ÍZISZ PAPNŐJE Iskola Egyiptomban

2006 novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni.

Ezek a változások jelentősen átalakították a Papnő Iskolát, melynek fókuszába az elmúlt néhány évben a Lélek szolgálata, és a születő Új Föld tudatosságának képviselése, tanítása, továbbadása került.

A világ változik, erőteljes transzformációs folyamatban vagyunk, formálódik az ÚJ FÖLD, amely az  Ősi Misztériumiokra való visszaemlékezésből bomlik ki.

Egyiptom mélyen a Lelkemben él, régóta ismerjük egymást, sok inkarnáció kapcsol ide, számos papnői múlt, és most már ide kapcsol az elmúlt 10 év is, amióta fizikailag is újra itt élek KEMET szakralitásában. Könnyű ezért emlékeznem, könnyű meghallanom Egyiptom ősi templomainak üzeneteit, könnyen olvasok az energiájukban, lényem teljessége nyitva Ízisz érzékelésére.

Ízisz Földanya, Ő tulajdonképpen Egyiptom Földje, benne azt az energiát keltették életre őseink, amelyet Egyiptom földje rezeg.

Egyiptomban van a Föld torokcsakrájának két pontja, azaz itt kommunikálja, fejezi ki a Föld azokat a változásokat, megújulásokat, amiket élni szeretne. Egyiptom földjéhez hangolódás tulajdonképpen a Földön testet ölteni vágyó Univerzális Energiákhoz való hozzáhangolódás. Ízisz Papnői a Föld Bába-Asszonyai, a Föld Hírnökei.

2016-ban indult el először az Ízisz Papnője Online Iskola, mellyel a Papnő Iskolám megújult, és amely folyamatban megszületik az Új Föld Pap/nője.

2022-ben indult el először az ÍZISZ Pap/nője Iskola személyes részvétellel EGYIPTOMBAN. A következő alkalmat 2023 januárjára tervezzük.

ÍZISZ PAPNŐJE Iskola EGYIPTOMBAN

2023. január második fele

1. nap Érkezés Kairóba, vacsora Krisztánál & Karimnél, transzfer a szállodába

2. nap. Megkezdjük az utazást Ízisz és Ozirisz mítoszával ONban, RA ősi városában, és a Dahshouri hold-piramisoknál, ahol Ízisz Szent Ligete volt egykor.

3 nap.  Látogatás a Gizai Piramisokhoz, meditáció Ízisz egykori Templomában. Reggeli a Mena House Hotelben. Repülés Aswanba, szállás a Núbiai Faluban, Ízisz Templomának közelében.

4-9. A PAPNŐI KÉPZÉS

Négy szinten történnek a tanítások:

Az papnői erődet ébresztjük, tágítjuk gyakorlatokkal melyek Ízisztől függetlenül magáról a papnői énről szólnak.

Kapcsolódunk Ízisz és Ozirisz kultuszával az Egyiptológia és a történelem szemszögéből Karim segítségével.

Egyre mélyebbre utazunk Ízisz és Ozirisz mítoszának energiájában, és ezeken keresztül ébresztjük Ízisz Papnőjének minőségeit belül.

Mindezt integráljuk az Ízisz Templomokban, és az Ozirisz pajzsát felépítő szigeteken..

A tanítások első három szintjére a Núbiai Faluban kerül sor, a negyedik szint azokon a szigeteken történik, melyek a Nílusra kirajzolják Ozirisz, azaz Orion pajzsát. E pajzs az a szakrális eszköz, mely a Tejút csillagaiban őrzött Égi Rendet lehozza a Földre. A tájban a pajzs két vége a két Ízisz Templom, a közöttük lévő szigetek kapcsolódnak a pajzsot felépítő szigetekhez, így a szigetek Ízisz és Ozirisz Misztériumaiba beavató helyek.

10. nap PAPNŐVÉ SZENTELÉS ÍZISZ és OZIRISZ Szent Szigetén

Este ünneplés a Núbiai Faluban.

11. nap Hazarepülés

Az iskola tematikája:

Papnői minőséggel való összekacsolódás * Papnői minőség felépítése és a papnői energia megtartása * Szertartásos tér megtartása mások folyamataihoz * A Levegő, Víz, Tűz, Föld és Szer-Elem birodalmaiban való utazás és az elemek áldásainak meghívása * Csatornázás * Istennő Megtestesítés * ÍZISZ arany rezgésének felébresztése

További információért küldd el a neved és az ÍZISZ PAPNŐ EGYIPTOM szavakat emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

“ÍZISZ PAPNŐJE Iskola Egyiptomban” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Krisztina.

  Érdeklődnék az Ízisz papnői iskola Egyiptomban utazás felől amit 2023 második felére terveznek.
  Milyen árban lenne ez az utazás meddig lehet rá jelentkezni?Illetve hogy a repülőjegyet azt magamnak kellene intéznem Kairóba?

  Válaszát előre is köszönöm szépen.
  További szép napot.

  Üdvözlettel
  Eszter

  Válasz

Szólj hozzá!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Becenév: *
E-mail cím: *
Teljes név: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom