Mátrix-pontnak neveztem el azt a pontot bennünk, amelyen keresztül a Mátrix-ot fenntartó világ-hatalom manipulál minket, és amelyen keresztül évezredek óta szívja az emberiség energiáját. Nagyon közel van ahhoz a ponthoz, ami a Mátrix című filmben a koponya alján található pont, bár én egy kicsit lejjebb érzékelem, az utolsó nyakcsigolya és a koponya kezdete közötti puha bemélyedésben.

Ma már nagyon sok ember számára nyilvánvaló, hogy az emberi létezés egy pontján sokkal magasabb tudatosságban létezett az emberiség, mint ahogyan az matrixpont1is, hogy erre a magasabb tudatosságra való felébredésünk zajlik.

A létezésünk egy pontján a Földet a saját céljaira használó, Nibiru-bolygóról származó Annunakik a 12 szálú DNS-ünkbe való durva belenyúlással létrehoztak egy alacsonyabb tudatosságon létező emberiséget, akiket mintegy rabszolgaként használtak a saját céljaik kielégítésére. Az Annunakik azóta is irányítják a Föld sorsát, és őket szolgálja ki a mai politikai és hatalmi rendszer, és persze ezeken keresztül máig tart az emberiség kiszipolyozása.

Jelen pillanatban az emberi tudat tágulásával elérkeztünk egy olyan lehetőséghez, amikor lerázhatjuk magunkról ezt az idegen, nem emberi hatalmat.

Július elején írtam már erről az egyik blogbejegyzésemben, mert az egyiptomi eseményeknek volt egy olyan pontja, ami nagyon nyilvánvalóan felfedte az Annunakik jelenlétét: “Két napja a Muzulmán Testvériség egyik nagykutyája ezt a beszédet intézte a hívekhez: “Búcsúzzatok el az anyátoktól, apátoktól, a feleségetektől, mert feláldozzátok a lelketeket Morsy védelmében.” Morsy az egyiptomi elnök neve, az aktuális diktátor, akinek távozását három napja milliók követelik.” (a korábbi blogbejegyzésből idézek, a teljes írásért IDE KATTINTS!)

Azóta kétirányú folyamatot lehet látni. Megkezdődött a szolgaságba delejezett hívek ébredése, ami Egyiptomon belül egyrészt az Annunaki Muzulmán Testvériség felszámolását követelő többmilliós embertömeg, másrészt konkrétan a Testvériség fogságából kilépő hívek, mert szerencsére tényleg kivált a Testvériségből egy csoport, amely visszautasítja azt, ami történik (és ez nagyon nagy szó, mert a csoporton belüli terror és irányítottság nagyon hasonló ahhoz, ami jelen van például a Szcientológiában, vagy a Hitgyülekezetben).

A másik, ébredéssel párhuzamos folyamat az a harc, amelyet az Annunakik folytatnak egyre nyíltabban, egyre kevesebb takarással a Föld és az emberiség fölötti hatalom megtartásáért. Egyiptomban a Muzulmán Testvériség Annunaki vezetői terror-hullámot indítottak el július 3-án, egyrészt a még delejezett hívek folyamatos mártíromságra tüzelésével, ami által azok a civil lakosságot támadják fegyverekkel, másrészt a Sínai félszigeten azóta minden-napossá vált katonai célpontokat támadó terrorista merényletekkel. A még szabad lábon lévő vezetők nyíltan többször kijelentették, hogy ennek akkor lesz vége, ha visszakapják a hatalmat.

Az egyiptomi hadsereg megkezdte a szervezet felszámolását, és az Annunaki vezetők letartóztatását, ehhez a folyamathoz az egyiptomi lakosság múlt pénteken hozzájárulását adta majd 40-milliós tömegdemonstrációval.

A nyílt terrorizmus ellenére viszont Amerika és az európai hatalmak nyíltan tovább támogatják a Muzulmán Testvériséget, és ennek van alárendelve a nemzetközi média is, ami a történéseket megszűrve adja tovább, az egyiptomi hadsereget állítja be elnyomónak és a terrorista Testvériséget áldozatnak.

