Mostanában egyre több gyógyításnál jött elő az a mintázat, hogy az érzékelés képessége azért van erősen lekorlátozva, mert az illető – legtöbbször nő – így védekezik egy olyan korábbi élet tapasztalása ellen, amikor az ő érzékelési képességével mások visszaéltek. Amikor érzékelési képességét valami olyan ügy szolgálatába állította, amelyhez nem kapcsolódott tiszta szándék, így ez az áldott erő pusztulást hozott másoknak.

Elkezdődött a szellemi erő használatával való visszaélések egyéni és kollektív emlékeinek oldása. Ehhez kapunk segítséget az elkövetkező időszakban.

Első lépésben az érzékelés képességét a fentebb leírtak miatt való korlátozottságának oldása történt.

Második lépésben annak oldása történt, hogy teljesen el tudjuk hinnin a fizikai mögött létező Láthatatlan világot.

Harmadik lépésben a látszódásra kapunk oldást. Az a félelem, hogy engedjük magunkat a szellemi erőnkben, a spirituális szerepünkben-tevékenységünkben látszódni a boszorkányüldözésekhez kapcsolódik vissza. Ahhoz a hosszú – majd 500 éves – időszakhoz, amikor életveszélyt jelentett vállalni a Lélek szerinti életet, a belső igazságot és a Lélekből fakadó gyógyítói-segítői tevékenységet.

Ennek a lenyomata megnyilvánulhat többféleképpen. Lehet, hogy még a hozzád legközelebb álló emberek előtt is titkolod azt, hogy milyen spirituális tanulmányokban veszel részt. Lehet, hogy szívesen megmutatnád már magad, segítenál másoknak is, de mintha valami lebénítana, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Lehet, hogy már megtettél lépéseket, de mégis azt érzed, mintha kevéssé látszódnál, mintha nem tudnál annyi emberhez eljutni, amennyihez szeretnél.

Ezek oldásában segít a harmadik hanganyag:

“LÁTSZÓDOM” Hanganyag

2014. december 16-án küldöm ki újra a hanganyagot

December 13. Luca napja, a néphagyomány szerint Luca székére állva láthatjuk a boszorkányt repülni. Luca nevének jelentése a Fényt-Hozó. Tökéletes nap arra, hogy Fénybe emeljük a boszorkány-égetésekben sérült, démonizálódott emlékeket, én-részeket. És megengedjük a belső boszorkánynak – bölcs asszonynak -, hogy felrepüljön és megmutassa magát, vállalja az erejét.

A hanganyag díja 1500Ft, december 15-ig tudod megrendelni.

A második hanganyagot szintén tudod még rendelni:

“KILÉPEK AZ ILLÚZIÓBÓL” Hanganyag

Biztosan ismerős számodra is, amikor megkérdőjelezed annak valódiságát, amit érzékelsz. Lehet már számtalan kurzuson túl vagy rengeteget tanultál energiákról, sokat megtapasztaltás saját szellemi erődből, de, mint egy kis ördög mégis ott motoszkál benned az, hogy mindez csak a te fantáziád terméke.

Ezen sérülésünk olyan világok elvesztéséhez kapcsolódik, amikor az emberiség tág tudatossága létrehozott olyan földi valóságokat – például Atlantisz, Avalon, Tündér-Föld – amik ma vágyott emlékek, legendák az emlékeinkben. Az erővel való visszaélés miatt elvesztettük ezen földi valóságokat, ezért kialakult bennünk az a védekezési mechanizmus, hogy inkább fantáziának tudjuk be a Láthatatlan világot, mert így kevésbé fáj annak elvesztése.

A hanganyag gyógyítja benned azt a sérülést, amely a szellemi erő tágassából születő világ elvesztése benned. Ezáltal segít megerősödni abban, hogy elengedd a kételkedést azzal kapcsolatban, hogy amit az energiák viulágából érzékelsz valódi-e vagy illúzió.

A hanganyag díja 1500Ft, december 15-ig tudod megrendelni.

Az első hanganyagot szintén tudod még rendelni:

“KINYITOM A SZEMEM” Hanganyag

Ezt a gyógyító-oldó hanganyagot azok figyelmébe ajánlom, akik azt érzik, hogy az érzékelésük korlátozott, vagy nem bíznak abban. Ahogy fentebb leírtam ezek általában női emlékek, sokszor ma is női testben él az emlék hordozója, de előfordulhat a mai férfi inkarnáció is, korábbi női inkarnációs emlékkel.

A hanganyag díja 1500Ft, december 15-ig tudod megrendelni.

KEDVEZMÉNY! Két hanganyag együttes díja 2500Ft. Három hanganyag együttes díja 3500Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat kéred (Látszódom, Kinyitom a Szemem, Kilépek az Illúzióból, mindhármat: *