Kedven Mária Magdaléna képem ez a tojásos, mert azt látom benne, hogy a tojás feltartásával a lényegre, azaz a LélekMagra hívja fel a figyelmet. A LélekMagra, amelynek ő maga is őrzője volt, és amelyben tárolt lényegre ő maga is emlékeztette a hozzá fordulókat.

A LélekMagról: “Amikor azt választjuk, hogy testet öltünk belépünk a LÉT KRISTÁLYÁBA, a lélek kezdetének helyére. AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ÖLELÉSÉBEN SZÜLETIK A LELKÜNK. Azután a fény lényei egyenként körénk gyűlnek. ÉS MI UTAZUNK A VILÁGOK KÖZÖTTI TÉRBEN. Itt minden idők tudása nyitva van számunkra, mindent látunk, mindenre emlékezünk és mindent értünk. Kiválasztjuk a hívásunkat, sorsunkat és identitásunkat, a fény lényei pedig mesélni kezdenek az utunkról. Segítenek, hogy megértsük milyen lelekgyogyitoi1leckéket tanulunk majd, bátorítanak, hogy emlékezzünk a magunkban hordozott tervre. A fény által támogatva hívásunk kódját lelkünk legmélyebb rétegébe, a Fénymagunkba ültetjük.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Mindent magunkban hordozunk, amikor megszületünk, hiszen a FényMagunktól, LélekMagunktól nem tudunk megválni. Így valójában nem fejlődnünk, tanulnunk kell, hanem egyszerűen emlékeznünk, a Lelkünkre.

És mi az, ami ettől mégis elválaszt minket? “Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET. A sejtjeik ismertek engem, elkezdtek együtt táncolni az univerzummal és nevettek, ahogy visszaemlékeztek igazi lényükre.”  (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

A Lélek-Összekapcsolásokon, ugyanazt teszem, amit egykor Mária Magdaléna is tett. Szellemi ébredésem óta mindig is vezetett Magdaléna, és mindig is nagy hatással volt rám a lénye és a története. Ma már olyan ismerőm számomra, mintha mindig együtt lennénk. Egyiptomba is visszavitt emlékezni :-) Mert Egyiptom – ahol korábban már gyógyítottam így – emlékeztetett vissza arra a gyógyításra, mely segít az embereknek kilépni az elme szövevényéből, és lépni a LélekMagjukban hordozott út lépéseit.

Nagy kérdés volt az számomra az első Lélek-Gyógyítói Kurzus előtt, hogy hogyan tanítsam meg másoknak azt, amire én egyszerűen visszaemlékeztem. Aztán egyszerűen a Lélek vezetésére bíztam magam, és engedtem, hogy vezessen abban, hogyan segíthetek másoknak is erre a tudásra visszaemlékezni.

Magdaléna a Lélek Fényének őrzője, a Fény Bábája, és miközben ezt olvasod már érezheted azt a fényszálat, amely összekapcsol Téged is Magdaléna LélekFényével. És, ha érzed, akkor valószínűleg te is ott hordozod a LélekMagodban a hívást arra, hogy a Fény Bábája legyél.

Ha úgy érzed segíthetek emlékezni erre a hívásra, akkor szeretettel várlak következő LélekGyógyítói Kurzusomon:

LÉLEK-GYÓGYÍTÓI KURZUS

2014. június 26-28.

A három napos intenzív gyakorlati kurzust megelőzi egy 3×10 napos felkészítő online kurzus. Az online kurzus során érzékelést tágító és a Lélekre hangoltságot fejlesztő gyakorlatokat kapsz tőlem, illetve a 3×10 nap alatt három alkalommal konzultálunk skype-on keresztül, amely alkalmakkor megbeszéljük a gyakorlatok során szerzett tapasztalásaidat és személyes támogatást kapsz, hogy a folyamatodat még jobban el tudd mélyíteni. Ezt az intenzív felkészülést követően találkozunk személyesen júniusban, amikor sok-sok gyakorlaton végig-utazva érkezünk meg oda, hogy minden résztvevő végigcsinálja a teljes Lélek-Összekapcsolás folyamatát.

A 3×10 napos felkészítő folyamat 2014. május 16-án indul. A díja 30 000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 20 000Ft-nak május 13-ig kell beérkeznie.

A júniusi háromnapos folyamat díja 35000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 25 000Ft a találkozónk alkalmával fizetendő.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és a LÉLEK-GYÓGYÍTÓ szót: kriszta@vereskriszta.com

A kurzusról további infót ide kattintva találsz!