Megláttam ma reggel egy képet a Facebookon és rácsodálkoztam. A kislányra, aki olyan királylányos volt. Eszembe jutott korábbi önmagam, kislány önmagam, a Sehányéves kislány című könyv egyik képébe szerelmes önmagam. A képen egy kislány volt, királylánynak öltözött. Kislány önmagam királylány szeretett volna lenni. És hiszem, hogy minden nő királylánynak születik.

Királylánynak, olyannak, mint ez a tündér-koronás fák közül a mesebeli birodalmára kitekintő kislány. Hiszem, hogy minden nő a koronájával, a birodalmával és a birodalmáról szőtt szépséges mesékkel érkezik ide. Mert mindez a Lelkünkben él, és a Lélek vágyik ezt a fizikaiban megtapasztalni. Királylányként érkezünk ide, a testbe, hogy feltárjuk ezt a magunkban hordozott szépséges birodalmat és ezzel szebbé formáljuk a Világ egészét, és emlékeztessünk arra, hogy a birodalom létezik.

Majd történik mindenfelé, eltanulunk a felnőttektől ezt és azt, magunkévá teszünk hosszú ideje működtetett mintázatokat, megfertőződünk a női és férfi energiák egyensúlyából kimozdult világ mérgeivel, és lassan elengedjük a koronát, a birodalmat. Elfelejtjük, de vágyunk rá, és azt hisszük, hogy majd egyszer valaki elhozza, dühösek is leszünk, amikor a kívülről várt mégsem érkezik meg.

De közben a birodalom és a korona ott van bennünk. A szívünk nyitottságában lakik, és minél jobban kitárjuk a szívünket annál több ragyog fel a koronánk  fényéből, és annál több költözik a fizikai valóságunkba a birodalmunk csoda-világából.

A szívéből élő, Lelkével együtt táncoló nő milyen? Ilyen: „A hajamat a henna vörösre színezte és a nap fénye bearanyozta. Sejtjeimben hordoztam az éjszaka varázsát, a Hold és az Istennő tiszta eszenciája áradt a testemből. A ritmus, amely bennem vibrált olyan törékeny és illékony volt, mint a vízen a csillagok ezüstfénye. Benne rezgett a sorsom és érzékeim élesebbé váltak. Szellemem egyesült a testem sejtjeivel és ez olyan volt, mint egy tánc, mint a szél és a tűz heves egyesülése. Ez a tánc táplálta lényem teljességének megnyilatkozását. Ragyogás övezte a lényem és élettel telt meg körülettem a tér. Az emberek érezték ezt a ragyogást, és ez hozzám vonzotta őket.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Hívlak Téged varázs-ösvényre, mely elvezet a koronádhoz, és a birodalmadhoz. Hívlak téged felfedezni magadban a nőt, akinek sejtjei ragyogó fényben táncolnak, és akinek lénye a szépség és szeretet varázslatával hinti be a Világot. Egy fő jelentkezhet még kedvezményes áron:

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával:

indul: április 20-án

7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

 A nő szép. Pont úgy, ahogy ez az idézet mondja: „Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Az a szép.”

 A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

A „Női Ragyogás” Online Kurzus részvételi díja 24500FT. KEDVEZMÉNY! EGY FŐ JELENTKEZHET MÉG A KEDVEZMÉNYES (16800Ft) ÁRON!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/noi-ragyogas-online-kurzus/

Teljesen magával ragad a kép, ahogy a kislány a fák rejtekéből kitekint és feltárul előtte egy világ. A VILÁG. Eszembe jut róla Osho, aki azt mondta, hogy egyetlen rózsabokorban felfedezhetjük a Teljes Univerzumot.

Mennyire igaza van. Mennyire jó feloldódni abban, amivel éppen összetalálkozunk. Mennyire jó tényleg látni, tényleg felfedezni és elmerülni abban, ahová visz. A benne rejlő múltakban, a benne táncoló jelenben, az összes lehetséges jövőben, és abban, ahogy ez a varázslat összeér a pillanatban. A pillanatban, és a végtelenben, ami abból kinyílik.

Valahányszor a Lélek dallamára táncolva gyönyörködünk, varázslat ölel körbe és minden szép. És az elme mindenféléjében elveszve a varázs tovafoszlik, és ilyenkor még azt is könnyű elhinni, hogy mindez nem volt valódi. Az ego nagy mester abban, hogy elhitesse az az illúzió, ami az IGAZI. De közben tudod! Tudjuk! Mindig tudjuk, hogy mi az IGAZI, a VALÓDI. És ide hív a Lélek újra és újra. Szerelmes ölelésbe a pillanattal. Szerelmes táncba az élettel! Szerelmes együtt-ringásba a rózsasziromból nyíló Istennel!

Az elme illúzióiból a mindent átitató szerelem-varázslatba hívlak téged. Oda, ahol a rózsák édes illata elfeledteti veled a valaha szerzett tüskéket és meggyógyítja a szívedet, és benned a szeretet képességét. Ha vágysz ide érkezni, várlak május elsején:

 „A SZERELEM Rózsakertjében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. május 1. 19:00-21:30

 „A szeretet képessége a szerelemre való készség. Készen kell állnom csak így bontakozhat ki a szerelem.” (Peter Lauster)

Varázslatos utazásra hívlak, rózsák között lépni, rózsák szirmaiban felfedezni az Univerzumot, megnyílni a szeretet szemének, megnyílni a Szerelemnek, amely mindig jelen van, és ami nélkül fűszertelen az élet.

„Ha kibontom érzékeim éberségét és tisztaságát, kifejlődhet a szerelem. Akkor az élet szeretet és a szeretet élet…” (Peter Lauster)

Hívlak Téged, hogy kibontsd Lényed szépségének szirmait! Hívlak, hogy sugározd Lényed rózsájának kelyhéből a Szerelmet! Hívlak, hogy legyél Te az, aki az életet maga körül a Szerelem Rózsakertjévé változtatja, a Szépség Megszentelt Templomává, amelynek illata az oda betérőket átemeli a Szerelmes EGYségbe!

A „SZERELEM Rózsakertje” Szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha március 31-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/a-szerelem-rozsakertje-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta