– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A franciakirályi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus ésMária leszármazottai vagyunk, így a puszta magdalenapregnantjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának.

Bárki. Hiszen Magdaléna és Jézus földi inkarnációja és kettőjük Szent Párossága hivatott volt arra, hogy a Fény-kódokat, melyek ők hordoztak és éltek elültessék az emberi tudatban, és most ideje van annak, hogy ezen Fény-kódokat aktiváljuk és éljük.

Vérvonal, de több, mint Vérvonal, Szellemi Vonal is, amely visszanyúlik Kemetbe (az Ősi Egyiptomba), egészen Íziszhez és Oziriszhez az Egyiptomi kultúrát megalapító Csillaglényekhez.

A Magdaléna-Vonalhoz való kapcsolódásodat aktiváló utazásra hívunk Dél-Franciaországba, szeptemberben:

MAGDALÉNA VONAL – SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT DÉL-FRANCIAORSZÁGBAN Veres Krisztával és Arató Mónikával

2019. szeptember 4-11.

Az egy hét alatt felkeresett szakrális helyek:

Saintes Maries de la Mer – ahol Magdaléna partra szállt, és Szent Sára városa  * Kőkori Tündér-Dolmen * Minerve, Carcassone és Montsegur katár-várak  *  Rennes Les Chateau Magdaléna Temploma és Magdaléna Tornya  *  Rennes Les Baines Íziszhez és Magdalénához kapcsolódó helyei

Tervezett program:

Szeptember 4. Érkezés Marseillebe, a helyi Fekete Madonna felkeresése, majd utazás Saintes Maries de la Merbe.

Szeptember 5. Saintes Maries De La Mer, Szent Sára, majd utazás Langedoucba.

Szeptember 6.  Rennes Les Chateau és Rennes Les Bains, segítőnk lesz a csodás Anni Williamsszel

Szeptember 7.  Tündér Dolmen, Minerve, Carcassone

Szeptember 8. Szerelmesek Kútja, Ani Williams koncert

Szeptember 9.  Puivert, Montsegur

Szeptember 10. Magdaléna barlangok és tanítások Anaiya Pistis Sophiával és párjával Pete Wilsonnal.

Szeptember 11. Utazás Marseille-be, hazarepülés

Az úton kapcsolódásainkat segítik:

  • a meditációk
  • közös szertartások,
  • rituálék
  • csatornázott üzenetek
  • kundalini jóga-gyakorlatok

A szakrális utazás vezetői:

Veres Kriszta

krisztatengerSpirituális ébredésem óta velem van Mária Magdaléna, Ő vezetett el Glastonburybe, és megjelent az utam minden egyes fontos lépésénél. Rengeteg szertartást, elvonulást, utat, csatornázást, megtestesítést vezettem már Magdaléna energiájában. Az Amazigh Hercegnő című könyvemet az ő szavai és jelenléte itatják át. Mára annyira elmélyült a kapcsolódásom vele, hogy szinte egy pillanat alatt át tudom adni a testem belső terét és a hangomat a Magdaléna energiának. Hálás vagyok ezért <3

Franciaország azon részei, ahol Magdaléna is járt és tanított először két éve szólítottak magukhoz. Idén szeptemberben a harmadik utat viszem Dél-Franciaországba, Magdaléna lábnyomát követve. Különösen fontos számomra az a kapcsolódás, mely jelen va az Ősi Egyiptom és Dél-Franciaország között. Sára által, Magdaléna által, az itt található egykori Ízisz Templomok által, és a katárok által, akik őrzőivé váltak az Egyiptomból elhozott BenBen kőnek (azaz a Végzet Köve), melyet csak a legtisztább tudatúak őrizhetnek.

Harmadszor kelek útra ide, és várom az új titkokat, csodákat, amiket feltáhatunk EGYütt <3

 

Arató Mónika 

 

Jézus és Magdaléna már többször megszólított. Van, amikor felkérnek gyógyításra ( ilyen kétszer fordult elő, az első alkalom várandósságom idején volt), van, amikor a belső tisztító, gyógyító, teremtő meditációim segítői. Nagyon intenzív a kapcsolatom velük, különösen Magdalénával.

Csodás figyelni, ahogy a spirituális utamon vezetnek. A katárokkal először egy regényben találkoztam. Megérintett a tiszta és őszinte életük, amit éltek. A nevük is azt jelenti, hogy tiszta, tökéletes. Vágytam, hogy felkeressem a városukat Dél- Franciaországban. 2011- ben 50 km-re voltam tőle, de mégsem láttam. Akkor nem. De a tisztaság energiája tovább vezetett a kundalini jógához, ahol azokat, akik a tiszta életet minden velejárójával felvállalják, úgy hívják, hogy khalszák (khalsa), ami szintén azt jelenti, hogy tiszta. Tudtam, hogy jó úton vagyok, mint ahogy azt is, hogy egy napon a két ösvény összeér. Ez az idő most érkezett el.

 

További informáciért és jelentkezéshez küldd ez a neved, email címed, telefonszámod és a MAGDALÉNA-VONAL szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com