“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat.

Évekkel ezelőtt hallottam először ezt a mondatot egy előadáson, és a szívemet átjárta a vágy, hogy Ízisz fátyla mögé pillanthassak. Akkor még azt hittem, hogy Ízisz volt az Ősi Egyiptomi évkör középpontot tartó Istennője, aztán isisEgyiptom földjén, az ősi Templomokat először bejárva megértettem, hogy Ízisz maga Egyiptom földje. Amikor itt lépek, Ízisz testén lépek.

Az elmúlt három évben rengeteg utazást tettem a fátyol mögé. Egyiptom örök, és a fátylak mögé rejtett misztériumai is az öröklétben várják azokat, akik a halandóság hitrendszeréből kilépve, átlépnek oda, ahol az öröklétünk lakik: a LÉLEKBE.

Mária Magdaléna egyike volt azon Papnő-Királynőknek, akik beavatást nyertek Egyiptom Misztériumaiba, akik beléptek  Ízisz Fátylai mögé.

Februárban egy csodálatos szakrális zarándoklatra hívunk, mely  gyógyító utazás a hangodnak és egyben beavató kurzus arra, hogy hangodat Magdaléna Orákulumaként tudd használni.

“Jöttek, hogy tanuljanak saját halhatatlanságukról, Lelkük igazi leckéiről. Mert nem volt más, aki taníthatta volna őket. A vallásuk csak arra tanította őket, amik nem voltak és megfosztotta őket az erejüktől. Elfeledtette velük saját isteni származásuk igazságát. Oly nehéz elhinni, hogy tényleg elhitték, hogy mindez az élet teremtőjétől fakad. Isten soha nem tenne ilyet. Vágyak arra, hogy megértsék lelkük hívását, hogy meghallják sorsuk bennük lüktető kódjait. Megtalálták az utat a házam ajtajáig és tanultak tőlem. Jöttek és én felemeltem a Szíveiket, a Lelküket, a Testüket és a Szellemüket. Tápláltam igaz esszenciájukat, és így ismét felismerték erejüket és céljukat” (Flo Aevia Magdaléna, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története, a könyv már kapható magyarul <3)

“Mária Magdaléna eszenciája, szavai mindig megérintenek, mélyen. És tudom sokakat közületek is.

magdalena3Valahányszor elolvasom Flo Aevia Magdalénától csatornázott sorait, vagy bármilyen Magdalénától csatornázott írást, vagy én csatornázom átjár az a finom, de erőteljes rezgés, ami Mária Magdaléna és felemeli Lényem egészét.

És tudom nem vagyok ezzel egyedül, hiszen olyan sok csatornázást csináltam már Magdalénától másoknak. Éppen ezért tartottam már korábban Magdaléna Orákuluma Kurzust Budapesten.

És most Magdaléna – aki vezeti az utamat 2004. óta – arra hívott, hogy nyissuk tágabbra a kaput, hogy akik vágynak beljebb lépni az Ő energiájában és vágynak annak tiszta kelyheivé válni azt megtehessék azon a Földön, ahol Magdaléna is kapta a beavatásai egy részét, Egyiptomban” – Veres Kriszta

“ Magdalénával és Jézussal való kapcsolatom akkor kezdett elmélyülni, amikor mögém léptek, és felkértek, hogy adjam át másoknak gyógyító energiájukat. Mindez 2012-ben történt, akkor, amikor várandós voltam. Majd a szüléssel egy másik korszak kezdődőtt, új utakkal. Ezen a nyáron újra mögém léptek, alakítanak engem, és mindazokat, akik az energiájukkalgyógyulnak. Most a női és férfi tudatosság emelkedésének intenzív időszakában mellettünk van Magdaléna, ha hívjuk, és elfogadjuk a segítségét. Egyiptom energiája önmagában is nagyon erős, emelő, energi-átadó. Magdalénával együtt ez az energiameg sokszorozódik. Azt már csak az utazásunk jutalomjátékának része, hogy a 2019-es holdújév február 5-én kezdődik.”- Arató Mónika

Szeretettel váruk erre a szépséges utazásra és kurzusra:

MAGDALÉNA ORÁKULUMA – Szakrális Zarándoklat és Kurzus Egyiptomban

Veres Krisztával és Arató Mónikával

2019. február 2-10.

Tervezett program (amely az energiák mozgásával együtt változhat):

február 2.  Repülés Kairóba, transzfer a szállodába.

február 3.  Napfelkelte és reggeli a gizai piramisoknál és Szfinxnél, piramisok és Szfinx felkeresése. Szándékainkat megáldó szertartás felukkán -nílusi vitorlás –  a Níluson. Egyiptomi Múzeum.

február 4.  Dahshour Hold-piramisai, Szakkara gyógyító temploma, majd a Szerepaum misztériuma. Este repülés Aswanba, szállás elfoglalása a núbiai faluban.

február 5.   Összekapcsolódás a núbiaiak által őrzött tiszta Atlantiszi energiával Kalabsha núbiai templomában, majd Izisszel Philae Templomában.

február 6.   Abu Simbeli Hathor gyógyító temploma és misztérium iskola, majd a hajón a kabinok elfoglalás.

február 7.  Hajózás a Níluson Luxor felé, este KomOmbo EGYség Temploma.

február 8.   Reggel Edfui Szent Házasság templom, délután Karnak temploma.

február 9.   Királynők Völgye, Hatshepsut temploma, és Királyok Völgye. Este Luxor Temploma.

február 10.  Transzfer a repülőtérre, hazautazás

A zarándoklat alatt a kurzus tanításait a következő módokon adjuk át:

  • szertartásokkal,
  • gyakorlatokkal, melyek arra hangolnak, hogy Magdaléna csatornájaként meg tudj nyilvánulni
  • az egyéni és páros tudatosságot emelő, érzékelést nyitó kundalini jóga gyakorlatokkal a sivatagban, a Nílusnál, és az Ősi Templomok, Szakrális helyek közelében
  • az ősi helyek meditációs hangolódással való bejárásával
  • az ősi helyeken Magdaléna Hangjának megszólaltatásával

Az utat a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, a spirituális rész vezetője és az energia-folymatok megtartója Veres Kriszta és Arató Mónika.

További információért írj nekem: jelentkezem@vereskriszta.com