Májusban Rómába indulunk, természetesen felkeressük a Szent Péter Bazilikát is, ami a kereszténység legfontosabb temploma. Péter Egyházának székhelyének is nevezhetném. Az, akit szólít a valódi Krisztusi Misztérium általában hamar összetalálkozik azzal, hogy valójában két Egyház vitte tovább a Jézusi tanításokat. Péter Egyháza, mely még tovább keményedett, és még dogmatikusabbá vált Pállal, és amelyből megszületett a Mátrix egyik legbefolyásosabb és manipulatívabb intézménye a Vatikán.

És létezett Mária Egyháza, amely a női vonal, és amely megőrizte a misztérium tisztaságát. A titkos vonal, a tudás, melyet a Rózsa alatt adtak tovább, magdalenapregnantés aminek kiirtásáért az Egyház, a Pápaság intézménye mindent megtett. Hiszen elpusztították a Katárokat is, akik Magdaléna és Jézus leszármazottai…

Igyekeztek Mária Egyházát kontroll alá vonni, és az embereket elzárni a tiszta tudástól. De az, aki érez és lát előbb-utóbb összetalálkozik a Valódival és észreveszi azt, ami rejtve van az alvó előtt.

A katárok kiirtását a pápa a domonkosokra bízta. Hmm, és a domonkosok felügyelik ma is Saintes Baumes barlangját, ahol Mária Magdaléna az utolsó éveit töltötte. A barlang egy hegy tetején van, az út varázserdőn vezet keresztül, mely szent erdeje volt a keltáknak, és Ízisznek is.

Rómában van egy templom, a Santa Maria Sopra Minerva, keresztény templom, de ahogy a nevében is benne van Minerva egykori szentélyének romjaira épült. Valójában három szentély állt itt, Ízisz, Serapis – aki már járt velem Egyiptomban tudja, hogy Serapis személye olyan intelligenciát fed el, mely gyökeresen megváltoztathatná az emberiség sorsát – és Minerva szentélye. Majd Mária temploma lett, hiszen Ízisz, és az Istennő kultusza, Földanya tisztelete Mária köntöse alatt élt tovább. És micsoda véletlen, hogy éppen a domonkosok alá tartozik ez a templom, amit egykor az Inkvizíció székhelyévé tettek. Mindent megtett Péter-Pál Egyháza az ősi tudás elsöpréséért, de a tiszta Forrás mindig utat talál azokhoz, akik szívvel és Lélekkel közelítenek.

A májusi római út alatt a Szent Péter felkeresése előtt Santa Maria Sopra Minerva templomban hangolódunk és kapcsolódunk Mária Egyházával, a Forrás tiszta erejével.

6 fő tud még velem tartani! A repülőjegy most kb. 50 000Ft! Érdemes minél hamarabb döntened. Írj, ha jönnél:

SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT RÓMÁBA

2018. május 3-7.

Részletekért ide kattints!

A Római Út előszobája annak a szeptemberi útnak, ami most formálódik. Nem szükséges mindkettőre elutazni, de ha valaki ezt meg tudja tenni biztos, hogy nagyon erőteljes éve lesz:

Utazás Dél-Franciaországba, katár földre és a katalánok varázs-városába

szeptemberben

Azoknak ajánlom ezt az utat, akik szeretének még mélyebbre lépni Magdaléna és Jézus misztériumaiban.

részletek hamarosan!

Jelezz emailben,ha szólít az út: jelentkezem@vereskriszta.com