A Sumér Birodalomban Inanna Papnői mesterfokon ismerték a szerelem és szexualitás energiáját. Őrzői és tanítói voltak annak, hogy hogyan nyitnak kaput az érzékek a fizikain túlira, a Lélekre. Érzékiségük kapu volt, melyen a Megszentelt Nőiség áradt ki a világba, az Istennői erő, amely megérintette a Férfiban az Istent, és hívta annak realizálására, a szerelem energiáján keresztül. A szexuális energia számukra híd volt, melyen a Lélek találkozott Lélekkel, és vált EGYgyé.

Egy ideig ennek tiszta őrzői és tanítói voltak. Tisztán adták tovább ezt a tudást az összes nőnek. és ösztönözték a férfit arra, hogy az élete társával élje meg ezt a szentséget.

Egy idő után a különböző hatalmi játszmák félelmet hívtak elő a papnőkből, és ők is hatalmi pozícióba próbáltak inanna3helyezkedni, hogy megtarthassák a helyüket és befolyásukat a Világban. Felismerték milyen hatalmas az erő, amelynek birtokában vannak, és milyen könnyedén bírhatják rá a férfiakat az akaratuk teljesítésére.

Itt kezdődött a szexuális energiával, érzékiséggel való viszzaélés. A tudást már nem osztották meg a többi nővel, saját maguk többi nő fölé emelésére használták, ez elindított nő és nő között egy gyilkos versengést a férfi kegyeiért. A férfit pedig bizalmatlanná tette a saját érzelmeivel, vágyaival, Lelkével szemben és megerősítette azt a képzetet, hogy a nő veszélyes erő, ezért uralni kell. Ez a mintázat átszőtte a teljes Közel-Keletet, létrehozta a háremeket, és különböző formákban ma is erőteljesen tartja magát ezen területek országaiban.

Ez a Sumér Birodalom karmája, mely valamilyen módon működik és gyógyításra vár mindannyiunk életében.

Az, ami most Irakban történik az Iszlám Állam gyilkos, őrült ámokfutásával nem pusztán a véletlen műve. Olyan az egész történés, mint egy gennyes seb, amely sokáig a mélyben rejtőzött, mindannyiunk tudattalanjában, a kollektív emlékezetben és most felnyílt, hogy gyógyulhasson.

Hogyan kapcsolódunk az iraki történésekhez és mit tehetünk a saját személyes történetünkben azért, hogy gyógyulhasson a kollektív és a férfi-női viszonyulások sebbzettsége?

Ezzel kapcsolatban küldött Inanna tegnap, Tízmilliószoros Napon egy erőteljes üzenetet:

INANNA Üzenete

A csatornázott üzenetek azért tudnak mélyen hatni, mert a szavak mögötti energia pusztán a hallgatásuk által átrezgeti az energiáinkat, és változásokat indít el bennünk azzal, hogy azt beengedjük, arra igent mondunk.

Az Inanna Üzenetet június 8-án küldöm ki, június 7-ig tudod rendelni kedvezményes 1500Ft-os áron. Az üzenet mellé megkapod ajándékba az Ősi Birodalmak Hanganyagokból a Sumér Birodalom karmáját gyógyító hanganyagot.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*