A forró törölköző-pakolás végig ott maradt a hajamon, és a finom meleg víz ezen keresztül öblítette át újra és újra a hajamat. Nagyon-nagyon jól esett, és mélységes hála töltött el az Univerzum felé azért, hogy kérés nélkül is elhozza azt, ami éppen a legjobb nekem.

Ha szeretnél visszatalálni a testeddel való bensőséges kapcsolatba és az EGÉSZ-ségbe, akkor várlak Téged májusban újra induló online kurzusomon, amelyre március 31-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. május 7-én

ALAP CSOMAG: 21 nap ­* három meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

Amikor megjelenik az életedben a betegség, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

Az EGÉSZ-SÉG Online Kurzus ALAP CSOMAGJÁNAK részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Március 31-ig azon az áron jelentkezhetsz, amit most 3000Ft és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

Nem volt mindig ilyen a kapcsolatom a testemmel. Volt olyan idő, amikor szinte alig voltam benne, a hozzám legközelebb állók folyamatosan azt mondogatták, hogy el vagyok szállva, de nem is értettem őket.

Aztán jött egy táncos work-shop Glastonburyben, és ott ráéreztem arra az erőre és bölcsességre, ami a testemben van. Ráéreztem milyen az, amikor nem a fejemből próbálok kitalálni valamit, hanem engedem, hogy a testem és lényem legmélyéről törjön elő. A tánc, mint a meditáció hozzám legközelebb álló formája, azóta is kíséri az életem, és rengeteget változtatott rajtam az évek során.

Gabrielle Roth azt írja egyik könyve bevezetőjében: „Ebben a könyvben arra akarok fókuszálni, hogy hogyan érheted el a Lelked a Testeden keresztül. Nem a Tested ellenére, vagy a Tested helyett, hanem a húson keresztül, ami meghatározza a létezésed a valóság ezen szintjén.”

Én most egy hasonló megtapasztalásra hívlak! Megélni a Lelked a Tested Templomában:

 „A TESTEM TEMPLOM” –  Táncmeditációs Szertartás

2012. május 7. 18:30-21:30

„Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Azzal utazunk a szertartáson, amiről Magdaléna beszél, amivel ő segítette a hozzá fordulókat. De tesszük ezt most úgy, hogy Te Magad leszel az, aki mindezt megteszed saját magaddal.

A szertartás részvételi díja 4500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha március 31-ig bejelentkezel és benne vagy az első tíz főben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/szertartasok/a-testem-templom-tancmeditacios-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta