Lágyan fodrozódik a víz, és még lágyabban siklik rajta a felukka. A szívem együtt tágul a Nílus vizével, a hullámokat ölelő napfénnyel. A Nílus varázslata, amely minden egyes alkalommal szerelemre lobbantja a szívem. És most a varázslat szebb, mint bármikor. A vízen megpihenő napfényt ünnepli ezer tündér ezüstcipellős tánca…

Közben a szél is megérkezett, kifeszül a vitorla és a hajó tündérek körtáncában pörög a folyón. Beleharapok a tameya – a falafel egyiptomi változata – szendvicsbe, megpihenek a velem szemben ülő férfi mosolyában és szavaiban és csak csodálom a csodát, amivel a pillanat, teljesen váratlanul, ismét megajándékozott.

Az előbb még egy szürke épület, szürke falain belül voltunk, a meglehetős tömegben, a vízumomhoz igényeltünk újrabelépési engedélyt. Két óra múlva kell visszamennünk, és Ahmed javaslatára a két órát azzal töltjük, hogy vitorlázunk a Níluson, és reggelizünk, mert mind a ketten éhesek voltunk. Ahmed szintén varázslatos áldásként érkezett az életembe, egy barátnőm munkatársa, segítséget kerestem a vízumom meghosszabbításához, ezért találkoztunk. Ismét megismertem egy csodás embert, akivel jókat beszélgetünk, vízumintézésként indult, de közben lett egy új barátom. Áldott vagyok, ezer áldással kényeztet engem a sors. Lehet ennél csodásabb és varázslatosabb módon ügyeket intézni, mint így? Níluson ringatózva, tündérekkel találkozva, egy másik Lélekkel találkozva?

És ez csak egy a csodák közül, amiket mostanában kaptam. Festés van a kairói lakásomban, minden simán és könnyedén megy. A festő nagyon kedves, gyorsan és tisztán dolgozik. És azon kívül, ami a dolga még egy csomó szerelést, és javítást megcsinált csak azért, mert kértem, sőt még akkor is, amikor nem kérem, csak észreveszi, hogy arra irányul a figyelmem. Két napja feljött a portás és együtt örült velem a folyosó lágy barack színének. És tegnapelőtt este azt a kosharit vacsoráztam, amit Tamer, a taxi sofőröm kifejezetten nekem főzött.

Rengeteg kedvességet és segítséget kapok ezektől az emberektől, egy olyan kultúrában, ahol az összes mesterembert megbízhatatlannak tartják, és ez általában vissza is igazolódik, az egyik barátom pont a hétvégén mesélte el, hogy a háza öt hónap helyett 18 hónapig készült. A legtöbb ismerősöm többször elmondja, hogy vigyázzak és ne legyek túl barátságos ezekkel az emberekkel. Én másképpen gondolom, semmi kedvem nincsen az itt szokásos osztálykülönbségek táplálásához. Valódi emberi kapcsolódásokat keresek, a Lelket keresem, és azt is találom.

Pont úgy, ahogy Rúmi mondja:  „Keresd a Lelket, és Lélek leszel. Kutasd a kenyeret, és kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz.”

Keresd a Lelked, és azzá válsz! Élj a Lelkedből és megszentelődik az Életed! 11 időpontom maradt még egyéni Lélek-Összekapcsolásra januári budapesti tartózkodásom alatt. Holnap (január 17.) éjfélig azt a részvételi díjat fizetheted a gyógyításra, amit 8000Ft és 13000Ft között most jó szívvel tudsz kifizetni:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

2012. január 25.  17:45-18:45 * 2012. január 30. 13:00-14:00,  17:45-18:45, 19:00-20:00 * 2012. január 31. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30  * 2012. február 2. 13:00-14:00

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a neved, a telefonszámod, a címed és a választott összeget: jelentkezem@vereskriszta.com

És mit jelent az, hogy másokban is a Lelket keressük? Például azt, hogy Tamer taxisofőrsége mögé nézek, kinyitom felé a szívem és onnan beszélgetek vele. Hogy felajánlom, hogy szívesen elmegyek gyógyítani az édesanyját, aki az újévet azzal kezdte, hogy rosszul lett és összeesett. Nem érdekel, hogy milyen környéken lakik, és milyen körülmények között, az sem, hogy az ismerőseim nagy része nem tenné be a lábát ezekre a helyekre, mert az embert látom és a benne ragyogó igazgyöngyöt. És ezért azt is találom. Ha hiszel az emberek kedvességében, akkor kedvesek lesznek veled. Ha adsz nyitott szívvel, akkor mindig megkapod te is, amire szükséged van, és még annál többet is.

És az a fényes igazgyöngy, ami a Lélek mindenkiben ott van. A szomszéd utcában lakó ismerősöm nem engedi be a portást a lakásába, velem együtt örül a portás a lakás új színeinek. Márciusban, amikor ebbe a házba költöztem ez a portás még nem létezett. Jobban mondva nem látszott, mert az a része, amit most érzékelek belőle akkor is ott volt, csak nem mutatta meg. Túl sok kapcsolat nem volt köztünk azon kívül, hogy mindig borravalót akart. Nem volt jó érzés, ezért nem is adtam. Illetve adtam, de akkor, amikor szívből jött. És közben ítéletek helyett elnyújtóztam a Lelkéig, mosollyal üdvözöltem, akkor, amikor mások kiabáltak vele, amikor főztem, akkor neki is vittem ételt, egyszerűen adtam azt, amit jólesett adni. És a kapcsolódás közöttünk egyre szépült.

Bárki bárhogyan viselkedik, a Lelke igazgyöngye mindig ott ragyog valahol a mélyben. És megéri azt keresni. Mert egyrészt csak akkor tudjuk megtalálni, ha összekapcsolódtunk a saját Lelkünkkel és onnan keresünk. A Lélek az, ami ismeri a másikban is mindig világító Fényt, az elme azt nem látja, mert elveszik az ego gyártotta kifogásokban. És, amikor a Lelkedből kapcsolódsz szépséges vagy. A másik Lelkének keresésével őt is szépségessé teszed, mert visszaemlékezteted arra, amit magában hordoz. A Lélektől Lélekig találkozások pedig az egész világot megszépítik, tündércipellősbe öltöztetik.

Néha azokkal a legnehezebb ezt megtennünk, akik a legközelebb állnak hozzánk. De megéri! Mert megérdemeljük, hogy Lélekfényes szív-melegben éljünk :-)

Válaszd a szeretetet és engedd, hogy megszépítsen téged, a kapcsolataidat, a világodat! Várlak téged januárban, ha szeretnéd ezt gyakorolni. Január 20-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz!

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

2012. január 27. 18:00-22:00

„Azt gondoljuk, hogy sok különböző problémánk van, de valójában csak egy. A szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése a válasz. A szeretet minden kapcsolatunkat meggyógyítja…” (Marianne Williamson)

A work-shop részvételi díja 5 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4000Ft, ha január 20-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz jelentkezőben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/work-shopok/gyogyitsd-meg-a-kapcsolatot/

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta