Olvastam már olyan jövendölést, hogy 2015 nehéz, megpróbáló év lesz. Én teljesen mást érzek. Az én érzéseim szerint ez az év a Meglepetések Éve lesz. A legjobb értelemben.

Képzeld el, hogy az EGY LÉLEK egy csomó csodát rejtő ajándék-dobozzal rohangál körülötted, már régóta szeretné meglepetes1átadni őket, de eddig nem tudta, mert olyan határozottan haladtál a saját magad által felállított keretek között és olyan módon ragaszkodtál azokhoz, hogy a csillogó, tündérporos varázs-dobozokat egyszerűen nem vetted észre.

És mot jön egy év, amelynek tündérspirálja kiemel a beszűkült keretekből, bebiztosításból, jól kigondolásból, megtervezésből és hipp-hopp ott találod magadat a varázs-dobozok között, melyeket kibontva váratlan csodákra lelsz. Megérkezik egy csomó ajándék, melyet már valamilyen formában kértél is – de a forma, amiben jön sokkal jobb – , csak eddig nem fért be a kereteid közé.

Na az én érzékelésem szerint ilyen év lesz ez a mostani.

Nehéz, megpróbáló? Hát, az ellenállás mindent nehézzé tesz.

De, ha te azt kapcsolod ehhez az évhez, hogy teli lesz csupa csodás meglepetéssel és azt, hogy erre nyitva vagy és tudod, hogy a tervezett széthullása neked nem fenyegetést hoz, hanem ajándékot, akkor egy jó kis kalandnak nézel elébe.

2015. első TeliHoldjánál érkezett meg  az a három hanganyagot, amellyel ráhangolódhattál erre az évre, megnyílhattál a meglepetések befogadásának. Ha már megvannak a hanganyagok, akkor érdemes őket most újra hallgatnod, mert mostanre beértek úgy az energiák, hogy érzékelheted konkrét varázslatos lehetőségek megjelenését magad körül. Ha még nincsenek meg a hanganyagok, akkor most újra rendelheted:

MEGLEPETÉS-ÉV Hanganyagok

október 13-án ÚjHoldnál küldöm ki őket újra

Három hanganyagot kapsz, mely segíti az  a 2015-ös év meglepetéseinek befogadását. Segít abban, hogy tervezz, de rugalmas legyél a terveid áramlásra bízásában. Segít abban, hogy a váratlan ne fenyegetést jelentsen számodra, hanem a pillanatból felnyíló váratlan ajándékokra való rácsodálkozást.

A hanganyagok díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megtörténik 2015. október 12-ig. Megrendeléshez az alul található űrlapot töltsd ki.

A varázsos meglepetések sűrűsödésénél van egy fontos dolog, amire érdemes figyelned. Ahogy érkeznek a varázsos lehetőségek úgy erősödnek fel elméd kétségei, melyek azt mondják, hogy ez “túl könnyű, nem lehet igaz, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen….”. Érdemes most tenned azért, hogy a csodás lehetőségeket engedd manifesztálódni azzal, hogy megerősíted a hited abban, hogy lehet könnyed varázs valóság számodra, hogy lehetsz ilyen szerencsés, hogy megérdemled.

Ehhez érkezik egy új hanganyag az októberi ÚjHoldnál:

“Elhiszem a Varázslatot” Hanganyag

október 13-án, ÚjHoldnál küldöm ki

A hanganyagok díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megtörténik 2015. október 12-ig.

 Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Meglepetések Éve, “Elhiszem a Varázslatot”, mindkettő):

*