“Magasságos, Te tudod: nehéz ez az apaság, amit az én szegény vállamra tettél. Apja volnék, – és mégsem az vagyok. Ez a gyermek… ha szemébe tekintek, benne ragyognak nap, hold, csillagok. Anyja szemei s a Te szemeid, Istenem, a Te szemeid azok. Gyönyörűséges és szörnyű szemek, oly ismerősek, s oly idegenek…Ó, jó volt véle Egyiptomba futni, s azután is óvni a lépteit…” (Reményik Sándor)

József nem kiemelt alakja a Jézusi misztériumnak, sokkal kevesebb figyelem szentelődik neki, mint Máriának, pedig jozsefgyönyörű Férfi-Erő lakik benne. Annak a Férfinak az ereje, aki minden körülmények között szereti és védelmezi a rábízottakat, a szeretett nőt és a gyermeket.

József hétköznapi hős, nincsen neki világot megváltó feladata, mint Jézusnak, de nélküle Jézus sem tudná a feladatát elvégezni. József az a Férfi-Hős, amelyre minden nő és anya vágyik, az az erős és szerető Férfi, aki Lénye minden szintjén a szerettei mellett áll.

A Mária Olaj után készülődik a József Olaj, amellyel ezt az energiát hívhatod be édesapáddal és a szeretett férfival való kapcsolódásodba.

Összeállítottam egy csomagot támogató hanganyagokból, melyek segítik az erős férfi életedbe engedését – ha nő vagy a párodban, ha férfi vagy önmagadban – és a másik nem megértését. SZERELEM ÜNNEPES KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED SZERDÁIG:

JÓZSEF OLAJ

Kairó öt Szent Családhoz kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornázom József anyai üzeneteit. Öt hanganyag készül, és ezzel az öt energiával telítődik a szikamor fából készült parfüm-olaj, amelyet aztán a hanganyagokkal együtt megkapsz.

A legenda szerint Mária és József Kairóban egy szikamor fánál keresett menedéket, amikor a csecsemő Jézussal menekültek Heródes gyilkos szándéka elől. A legenda szerint a fa törzse ki is nyílt, hogy elrejtse a családot az üldözők elől. Amúgy a szikamor fa megjelenik Ízisz és Ozirisz mítoszában is, szikamor fa fogadja magába az Ozirisz testét rejtő ládát.

ERŐS FÉRFIAK VISSZATÉRÉSE Hanganyag, mely nőknek segít elhinni és észrevenni, hogy az ERŐS FÉRFI, aki a Lelkéből élő ERŐS NŐ társa visszatérőben van

ERŐS FÉRFIAK VISSZATÉRÉSE 2. Hanganyag, mely tovább visz abban, hogy nőként beengedd az életedbe a megtartó férfi-energiát, azzal, hogy rábízod magad a semmire, a bizonytalanra

“Tökéletes Férfi” Fókuszváltó-Teremtő Online Kurzus, 21 hanganyag, amellyel azért tehetsz, hogy felépítsd a belső FÉRFI-képedet, amelyet átírja a külsőt is

“Tökéletes Nő” Fókuszváltó-Teremtő Online Kurzus, 21 hanganyag, amellyel azért tehetsz, hogy felépítsd a belső NŐI-képedet, amelyet átírja a külsőt is

A Szerelem Ünnepes csomag részvételi díja 3000Ft, ha megrendelésed megérkezik szerdáig.

Ha  olajat is szeretnél annak díja 2000Ft. (Az olajat május végén tudod átvenni)

 

Az olajak mellé rendelhetsz színes, díszes üvegcsét is, amelyben otthon tárolhatod az olajat, az üvegcse ára 800Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Kérsz-e üvegcsét:

*
Kérsz-e olajat:

*