“700 év múlva a borostyán újra kizöldül a mártírok hamvain…”

Ezt mondja a katár prófécia. Lejárt a 700 év, újjászületnek azok, akik kapcsolódnak a Katárokhoz. A Katárok hitvallása újjászületik általunk, bennünk. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni felnyílnak most a régi sebek, hogy őket begyógyítva erőnk teljességével éljük tovább a Katárok hitvallását.

Sokunkank megdobban a szíve, elindulnak a könnyeink és borzongás fut végig a testünkön, amikor elolvassuk ezt a próféciát. Mert kapcsolódunk a múltjainkból a Katárokhoz. A Tisztákhoz, akik Mária Magdaléna és Jézus leszármazottai. Dél Franciaországban éltek a Pireneusok hegyei között. Ők vitték tovább, és őrizték a tiszta krisztusi tanításokat, éppen ezért útjában álltak az Egyháznak. A 13. században a pápa hadjáratot hirdetett a katárok ellen, és szinte teljesen kiirtotta őket. Monstegur az utolsó katár vár, mely ebben a népirtásban elesett.

Szeptemberben két üzenet is érkezett, ami a Katár Lelket ébreszti bennünk, sokan utaztunk ezekkel az üzenetekkel. És most megérkezett 3 olaj is, amely megáldja lépteinket a Katár-Énünk Újjászületésében:

Katár-Újjászületés Szakrális Olajok

3x10gr olaj, 3 babérolaj alapú keverék

orangeblossom

A babér a Katárok számára a tiszta szeretet energiáját hordozó növény volt. Összesen négy olaj készül, amelyből te választod ki azt a hármat, amely érzéseid szerint a te folyamatod számára leginkább megfelelő. Babérolaj az alapja mind a négy olajnak, mely a Katár-Énünk újjászületését segíti.

Babér-Rózsa Olaj * a Tiszta Szeretet és Magdaléna eszenciáját hordozza, felerősíti Magdaléna hangját benned, mely vezet a Szíved és Tudatod megtisztításában

Babér-Citrom Olaj * a Tiszta Szeretet és a Tisztulás eszenciáját hordozza, megtisztítja az energiatesteket a Katárokhoz kapcsolódó nehéz emlékektől, így megkönnyíti a Szíved megnyitását a Katár-Éned felé

Babér-Narancsvirág Olaj * a Tiszta Szeretet és az Ártatlanság eszenciáját hordozza, összekapcsol a Lelkedben hordozott Ártatlansággal, segít látni a többiek Lelkében hordozott ártatlanságot, és így nyitja a Szívedet és Tudatodat a szeretetből való kapcsolódásra

Babér-Lótusz Olaj * a Tiszta Szeretet és az Életöröm eszenciáját hordozza, felébreszti benned a bizalmat arra, hogy most már a Katár lelkiséget élheted úgy, hogy közben életed örömteli legyen

Az olajokkal On egykori városánál dolgozom, ott, ahol egykor a Benben követ, a Végzet kövét őrizték, melyet csak a Tiszták érinthettek (így lettek ennek a kőnek később őrzői a Katárok)

A három olajból (3x10gr) álló csomag ára 6600Ft. Ezt a csomagot személyes használatra ajánlom. A negyedik olaj ára 2200Ft (10gr)

Ha gyógyítóként szeretnéd az olajokat használni kezelések közben, akkor ajánlom a nagyobb (50gr) kiszerelést. A három olajból (3x50gr) álló terapeuta csomag ára 16 600Ft. A csomag mellé ajándékba kapod a negyedikből a kicsi üveget (10gr). Ha szeretnél a negyedikből is nagy üveggel kérni annak díja 5500Ft, ez esetben is ajándékba kapsz egy kicsi üveget (általad választott).

Az olajok novemberben érkeznek Magyarországra, október 31-ig tudod őket rendelni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik olajakat szeretnéd (az olajok neve, és az üveg mérete):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom