Magdaléna Vérvonal – Szakrális Zarándoklat Dél-Franciaországban & Katalóniában

– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A francia királyi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus ésMária leszármazottai vagyunk, így a puszta magdalenapregnantjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának.

Bárki. Hiszen Magdaléna és Jézus földi inkarnációja és kettőjük Szent Párossága hivatott volt arra, hogy a Fény-kódokat, melyek ők hordoztak és éltek elültessék az emberi tudatban, és most ideje van annak, hogy ezen Fény-kódokat aktiváljuk és éljük.

Vérvonal, de több, mint Vérvonal, Szellemi Vonal is, amely visszanyúlik Kemetbe (az Ősi Egyiptomba), egészen Íziszhez és Oziriszhez az Egyiptomi kultúrát megalapító Csillaglényekhez.

A Magdaléna-Vonalhoz való kapcsolódásodat aktiváló utazásra hívunk Dél-Franciaországba & Katalóniába, szeptemberben:

MAGDALÉNA VONAL – SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT DÉL-FRANCIAORSZÁGBAN Kriszta & Karim vezetésével

2024. szeptember 1-10.

 

A felkeresett szakrális helyek:

Kőkori Tündér-Dolmen Spanyolországban és Franciaországban * Perpignan és Sainte Marie * Minerve, Carcassone és Montsegur katár-várak  *  Rennes Les Chateau Magdaléna Temploma és Magdaléna Tornya  *  Rennes Les Baines Íziszhez és Magdalénához kapcsolódó helyei * Puivert trubadúr kastélya * Girona, a Titkok Városa * Montserrati Fekete Madonna * Barcelona Gótikus negyede és a Sagrada Família

Tervezett program:

Szeptember 1. Érkezés Barcelónába, bérautók felvétele, utazás Gironába. Nyitó szertartás a Francia Nő Kertjében, ott, ahol Magdaléna Tornya állt.

Szeptember 2. Perpignanban, a Canigou Hegynél a Katalán Láng meggyújtása.  Sainte Marie tengerpartján kapcsolódás Magdalénával. Szállás Carcassoneban. (reggeli)

Szeptember 3.  Délelőtt Tündér Dolmen és Minerve Katár vára. Délután kapcsolódás a Magdaléna vonallal Carcassone várában, Jeanne D’Arc energiáján keresztül. Szállás Carcassoneban.  (reggeli)

Szeptember 4.  Utazás Couizába, szobáink elfoglalása a Kastélyban. Rennes Les Bains, szertartás Ízisz Trónjánál.  (reggeli és vacsora)

Szeptember 5. Szerelmesek Kútja, majd  Rennes La Chateauban Magdaléna Temploma és Magdaléna Tornya. (reggeli)

Szeptember 6. Monstegur vára kora reggel, majd Puivert Trubadúr Kastélya (reggeli, vacsora)

Szeptember 7.  Utazás Roses Tündér Dolmenjéhez, rövid pihenő a tengerparton, majd utazás Sitgesbe, a tengerpartra, ahol a szállásunk lesz. (reggeli)

Szeptember 8. Montserrat és a Fekete Madonna, szállás Sitgesben. (reggeli)

Szeptember 9. Barcelona titkai: templomosok, Toth, Kabbala, Sagrada Familia

Szeptember 10. Szabad idő a tengerparton, transzfer a repülőtérre, hazautazás (reggeli)

Az úton kapcsolódásainkat segítik:

  • a meditációk
  • közös szertartások,
  • rituálék
  • csatornázott üzenetek
  • Szufi tanítások és szertartások

A szakrális utazás vezetői:

Veres Kriszta

krisztatengerSpirituális ébredésem óta velem van Mária Magdaléna, Ő vezetett el Glastonburybe, és megjelent az utam minden egyes fontos lépésénél. Rengeteg szertartást, elvonulást, utat, csatornázást, megtestesítést vezettem már Magdaléna energiájában. Az Amazigh Hercegnő című könyvemet az ő szavai és jelenléte itatják át. Mára annyira elmélyült a kapcsolódásom vele, hogy szinte egy pillanat alatt át tudom adni a testem belső terét és a hangomat a Magdaléna energiának. Hálás vagyok ezért <3

Franciaország azon részei, ahol Magdaléna is járt és tanított először 2017-ben szólítottak magukhoz. Idén szeptemberben a negyedik utat viszem Dél-Franciaországba, Magdaléna lábnyomát követve. Különösen fontos számomra az a kapcsolódás, mely jelen van az Ősi Egyiptom és Dél-Franciaország között. Sára által, Magdaléna által, az itt található egykori Ízisz Templomok és a katárok által. És fontos nekem a Katalán földbe kódolt tudás, ők az utolsó ismert őrzői az Egyiptomból elhozott BenBen kőnek (azaz a Végzet Köve), melyet csak a legtisztább tudatúak őrizhetnek.

Negyedszer kelek útra ide, és várom az új titkokat, csodákat, amiket feltáhatunk EGYütt <3

Karim (Mohamed al Zawahry)

Karim egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt.

Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A katárok gyökerei visszanyúlnak az Ősi Egyiptomba. Mária Magdalénát a Szufik Mesternőnek tartják. Karim Kemet misztériumaival, az egyiptomi gyökerekkel és Szufi szertartásokkal, tanításokkal támogat minket az úton.

Az utazást a Goldel Light Travel Services utazási iroda szervezi.

 

Az ár tájékoztató jellegű!!! A pontos, 2024-re vonatkozó ár nemsokára felkerül a honlapra!

A 2023-as út részvételi díja: 1888EUR

EARLY BIRD! 1777EUR, amennyiben jelentkezésed megtörténik június 17-ig

A részvételi díj tartalmazza: a szállást és az étkezéseket a program szerint, belépőket (Rennes le Chateau, Puivert, Monstegur, Sagrada Famila, Montserrati felvonó), a spirituális vezetést és programot, a bérautókat biztosítással és benzinnel

A részvételi díj nem tartalmazza: a repülőjegyet (Budapestről Ryanairrel repülünk, a különböző opciókról Edit tud felvilágosítást adni), további étkezéseket, belépőket, italokat, utazási biztosítást

Jelentkezéshez küldd ez a neved, email címed, telefonszámod és a MAGDALÉNA-VONAL szavakat ide: info@vereskriszta.com

Szólj hozzá!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom