‘”Mindannyian veletek vagyunk és én is veletek vagyok: mi együtt elsősorban nők vagyunk, másodsorban nővérek vagyunk. Lelkek vagyunk, a szeretet erői vagyunk, a világot megváltoztató küldöttek vagyunk. Minden idők Istennői vagyunk és eljöttünk, hogy visszavegyük az erőnket, minden idők igazságának felszínre emelkedésén keresztül.”

Magdaléna szavai a jövő látomásáról, a nőkhöz szólnak. A jövő, amiről beszélt most történik.

A Női Erő felragyogásának idejét éljük, a lágy erőét, amely a Világot meggyógyítani hivatott, mely a avalon2Világot Földi Édenkertté változtatni hivatott.

Nem a Nő egyedül tesz ezt, a Férfival EGYütt teremtve teszi.

De az első lépés az, hogy a Nő beleáll az erejébe, megmutatja magát saját szépséges ragyogásában. Ezt az a Nő tudja megtenni, aki gyógyult – azaz folyamatosan választja a gyógyulás folyamatát, Önnön teljességébe való érkezését -, Ő tud ereje szépségében ragyogni és tenni.

Augusztusban egy Gyógyító és Erőbe-Álló Napra hívlak. Két olyan energiával, amely mélyen áthatotta, áthatja életem változásait, női önmagamra találásomat és a Lélek-utam követesét.

A nap energiájához kapcsolódhatsz a hanganyagokon keresztül is, most Arany-vasárnapi kedvezménnyel:

MAGDALÉNA-AVALON Misztérium-Nap Hanganyagai

Délelőtt Magdaléna energiájában utazva gyógyítjuk mindazt, ami még fájdalomként, félelemként bennünk él a női léttel kapcsolatban. A személyes női létünkről lebontjuk a kollektív női fájdalomtestet, így teret teremtve ahhoz, és a kollektív női sors azon rétegeihez kapcsolódunk vissza, amelyek a női lét szépségéről és örömmel teli megéléseiről szólnak, azon időkhöz, amikor a nőt tisztelet és szeretet övezte, és a két nem között harmónia és egyensúly volt.

Délután Avalon energia-terében utazunk. A bennünk élő Papnő energiájának vállalásában. Abban, hogy vállaljuk azt, hogy női létünk változtató erővel bír a Világban, amit adni tudunk fontos és a Világnak szüksége van rá. Avalon ködfátyla mögé utazunk, hogy ott hátrahagyott papnő-énünket átemeljük a mindennapokba és éljünk vele.

A  hanganyagok részvételi díja most 2000Ft 4500Ft helyett, amennyiben megrendelésed megérkezik december 22-ig.

A szertartásnál használt nárdusolaj díja (20ml hordozóolajban, három csepp nárduolaj) 1400Ft.

“Nárdusolaj fűszeres, testes föld-illata áradt szét a térben. Az illat a nővéri tenyerekből áradt, nárdus olaj cseppeket is kaptuk Magdalénától, hogy ébredjen az emlékezés. Emléke annak, amikor Jézus nárdusolajjal kente meg Magdaléna testét, hogy gyógyuljon a megkövezés emlékétől. Amikor Magdaléna nárdusolajjal kente meg Jézus lábát, és fejét, hogy felkészítse a Keresztrefeszítés, azaz a Megadás Misztériumára. Amikor Magdaléna a barlangban elhelyezett testet kente meg az ősi idők óta haszált olajjal, megnyitva azt arra, hogy Jézus Lelkét ismét befogadja.

Nárdusolaj testes illata áradt szét a térben, és benne Magdaléna és Jézus története, az ő szívnyitottságuk. Nárdusolajjal érintettük a női lábakat, melyek bejárták Magdaléna útját.

Több éven keresztül nem találtam Glastoburyben nárdusolajat, az idén viszont igen, és rendelhetsz s belőle a hanganyagok mellé.”

Rendelhetsz a szertartásnál használt egyiptomi királynői ékszerből is (kék, piros, vagy zöld színekben), díja 5000Ft.

kiralynoiekszer“Az út végén a trónszék várta az úton lépkedő Nőt, ide már a Lélek ragyogásában érkezett meg mindenki. És ott a trónszéken történt még egy varázslat, amikor Magdaléna szavai által kísérve elhelyeztem a széken ülő nyakán az Egyiptomi Királynői Ékszert. Akkor ott, abban a pillanatban életre kelt az a királynői fennség, szépség, ragyogás, ami a fáraónők és a Papnők sajátja. Az erejére ébredt Nőé, aki kész azt használni.

Az ékszerből szintén rendelhetsz, január elején  kapod majd meg.”

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Mit rendelsz (hanganyag, olaj, ékszer, mindegyik): *