“Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat.

Évekkel ezelőtt hallottam először ezt a mondatot egy előadáson, és a szívemet átjárta a vágy, hogy Ízisz fátyla mögé pillanthassak. Akkor még azt hittem, hogy Ízisz volt az Ősi Egyiptomi évkör középpontot tartó Istennője, aztán isisEgyiptom földjén, az ősi Templomokat először bejárva megértettem, hogy Ízisz maga Egyiptom földje. Amikor itt lépek, Ízisz testén lépek.

Az elmúlt három évben rengeteg utazást tettem a fátyol mögé. Illetve, ahogy Ízisz volt, van és lesz, teszek a mai napig és kétségem sincsen afelől, hogy még rengeteget teszek majd.

Egyiptom örök, és a fátylak mögé rejtett misztériumai is az öröklétben várják azokat, akik a halandóság hitrendszeréből kilépve, átlépnek oda, ahol az öröklétünk lakik: a LÉLEKBE.

Mindig hálás leszek azért, hogy nem volt sok előre megszerzett tudásom Egyiptomról, mert így nem voltam előre befalazva az elme magyarázatai közé, hanem felfedezhettem mindent a Lélekből, kapcsolódhattam Ízisz földjének Lelkével a Lelkemből, és így az ősi templomok és az ősi helyek szép lassan elkezdték feltárni, megmutatni a fátyol mögé rejtett misztériumaikat.

A gizai fennsík három piramisa nem temetkezési hely volt, a piramisok eredetileg nem temetkezési helynek épültek, az egy más kérdés, hogy a későbbiekben a Nagy Piramis energetikáját követve építettek piramis alakú temetkezési helyeket azért, hogy a hely rezgése segítse a Lelket a másik Világba való átlépésbe, úgy ahogy a Nagy Piramis az élőt segíti.

A temetkezési templomoknak titulált templomok sem azért épültek, hogy emléket állítsanak a fáraók és királynők nagyra nőtt egójának, mindegyik helyen szépséges beavatási kódokat őriz, amellyel össze tud kapcsolódni az, aki elmét elengedve, Lélekben lépve közelít.

Sorolhatnám oldalakon keresztül mindazt, amit Ízisz fátylai mögött járva Egyiptom odaadott. Részleteit már át is adtam meditációk formájában, de persze a személyes élmény, a személyes összekapcsolódás teljesen más.

Tudod és érzed, ha hívnak Téged Ízisz fátylai, tudod és érzed, ha rejt számodra valamit ez az ősi Föld:

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2021. március 27-április 9.

 

március 27.  Repülés Hurghadába, transzfer Al Gounara, a szállodába

Március 28-30.   Pihenés Al Gounán, a Vörös Tengernél

Március 31.   Utazás Luxorba, útközben a Dandarai Hathor Templom megtekintése

Április 1.   Karnak Temploma, becsekkelés a hajóra, este Luxor Temploma

Április 2.   Hajnali hőlégballon (fakultatív), Királyok Völgye és Hatshepsut Temploma, ebéd után kihajózás

Április 3.     Edfu és Kom Ombo Temploma

Április 4.    Transzfer a Núbiai faluba, délután Kalabsha Temploma

Április 5.   Abu Simbel

Április 6.   Ízisz Temploma, repülés Kairóba

Április 7.   Reggeli a Mena House Hotelben, Gizai Fennsík, Dahshouri piramisok

Április 8.   Pihenés a hotelben

Április 9.   Transzfer a repülőtérre, hazautazás

Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem felfedeznéd az ősi helyek energiáját, és azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan.

Az utat egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, én vagyok a spirituális rész vezetője és az energia-folyamatok megtartója.

További információért írj nekem: jelentkezem@vereskriszta.com