Közeledik az Ünnep. Karácsony Ünnepe. És mi az ünnep? Néhány éve ezek sejlettek fel, amikor a Karácsonyt hívtam: „Jégcsap, hóillat, a ködből felém repülő madár, fahéj, fahéj, fahéj, nedves agyag, lámpafényben szikrázva táncoló hópelyhek, kesztyű, pirítós, kinn a cuppogó eső, benn a meleg, a Duna vizébe olvadó hóesés, harkály kopogása, a mókus villanó farka, a lángokban az árnyékok tánca, omló selymek, engesztelő ajkak az arcomon, ölelő hangok térben lüktető spirálja, szívdobbanás, Cinnabon… …egyedül a múzeum csendjében, a kőkori szobrok között, méhecske, csontok egymáshoz koppanása, a TeliHold felhő mögül elővillanó fehérsége, a tündérek vízfátylat igazgató tánca, nárdusolaj, a szeretkezés szaga, megadás, a felsejlő Avalon…”

Volt egy idő, amikor nem szerettem Karácsonykor ajándékozni. Zavart, hogy kötelező. Sok minden más kötelezőség is zavart a Karácsonnyal kapcsolatban. Aztán engedélyt adtam magamnak arra, hogy úgy éljem meg, ahogy éppen szeretném. Azóta szeretem a Karácsonyt, pedig Egyiptomban azért nagyon más. De annak is van varázsa, hogy Karácsonykor a piramis lábánál hallgatom a karácsonyi dalokat.

És újra megszerettem az ajándékozást is. Nem ajándékozok kötelezőségből, illikből, hanem már csak a másik Lelkére hangolódásból, olyat, amelynek üzenete van, Lélek-érintése…Lehet az élmény, vagy tárgy, melyet tényleg személyre szólónak érzek.

Van néhány ünnepi ajánlatom, ha szívesen adnál szeretteidnek vagy önmagadnak Lelket érintő és előhívó, emelő ajándékot.

Ha lemaradtál a Karácsony előtti rendelésről, de szeretnél az olajokból, akkor még rendelhetsz:

Energetizált Parfüm Olajok Egyiptomi Tartóban

Sokan ismeritek és használjátok már a csatornázott üzenetekkel energetizált parfüm olajaimat. Ezeket most 10ml kiszerelésben rendelheted egyiptomi tartókban. Az üveg kenhető felülettel rendelkezik, megkönnyíti így az olaj használatát. A olajokat rendelheted a hozzájuk tartozó hanganyagokkal – most nagyon kedvezményes áron, a szokásos 3000Ft helyett összesen 1000Ft az egy olajhoz tartozó hanganyagok díja – vagy anélkül.

A következő olajokból választhatsz: Mária Olaj – az anyai minta gyógyítására, József Olaj – az apai mintázat gyógyítására, Jézus Olaj – a szenvedési mintázatok elhagyására, Kleopátra olaj – a szívből élő nő előhívására, Magdaléna olaj – a gyógyító női minőségbe beavató

A következő tartókból választhatsz: Ízisz és Ozirisz, Kleopátra, Tutankhamon Kleopátrával és Nefertárival, Édenkert, a Szív lemérése

xmas5xmas3xmas1xmas4xmas

1 olajos csomag 1400Ft * 1 olajos csomag hanganyaggal 2400Ft

2 olajos csomag dja 2600Ft * 2 olajos csomag hanganyaggal 4600Ft

3 Olajos csomag díja 3600Ft * 3 Olajos Csomag Hanganyagokkal 6600Ft

4 Olajos Csomag díja 4500Ft * 4 Olajos Csomag Hanganyagokkal 8500Ft

5 Olajos Csomag díja 5500Ft * 5 Olajos Csomag Hanganyagokkal 10 000Ft

FIGYELEM! Egy csomag egy egyiptomi tatót tartalmaz. A csomagokat február 1-ig rendelheted és február második hetében kapod meg.

Továbbra is rendelhetsz nagyobb kiszerelésű olajat is, 20ml 2300Ft, 50ml 5000Ft, 100ml 9500Ft.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, a választott csomagot, az olajok nevét és a tartó nevét: jelentkezem@vereskriszta.com

Másik ajándék ajánlatom neked vagy azon neked kedveseknek, akiket szeretnél megajándékozni a bőség rezgésével:

Alkimista Ékszer-Szett

Az ékszerek (lánc, karlánc és fülbevaló) aranyozottak követve így az ősi Egyiptomi hagyományt. Az ősi Egyiptomban a különböző anyagból készült tárgyakat sokszor borították finom arany réteggel. Az Ősi Egyiptomban az aranyat az Istenek bőrével azonosították. A fizikai formák arany borítása szimbolizálta azt az Istenit, azt a magasabb rezgést, melyet az ember a Földön, a fizikai valóságban önmagából felszínre hozni hivatott.

Az ékszereket lapis lazuli és korall gyöngyök díszitik, szintén követve ezzel az Ősi Egyiptomi hagományt.

Az Ékszer-Szettet november 15-ig rendelheted és november végén kapod meg.

Képekért, információért és megrendeléshez ide kattints!