Meghívott magához az Atlantisz Portál ismét, hogy kinyisson bennem egy újabb kaput. A sivatagba megtett lépések közben Mária Magdaléna üzent, és emlékeztetett arra az üzenetre is, amit tavaly szeptemberben kaptunk tőle Saintes Baumes barlang-szentélyében, ott ahol Magdaaléna élete utolsó éveit töltötte.

Fogadd szeretettel ezt az üzenetet Magdalénától, a végtelenről és a kapukról, melyek minden formában kinyílhatnak.

És várlak Téged szeretettel ezévi szakrális útjaim egyikén. Ha már utaztál velem akkor tudod, hogy ezek az utak nagyon sok Lélek-kaput tudnak kitárni, ha még nem, akkor talán most érint meg a hívás.

Mert abban biztos lehetsz, hogy ezek a helyek és utak meghívnak valamilyen formában magukhoz. Talán érkezik egy álom, megérint egy szó, és kép…örömteli izgalommal, mely lehet félelemmel is vegyítve van…

Itt találsz néhány szót arról, hogy az ezévi utak miről szólnak, és kiknek ajánlom:

EGY ERŐ – Szakrális Zarándoklat Egyiptomban Arató Mónikával és Veres Krisztával

2018. február 20-március 2.

MÉG 2 FŐ TUD JELENTKEZNI!

A Király és Királynő ősi egyiptomi beavató helyeire visz ez az út, beavatás, melyben női és férfi részed harmóniában simulhatnak össze, ezt a folyamatot a kundalini jógagyakorlatok is erősítik.

Részletekért ide kattints!

———

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2018. április 10-17.

hosszabbítás a tengerparton április 17-20.

Ajánlom ezt az utat, ha szeretnéd, hogy  a Lelked hangja megerősödjön az életedben, és ezáltal hétköznapjaid nyíljanak a varázslatnak. Minden résztvevőnek lesz az úton egy személyes folyamata is az őt kiválasztó templomban. Ezt a folyamatot a csoport egésze támogatja.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 225 000Ft heyett 205 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik január végéig a részvételi díj felének (102500Ft) befizetésével)

Részletekért ide kattints!

——-

SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT RÓMÁBA

2018. május 3-7.

MÉG 7 FŐ TUD VELÜNK UTAZNI! Repülőjegy jelen pillanatban 32000Ft körül van.

Olyan karmikus történeteket bontunk ezen az úton, amikor megfélemlítés, tudatmanipuláció, hatalommal való visszaélés áldozatai voltunk, vagy mi magunk éltünk vissza. Lépünk a tiszta tudás felé mindazon rétegeken keresztül, mellyel ezt a hatalom birtokosai elzárták azt.

Részletekért ide kattints!

——

Meditációs Nyaralás a Földközi Tengernél Egyiptomban

2018. július-augusztus

Azoknak ajánlom ezt az utat, akik szeretnének pihenni egy édenkerti tengerparton, háborítatlan körülmények között, úgy, hogy szinte alig vannak jelen mások, és közben szeretnének tudatosodni és lágyan, finoman tovább nyitni Lényük Valódiságát.

Részletekért ide kattints!

——

Utazás Dél-Franciaországba, katár földre és a katalánok varázs-városába

szeptemberben

Azoknak ajánlom ezt az utat, akik szeretének még mélyebbre lépni Magdaléna és Jézus misztériumaiban.

részletek hamarosan!

Jelezz emailben,ha szólít az út: jelentkezem@vereskriszta.com

——

Az Alkimista – Szakrális Utazás EGYIPTOMBAN

2018. október 19-31.

Transzformáló, nagy tisztulásokat hozó és nagy erőket feszabadító út, melynek során végigjárjuk külön időben a Nagy Piramis három beavató termét, illetve utazunk az Akhenaten vonal energiájával és arany-rezgésével.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 365 000Ft heyett 340 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik február végéig a részvételi díj felének (170000Ft) befizetésével)

Részletekért ide kattints!