„Azokat, akik csak a megosztottságot és szétválasztottságot látják emlékezetem arra, hogy egésznek születtek. Azoknak, akik elfelejtették az Anya ölelésének kegyelmét lágy, simogató szellőt küldök. Azoknak, kik magukat nem érzik teljesnek ennek a pillanatnak a tökéletes szentségét kínálom.”

Kuan Yin a Kegyelem Istennője, aki saját magunk, mások és a Világ iránti kegyelemre tanít. Kuan Yin nevével az az 1elfogadás és szeretet eszenciáját hívjuk magunkba. Kuan Yint idézik a fenti himnusz sorai.

Olyan időket élünk, amikor az Univerzum mélyen tisztító energiái tolják felfelé a szennyet, melyet az emberiség félelmei felhalmoztak, ez történik a Föld szintjén, ez látható a Földet elborító véres eseményekben, pusztításokban, és megjelenik személyes kapcsolódásainkban is. Meghökkenhetünk azon, hogy ismerőseink hogyan reagálnak bizonyos dolgokra, és érezhetjük azt, hogy bizony nehéz megnyitni feléjük a szíveinket. Előkerülhetnek múltbéli emlékeink is, amikért szégyenkezünk, amiért nem bocsátottunk meg magunknak vagy másoknak.

Ma nagyobb szükség van a kegyelemre, mint eddig bármikor. Gyorsított ütemben tisztulunk és ez nem megy a kegyelem energiája nélkül.

Jó ideje nem csatornáztam már Kuan Yint, de tavaly bejelentkezett az energiája, hogy segítsen minket a kegyelemben való kiengesztelődésben önmagunk és mások felé. A hanganyagokat most újra rendelheted:

KIENGESZTELŐDÉS Hanganyag

2016. március 7-én küldöm ki újra

A Kuan Yintől csatornázott hanganyag a hét csakrán vezet keresztül, behívva a kiengesztelődés energiáját a különböző életterületeken való kapcsolódásaidba, és a kegyelem finom rezgésével itat át lényed minden szintjén.

A hanganyagok kedvezményes díja 2100Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik március 6-ig.

Ugyanezen a napon kezdem küldeni a 21 napos Felajánlom Kurzus hanganyagait is:

“Felajánlom” Online Kurzus

2016. március 7-én indul újra

Arra hívlak, hogy utazz velem 21 hanganyag segítségével. 21 nap, 21 hanganyag, melyet azért ajánlunk fel, hogy a negativitásunkra fordított energiát a Világ keresztről való leemelésére fordítsuk. A 21 hanganyag abban segít, hogy felajánld a boldogtalanságod, elégedetlenséged, félelmeidet és minden más negatív mintázatodat, mely naponta keresztre feszít az Isteninek. Odakínáld azért, hogy szülessen belőle szeretet, pozitív energia, melyet átfókuszálhatsz a Világ szebbé-jobbá teremtésébe, amely persze a te életed jobbulására is visszahat.

A Felajánlom Kurzus kedvezményes részvételi díja 2100Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik március 6-ig.

A két hanganyag – Kiengesztelődés és Felajánlom – együttes kedvezményes díja 3500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik március 6-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Kiengesztelődés, Felajánlom, mindkettő):

*