“Eljön majd az idő, amikor az emberiség leszáll a szenvedés keresztjéről, és iszik az örömnek kelyhéből” – mondta Wellesley Tudor Pole, aki életéből sokat áldozott a Szent Grál kutatására, és végül ő hozta létre azt az alapítványt, amely megteremtette számunkra a Glastonbury Chalice Well – Kehely Forrás – tündérkertjét.

Chalice Well, az öröm forrása és kertje, a Grál maga, amelyből Jézus élő, valódi eszenciája árad és táplál.

jezus2Mert Jézus nem azonos azzal a szenvedő képpel, melyet az Egyház belénk programozott, az ő üzenete nem a szenvedésé, hanem az élete.

Hozott nekünk megváltást, mert megmutatta az utat, mely kivezet a szenvedés-mintázatainkból, és amely kinyílik az örömben megélt életre. Kérdés az, hogy végre hajlandóak vagyunk-e menni ezen az úton.

Ha te már leszállnál a szenvedés keresztjéről, kilépnél a szenvedés mintázatokból és innál az öröm kelyhéből, akkor ajánlom figyelmedbe azt a Jézus olajat, mely most a Húsvét energiájában kezd születni:

JÉZUS OLAJ

A hanganyagok most húsvéti kedvezménnyel! Az öt hanganyag 5000Ft helyett most 1400Ft, ha megrendelésed megérkezik április 18-ig!

Kairó öt Szent Családhoz kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornázom Jézus szenvedés-mintázatokból kiemelő üzeneteit. Öt hanganyag készül, és ezzel az öt energiával telítődik a tömjénből készült parfüm-olaj, amelyet aztán a hanganyagokkal együtt megkapsz.

A Jézus olaj (20ml parfüm-olaj + 5 hanganyag) díja 5000Ft.

A hanganyagok most húsvéti kedvezménnyel! Az öt hanganyag 3000Ft helyett most 1400Ft, ha megrendelésed megérkezik április 18-ig!

20ml parfüm olaj díja 2000Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyiket rendeled? (hanganyagok, olaj, mindkettő):

*