2006 novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni.

Ezek a változások jelentősen átalakították a Papnő Iskolát, melynek fókuszába az elmúlt néhány évben a Lélek szolgálata, és a születő Új Föld tudatosságának képviselése, tanítása, továbbadása került.

A világ változik, erőteljes transzformációs folyamatban vagyunk, formálódik az ÚJ FÖLD, amely az  Ősi Misztériumiokra való visszaemlékezésből bomlik ki.

Egyiptom mélyen a Lelkemben él, régóta ismerjük egymást, sok inkarnáció kapcsol ide, számos papnői múlt, és most már ide kapcsol az elmúlt 10 év is, amióta fizikailag is újra itt élek KEMET szakralitásában. Könnyű ezért emlékeznem, könnyű meghallanom Egyiptom ősi templomainak üzeneteit, könnyen olvasok az energiájukban, lényem teljessége nyitva Ízisz érzékelésére.

Ízisz Földanya, Ő tulajdonképpen Egyiptom Földje, benne azt az energiát keltették életre őseink, amelyet Egyiptom földje rezeg.

Egyiptomban van a Föld torokcsakrájának két pontja, azaz itt kommunikálja, fejezi ki a Föld azokat a változásokat, megújulásokat, amiket élni szeretne. Egyiptom földjéhez hangolódás tulajdonképpen a Földön testet ölteni vágyó Univerzális Energiákhoz való hozzáhangolódás. Ízisz Papnői a Föld Bába-Asszonyai, a Föld Hírnökei.

2016-ban indult el először az Ízisz Papnője Online Iskola, mellyel a Papnő Iskolám megújult, és amely folyamatban megszületik az Új Föld Pap/nője.

Az indulása óta csak online formában tartottam a Papnő Iskolát, most viszont ezen inkarnációban először EGYIPTOM földjére hívlak.Vissza a gyökerekhez, hogy Ízisznek az elemekben őrzött, templomokba kódolt misztériumait személyesen éljük át és itt járjuk be az utat, amely ÍZISZ PAPNŐJÉVÉ szentel:

ÍZISZ PAPNŐJE Iskola EGYIPTOMBAN

2022. január 18-28.

iziszpapnoje

Január 18. Érkezés Kairóba, vacsora Krisztánál & Karimnél, transzfer a szállodába

Január 19. Megkezdjük az utazást Ízisz és Ozirisz mítoszával ONban, RA ősi városában, és a Dahshouri hold-piramisoknál, ahol Ízisz Szent Ligete volt egykor.

Január 20.  Látogatás a Gizai Piramisokhoz, meditáció Ízisz egykori Templomában. Reggeli a Mena House Hotelben. Repülés Aswanba, szállás a Núbiai Faluban, Ízisz Templomának közelében.

Január 21-26. A PAPNŐI KÉPZÉS

Négy szinten történnek a tanítások:

Az papnői erődet ébresztjük, tágítjuk gyakorlatokkal melyek Ízisztől függetlenül magáról a papnői énről szólnak.

Kapcsolódunk Ízisz és Ozirisz kultuszával az Egyiptológia és a történelem szemszögéből Karim segítségével.

Egyre mélyebbre utazunk Ízisz és Ozirisz mítoszának energiájában, és ezeken keresztül ébresztjük Ízisz Papnőjének minőségeit belül.

Mindezt integráljuk az Ízisz Templomban és a Papnő Kapunál töltött időben.

A tanítások első három szintjére a Núbiai Faluban kerül sor, a negyedik szint a Templomban történik, ahol minden nap több órát töltünk.

Január 27.  PAPNŐVÉ SZENTELÉS ÍZISZ TEMPLOMÁBAN

Este ünneplés a Núbiai Faluban.

Január 28. Hazarepülés

Az iskola tematikája:

Papnői minőséggel való összekacsolódás * Papnői minőség felépítése és a papnői energia megtartása * Szertartásos tér megtartása mások folyamataihoz * A Levegő, Víz, Tűz, Föld és Szer-Elem birodalmaiban való utazás és az elemek áldásainak meghívása * Csatornázás * Istennő Megtestesítés * ÍZISZ arany rezgésének felébresztése

További információért küldd el a neved és az ÍZISZ PAPNŐ EGYIPTOM szavakat emailben: info@vereskriszta.com

Az Iskola összekapcsolható az ÁLOM PORTÁL 20220202 Utazással. Az ÁLOM PORTÁL útról információért IDE KATTINTS!