Obama és kormánya az utolsó pillanatig próbálta megakadályozni az egyiptomi népet abban, hogy eltávolítsa a vallással manipuláló diktátor-elnököt, illetve azóta  is próbálja akadályozni a felszabadulás folyamatát. Ehhez most már teljesen nyíltan csatlakoztak az európai hatalmak is, akik folyamatos nyomást gyakorolnak Egyiptomra azért, hogy eressze szabadon a letartóztatott terrorista-vezetőket, és engedjék vissza őket az ország irányításába. Ashton az Európai Unió rézéről szinte több időt tölt Egyiptomban, mint Európában. Ő tegnap távozott, ma Németország küldte ide a külügy-miniszterét nyomasztani, és a tegnapi hírek szerint Obama is küldi két emberét további beavatkozás és nyomasztás céljából. Persze régóta tudni lehet azt, hogy a hatalmak önmagukat szolgálják, de jó látni az álarcok ilyen mérvű gyors lehullását, és azt, ahogy az Annunakik nyíltan felfedik magukat.

Néhány napja azt kérdezte tőlem valaki, hogy mit tehetünk ellenük. Magunkért tehetünk. Saját magunknak a Mátrixról való lekapcsolásáért.

A Mátrix-ponton keresztül folyamatos manipulációnak vagyunk kitéve – ennek ránk ható mértéke a tudatosság szintjének megfelelően változik -, illetve ezen a onton keresztül csapolódik a minket folyamatosan tápláló Forrás-energia. Pont mint a Mátrixban, hosszú ideje elemek vagyunk egy idegen hatalmat kiszolgáló gépezetben.

De le is kapcsolódhatunk erről, ennek a Mátrix-pontnak a lezárásával. Azt, hogy ez a pont még nyitott, vagy mennyire nyitott benned onnan veheted észre, hogy mennyire van jelen az életedben a másoknak megfelelni akarás. Mert az Annunakik nagyon jól kitalálták ezt a rendszert, a megfelelni akarás mintázata mindenképpen őket táplálja, még akkor is, amikor annak, akinek megfelelni akarsz, semmi köze az Annunakikhoz.

A korábbi írásomban arról is írtam, hogy a júniusi TeliHold környékén felébredt egy energia, amely segíti a Mátrix-pontod feletti hatalom magadhoz vételét. Ezzel az energiával segít összekapcsolódni, illetve az Annunaki manipulációról lekapcsolódni az új meditációm:

MÁTRIX-PONT MEDITÁCIÓ

Július 3-án írtam ezeket: “Pár napja érzem, hogy valami történt Luxorban, Hatshepsut Temploma teljesen más energiával van jelen, mint eddig. És valóban történt valami Luxorban. Pár napja az egyiptomi diktátor Luxor élére egy olyan kormányzót nevezett ki, aki annak a ma legális terrorista szervezetnek a tagja, ami 1997-ben majd 60 turistát lemészárolt Hatshepsut Templománál. A luxoriak addig tüntettek, amíg ki nem tették a rájuk erőszakolt kormányzó szűrét. És ezzel egy eddig alvó energia aktívvá vált Hatshepsut Templomában. És ezzel együtt Luxor és Felső-Egyiptom is felébredt, az ősi egyiptomi tudást őrző városok hirtelen kimentek az utcára és elkezdtek részt venni a forradalomban.

Minden gyönyörűen összeér. Most néztem vissza, hogy pontosan mikor történt ez az egész. TeliHold előtt kezdődött, és TeliHoldnál, a Hathor energia-hullám érkezésével egy időben tették ki a terrorista kormányzó szűrét, akkor vált aktívvá az addig alvó energia.

Hatshepsut születés-háza az ahonnan ez az energia sugárzik. A normál egyiptomi idegenvezetés azt szokta mesélni, hogy Hatshepsut végrehajtott egy trükköt, és magát a Napisten gyermekének állította be, hogy legalizálja az uralkodói státuszát (Egyiptomban sem volt már szokás akkor, hogy nő örökölje a trónt). A fáraó, így Hatshepsut isteni létébe születése a Születés-Házban történt. De persze ez sokkal több volt ennél. A születés-házban az Isteni önmagára ébredt ember születik meg, akit nem kötnek emberi törvények, mert  belső isteni rend szerint él. A felébredt ember, aki nem ember-léte korlátaiból alkot Isten-képet, hanem az Isteni teremtő fénnyel nemesíti át ember-léte korlátait.

