Kleopátra nem egyszerűen Egyiptom Királynője volt, Kleopátra a Szív Királynője, aki két erőteljes férfit is a Lélek-felé való megadásban vezetett. Két hatalmi pozícióban lévő férfi volt a szerelme és mindkettő szembe ment azzal, amit a világi hatalom elvárt tőlük és a szívükért tettek lépéseket.

Kleopátrával az elmúlt három évben többféle módon utaztam én, és a velem tartók.  Érkeztek tőle hanganyagok, rezgése testet öltött ékszerben, átitatott minket az olajával. A februári hétvégén utaztunk Kleopátra életének 12 szakszával, azok energia-minőségével. Ha nem tudtál ott lenni a work-shopon, akkor most kapcsolódhatsz a történetével 12 hanganyagon keresztül:

KLEOPÁTRA ÚTJA – SZERTARTÁSOS WORK-SHOP Hanganyagai

2017. február 18-án kezdem küldeni

Ezen a work-shopon nem egyszerűen kapcsolódunk Kleopátra élet-útjának szakaszaival, hanem belülről járjuk végig azokat. Amikor álmodunk, álmunk minden szereplője saját magunk vagyunk. Ugyanígy van ez az ősi mítoszokkal, azok alakjai saját énrészeinket mutatják meg nekünk. És így van ez olyan testet öltött Lelkek esetében is, akik olyan mély nyomot hagynak az emberiség kollektív Lelkében, mint Kleopátra.

Utazunk Kleopátrával

a Fiatal Lánnyal * a Lélek-övényére lépővel * a Menekülővel * a Zarándokkal * a Papnővé Avatódóval * a Királynővel * a Szívét Követővel * a Rómába Érkezővel * Antonius Királynőjével * Ízisz földi Megtestesülésével * a Vesztessel * a Fizikaiságból kilépővel

A nap első felében belül járjuk végig ezt az utat, Kleopátrától csatornázott üzenetekben utazva, összetalálkozva azzal a Kleopátrával, amely most hozzánk legközelebb áll.

A nap második felében kívül járjuk végig ezt az utat, szertartásokban, melynek megtartó pilléreivé válunk azon minőségekben, mely ránk talált. Így adunk ebből a minőségből magunknak és másoknak, és befogaduk valamennyi minőségtől.

A hanganyagok kedvezményes részvételi díja 10 000Ft, amennyiben jelentkezésed megérkezik február 12-ig. A hanganagok mellé ajándékba kapsz egy kis üveg (10ml) Kleopátra olajat.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a KLEOPÁTRA szót: jelentkezem@vereskriszta.com