“De mi, Őrzők tudjuk, hogy minden egyes lépést, mely a Lélek ösvényén történik ünnepelni kell, mert az ünneplés segíti az emlékezést, táplál égi mannával, Forrásból kiáradó szeretetettel, és ez az az erő, amelyben az elme megpihen és a Lélek hűséges társává válik…” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

MáRá szavait küldöm Neked Lemúriáról Szent Mária Magdaléna ünnepén, július 22-én.

MáRá, aki a Lemúria Őrzői Emlékezete. MáRá, aki testet öltött és Magdalai Máriaként közöttünk járt, hogy emlékeztessen minket arra Lelkek vagyunk. Fénylőek, Ragyogóak.

Magdaléna, akit bűnös, megtévedt nőnek neveztek, de valójában ő a Szűz, mert önmagában teljes. És éppen ezért tudta métó társként EGYütt teremteni Jézussal az egyik legnagyobb misztériumot.

Magdaléna és Jézus, EGY Lélek két testben. Királynő és Király. Papnő és Fény-Harcos. Szerelmesek. Lélek-társak. EGYmás tanítói és beavatói. Lélekbe avatói az emberiségnek.

Mária Magdaléna, aki Lélekből élt minden körülmények között. Élő Fény, aki mutatja az ösvényt, saját Lélek-ösvényünket.

Magdaléna napján arra hívlak ünepeld meg életed mimden olyan lépését, melyet Lélekből tettél <3 És ünneplésed erőd ad a további Lélek-lépésekhez.

Magdaléna napján Lelked fényét azzal ünneplem, hogy megajándékozlak az egy éve július 22-én Magdalénától érkezett üzenettel!

Az üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével tudod kérni!

Az üzenet az első az elmúlt évben érkezett 12 beavató üzenetből. Ajándék. Ingyenes.

A másik 11 üzenetet pedig az általad választott díjért tudod rendelni július 31-ig!

A 11 üzenet rendeléséhez ide kattints!

Az ajándék hanganyaghoz töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*