Ez az az energia, ami a júniusi TeliHold óta aktív és segíti a tömeg felszabadulást, kilépést a manipulált rabszolgasorsból és a belépést az Isteni önvalónkból való Teremtő-énbe.”

A meditációt 1000Ft-os kedvezményes áron tudod megrendelni augusztus 9-ig. A meditációt augusztus 12-én küldöm ki.

A MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Saját, illetve a Férjem Mátrix-Pontjával tett utazásunk és tapasztalásaink azt is feltárták, hogy mindannyiunk számára van egy olyan segítő energia-minőség, amely mintegy áthatolhatatlan őr áll a Mátrix-pontunk előtt, amennyiben azzal tudatosan összekapcsolódunk és azt hívjuk. Számomra ez az energia a Lemuriai anyaméh, a Férjem számára pedig a Korán első szúrája.

Egyéni hangolódás keretében segíteni tudok abban, hogy Te is rátalálj erre az őrző-támogató energia-minőségre. Különösen akkor ajánlom ezt, ha azt érzed, hogy különösen érzékeny vagy a manipulációkra, illetve akkor, ha segítői szerepet töltesz be és több embert támogatsz az ébredésben:

MÁTRIX-PONT ERŐ – Személyes Hanganyag

A hanganyagodat, mely segít összekapcsolódni a Mátrix-Pontodat őrző-támogató energiaminőséggel személyes beszélgetés (skype-on keresztül)  és hangolódás után készítem és küldöm el neked.

13 egyéni időpontom van erre jelen pillanatban: augusztus 8. 14:00-15:00, 15:15-16:15, 16:30-17:30, 18:45-19:45, augusztus 9. 16:45-17:45, 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30, augusztus 10. 15:00-16:00, 16:15-17:15, 17:30-18:30, 18:45-19:45, 20:00-21:00

A személyes hangolódás és hanganyag díja 9000Ft. Jelentkezéshez küldd el a neved, a telefonszámod, a választott időpontot, a skype címedet és a MÁTRIX-PONT ERŐ szavakat emailben: jelentkezem@vereskriszta.com (A személyes hanganyag mellé automatikusan megkapod a Mátrix-Pont meditációt, ezért ne rendeld meg külön)

És természetesen a Mátrix-Pontod manipulálásának megszüntetése alap ahhoz, hogy a 12 szálú DNS-ed aktiválásával ébredő tudatosságba lépj:

“12 szálú DNS” Online Kurzus

indul: szeptember 6-án

Emberi lényként sokkal többek vagyunk, mint amit az emberiség nagy része a magában hordozott potenciából évezredekig megélt. Időről időre jártak közöttünk Mesterek, Próféták, akik felvillantották annak lehetőségét, amit mindannyian élhetnénk. Mélyen egyet értek az Iszlámmal, amikor azt mondja, hogy Mohamed után nem lesz több Próféta. Valóban nem, mert annak az ideje jött el, hogy mindannyian azok legyünk, azaz megéljük a Valódit. Ebben támogat minket most minden, és ezt segíti a DNS szálak felébresztése is.

A kurzus mellé nagyon ajánlom két korábbi kurzusomat, mert erőteljes támogatást adnak abban, hogy testileg is emeljük magunkat erre a folyamatra. Így a kurzust háromféle konstrukcióban rendelheted meg:

ALAP CSOMAG: “12 szálú DNS” Online Kurzus

EZÜST CSOMAG: “12 szálú DNS” Online Kurzus + Egész-ség Online Kurzus vagy Test-Fényesítő Online Kurzus

ARANY CSOMAG: “12 szálú DNS” Online Kurzus + Egész-ség Online Kurzus + Test-Fényesítő Online Kurzus

Az Egész-ség és Test-Fényesítő Online Kurzusok augusztus 7-én indulnak! (így pont kifutnak a “12 szálú DNA” kurzus kezdetére.

Az ALAP CSOMAG kedvezményes ára 5000Ft, ha augusztus 5-ig bejelentkezel! Az EZÜST CSOMAG kedvezményes ára 6500Ft, ha augusztus 5-ig bejelentkezel! Az ARANY CSOMAG kedvezményes ára 7000Ft, ha augusztus 5-ig bejelentkezel! (A kurzus mellé automatikusan megkapod a Mátrix-Pont Meditációt, ezért ne rendeld azt meg külön.)

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!