Katár-Újjászületés Szakrális Olajok

“700 év múlva a babér újra kizöldül a mártírok hamvain…”

Ezt mondja a katár prófécia. Lejárt a 700 év, újjászületnek azok, akik kapcsolódnak a Katárokhoz. A Katárok hitvallása újjászületik általunk, bennünk. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni felnyílnak most a régi sebek, hogy őket begyógyítva erőnk teljességével éljük tovább a Katárok hitvallását.

Sokunkank megdobban a szíve, elindulnak a könnyeink és borzongás fut végig a testünkön, amikor elolvassuk ezt a próféciát. Mert kapcsolódunk a múltjainkból a Katárokhoz. A Tisztákhoz, akik Mária Magdaléna és Jézus leszármazottai. Dél Franciaországban éltek a Pireneusok hegyei között. Ők vitték tovább, és őrizték a tiszta krisztusi tanításokat, éppen ezért útjában álltak az Egyháznak. A 13. században a pápa hadjáratot hirdetett a katárok ellen, és szinte teljesen kiirtotta őket. Monstegur az utolsó katár vár, mely ebben a népirtásban elesett.

2020. szeptemberében két üzenet is érkezett (Montsegur Hanganyagok), amik a Katár Lelket ébresztik bennünk, sokan utaztunk ezekkel az üzenetekkel. És ezekhez kapcsolódóan érkezett 4 olaj is, amely megáldja lépteinket a Katár-Énünk Újjászületésében:

Katár-Újjászületés Szakrális Olajok

4x5gr olaj, 4 babérolaj alapú keverék

orangeblossom

A babér a Katárok számára a tiszta szeretet energiáját hordozó növény volt. Összesen négy olaj készült, babérolaj az alapja mind a négy olajnak, mely a Katár-Énünk újjászületését segíti.

Babér-Rózsa Olaj * a Tiszta Szeretet és Magdaléna eszenciáját hordozza, felerősíti Magdaléna hangját benned, mely vezet a Szíved és Tudatod megtisztításában

Babér-Citrom Olaj * a Tiszta Szeretet és a Tisztulás eszenciáját hordozza, megtisztítja az energiatesteket a Katárokhoz kapcsolódó nehéz emlékektől, így megkönnyíti a Szíved megnyitását a Katár-Éned felé

Babér-Narancsvirág Olaj * a Tiszta Szeretet és az Ártatlanság eszenciáját hordozza, összekapcsol a Lelkedben hordozott Ártatlansággal, segít látni a többiek Lelkében hordozott ártatlanságot, és így nyitja a Szívedet és Tudatodat a szeretetből való kapcsolódásra

Babér-Lótusz Olaj * a Tiszta Szeretet és az Életöröm eszenciáját hordozza, felébreszti benned a bizalmat arra, hogy most már a Katár lelkiséget élheted úgy, hogy közben életed örömteli legyen

Az olajokkal On egykori városánál dolgozom, ott, ahol egykor a Benben követ, a Végzet kövét őrizték, melyet csak a Tiszták érinthettek (így lettek ennek a kőnek később őrzői a Katárok)

A négy olajból (4x5gr) álló csomag ára 7330Ft.

Az olajokat február elején tudod átvenni.

RENDELÉS:

Szólj hozzá!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom