“Jöttek, hogy tanuljanak saját halhatatlanságukról, Lelkük igazi leckéiről. Mert nem volt más, aki taníthatta volna őket. A vallásuk csak arra tanította őket, amik nem voltak és megfosztotta őket az erejüktől. Elfeledtette velük saját isteni származásuk igazságát. Oly nehéz elhinni, hogy tényleg elhitték, hogy mindez az élet teremtőjétől fakad. Isten soha nem tenne ilyet. Vágyak arra, hogy megértsék lelkük hívását, hogy meghallják sorsuk bennük lüktető kódjait. Megtalálták az utat a házam ajtajáig és tanultak tőlem. Jöttek és én felemeltem a Szíveiket, a Lelküket, a Testüket és a Szellemüket. Tápláltam igaz esszenciájukat, és így ismét felismerték erejüket és céljukat”

Mária Magdaléna eszenciája, szavai mindig megérintenek, mélyen. És tudom sokakat közületek is.

magdalena3Valahányszor elolvasom Flo Aevia Magdalénától csatornázott sorait, vagy bármilyen Magdalénától csatornázott írást, vagy én csatornázom átjár az a finom, de erőteljes rezgés, ami Mária Magdaléna és felemeli Lényem egészét.

És tudom nem vagyok ezzel egyedül, hiszen olyan sok csatornázást csináltam már Magdalénától másoknak.

És most Magdaléna – aki vezeti az utamat 2004. óta – arra hívott, hogy nyissuk tágabbra a kaput, hogy akik vágynak beljebb lépni az Ő energiájában és vágynak annak tiszta kelyheivé válni azt megtehessék.

Februári budapesti tartózkodásom alatt várom azokat, akik érzik, hogy Magdaléna hívása érinti a Lelkeiket:

“Magdaléna Orákuluma” Kurzus

2016. január 16-án indul az online felkészítő

2016. február 2-3. 10:00-18:00 – személyes találkozó

Az online felkészítő részben három  ötnapos gyakorlatot kapsz, az első kettő az érzékelés mély rétegeinek megnyílását segítő, a harmadik a Magdalénával való kapcsolódást nyitja meg számodra. A 15 nap alatt egyszer találkozunk skype-on vagy viberen, hogy megbeszéljük a tapasztalásaidat, illetve segíthesselek még mélyebbre lépni.

A személyes két napunk első napján gyakoroljuk a divináció különböző formáit (elemekből – levegő, víz, tűz, föld – olvasás, a kártya Lélekből való használata).

A második napon csatornázás módszerét gyakoroljuk, abban mélyedünk el, hogy hogyan válhatsz szóban, jelenlétben, érintésben Magdaléna tiszta kelyhévé.

Az online felkészítő rész részvételi díja 15 000Ft január 15-ig történő jelentkezés esetén. 

A személyes kétnapos találkozó részvételi díja 29 000Ft, ha január 15-ig bejelentkezel.

Ha részt vettél a korábbi Orákulum Kurzuson az online kurzuson 8000Ft kedvezménnyel, a személyes találkozón pedig 7000Ft-os kedvezménnyel tudsz részt venni.

Jelentkezésedet az online rész díjának befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, email címed és a “MAGDALÉNA ORÁKULUMA” szót: jelentkezem@vereskriszta.com

Budapesti tartózkodásom alatt még két egynapos kurzust tartok – Grál Gyógyítói Nap és A Hét Hathor-Papnői Minőségbe Való Beavatás -, mindhárom kurzuson 5000Ft kedvezménnyel tudsz részt venni.

A Grál Gyógyítói Napról információért ide kattints!

A Hét Hathor Kurzusról információért ide kattints!