Angyali tudatosságú Lelkek pihentek az Univerzum végtelenjében, örök örömteli gyönyörködésben. Nem voltak még testben élő emberi lények. Ahogy a Föld álma folyamatosan született a Teremtésben, és testet öltött, még több öröm áradt szét az Angyali Tudatosságú Lelkek között. Mert ami született szép volt, a benne való gyönyörködésben táncra perdült az összes atom.

És így született meg az Angyali Tudatosságú Lelkekben Lemuria álma, a testben tapasztalható Édenkert álma, a testet öltött és örömöt testben tapasztaló emberi lények álma. A Teremtő válaszolt az álomra, és megtörtént a testet öltés.

Angyali Tudatosságú örömben lebegő Lelkek ölelték Lemúriát folyamatosan, Lélek hullámzásukban áradt a megerősítés a sziget felé, hogy lehet az öröm olyan állandó megtapasztalás fizikai testben is. Megerősítő Lélek-kiáradásukból öltöttek testet a Delfinek, a Földi Angyalok, akik az öröm energiájának testi hordozóiként ölelték fizikai lemuriakarkototáncukkal Lemuria szigetét. Így Lemuria lakói a Lélek és Test szintjén is folyamatosan kapták az öröm-rezgéseket.

Pár napja, amikor a Lemuria-Tér egyik hanganyagát csináltam átrezgett rajtam a Lélek-üzenet, hogy mindannyiunknak jó, ha választjuk ennek a két örömmel tápláló körnek az életünkbe emelését.

Majd kaptam egyik barátnőmtől egy karkötőt – saját munkája, és persze mit sem tudott arról, hogy mivel is foglalatoskodom éppen – és lám a karkötőben ott volt előttem a két kör, az Univerzum végtelenjének Angyali Köre, és a Delfin Kör, amely ölelte a harmadikat az Angyali tudatosságát élő Öröm-Embert. És a karkötőben a két kör, mely egykor Lemuriát is táplálta az öröm rezgésével, bal csuklómon kezdte ugyanezt a rezgést a véráramba pumpálni.

A hanganyag, mely a két körrel összekapcsol nemsokára elkészül és átitatja a karkötő köreit, hétfőig tudsz rendelni belőlük:

Lemúria Karkötő és Lemúria Kör Hanganyag

Hétfő éjfélig (október 19-ig) rendelheted a Lemúria Karkötőt, mely október végére kerül Magyarországra, így november elején tudsz hozzájutni, és akkor kapod meg a hozzájuk kapcsolódó hanganyagot is letölthető linkként.

A Lemúria Karkötő és Lemúria Kör Hanganyag együttes ára 2800Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*