Mindannyian vágyunk arra, hogy a Karácsony melegséget, szívtől szívig érő meghittséget hozzon. De sokszor vannak ezen a téren kihívásaink, hiszen az emberi kapcsolódásaink a legnagyobb tanítóink. Az emberi kapcsolódásaink kihívásai visznek el oda, hogy megnyissuk a szívünket akkor, amikor az elme bezárkózásra hívna.

Mária Magdaléna szavaival kívánok Neked szív-nyílást az Ünnepekre:

“Láttam, hogy egyedül leszek, ha a védekezés erősebb, mint a szeretet. Ha félek a többiektől, akkor nem engedem be őket a szívembe, karacsony1és nem tudom teljesíteni a küldetésemet. Jelen kell lennem a pillanatban, hogy a szeretet átalakíthassa a félelmet. ÉS CSAK AKKOR TUDOK SZERETNI, HA SEBEZHETŐ VAGYOK.
És ha benne maradok a szeretetben, mindig a szeretetben akkor a szeretet haza vezet, megtölti a lelkem és nekik is tükröt mutat ez majd saját tökéletességükre. Ítéleteik eltűnnek, ahogy érzik a szeretetet, és így össze tudunk találkozni, kívül a félelem falain és megtapasztalhatjuk az egységet.
Ezért a szeretet útját választottam és engedtem, hogy a védelem pajzsa darabokra hulljon.

Belélegeztem magam a pajzsba és elküldtem, messzire, Isten erődítményeibe, a hegyekbe küldtem őket. A hegyek fogadták a vádelem pajzsát és darabokra törték, atomjaira szedték, lebontották a félelem és elválasztottság által létrehozott képeket, és fénnyel töltötték meg a sötétséget. Amikor mindez megtörtént az Istenek örültek a döntésemnek. Mert most tudtam csatlakozni hozzájuk az IGAZSÁG LÁTOMÁSÁBAN. Többé már nem választottam a a védekezést, mert megtöltött és felszabadított a szeretet. Kiszabadított a dualitás hiedelmeiből, abból, hogy elhisszük a szétválasztottságot és azt, hogy védekeznünk kell. ” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre)

Van egy ajándékom is, amely segíti a Karácsonyi szív-nyitogatást:

VÉDEKEZÉS HELYETT SZERESS

korábbi hanganyagom, mely Mária Magdaléna fent idézett történet-darabkája alapján készült most AJÁNDÉK, Neked és minden ismerősödnek

Minél többen élünk nyitott szívvel, annál több csodát bont ki magából a földi létezés. Arra kérlek, hogy add tovább ezt az energiát! Ajánld fel ezt az ajándékot 3 olyan ismerősödnek, barátodnak, aki eszedbe jut ezekről a sorokról. Természetesen ezt akkor tedd meg, ha belső jóérzés van benned ezzel kapcsolatban. Ha a belső jóérzésed azt mutatja tedd meg, akkor egyszerűen csak küldd el nekik ennek az oldalnak a linkjét, vagy az emailt, amit kaptál, hogy belső jóérzésükre hagyatkozva ők is eldönthessék kérik-e az ajándékot!

AZ AJÁNDÉKHOZ TÖLTS KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*