Van Esztergomban a Prímás Szigeten egy kicsi darab senki földje, ahol én az egykori Mária kolostor helyét, illetve az azt megelőző Ishtár Szentélyt érzékelem. Amikor először ott jártam téren és időn kívül létező, száraz kórókkal benőtt senki földje volt, azóta az imáink hatására teljesen átalakult.

Két éven keresztül imádkozott és táncolt két aprócska csoport a szentély energiáinak életünkbe való visszaáramlásáért. Majd, amikor három év múlva visszatértem egy újabb csoporttal egy üde, sűrű-zöld teret találtunk. Nagyon imalanc1érdekes volt azt látni, hogy a hely válaszolt az imáinkra és kizöldült. Nemrégiben egy év elteltével újra visszatértem, és érdekes volt megtapasztalni, hogy most mit üzen ez a tér, amely még zöldebb, még bujább, annyira az, hogy egyre nehezebb bejutni a belsejébe. A tér egyértelműen azt üzente, hogy felébresztettünk egy hosszú ideig alvó energiát, amely most burjánzik és arra vár, hogy teremtsünk vele, irányt adjunk neki. És az is egyértelmű volt, hogy ez nem csak erre a helyre vonatkozik, hanem jelen van általános energiaként és üzenetként.

Nagyon sok, hosszú ideig alvó energia-minőség aktív körülöttünk és arra vár, hogy a teremtéseink eszköze legyen. De a teremtéseink irányát csak mi tudjuk megtalálni. És a nem tetszőn való panaszkodás nem ad semmilyen irányt, hanem káoszt hoz létre ebből az erős energia-térből.

Az akkor felébredt energiákban lefutott két ImaLánc Csoport, mindkettő mélyen megérintő és erőt adó volt. Egy ideig nem éreztem hívást újabb csoportra, de most határozottan érzem, így várlak Téged is szeretettel a harmadik csoportban:

IMALÁNC

indul: 2015. január 24-én

Abban a kilenc hónapban, amikor a Párom visszatértére vártam, nagyon erőteljes és támogató tapasztalás volt számomra, hogy annyi ember imádkozott és drukkolt a vágyam manifesztálódásáért. Nagy ereje van annak, amikor több ember fókuszálja az energiáit egy irányba.

Ebben a programban ezt az erőt, illetve a felébredt energiák támogató hullámát hívjuk segítségül.

A program keretén belül létrehozunk egy csoportot, amelynek tagjai becsatlakoznak egy olyan vágyukkal, amivel irányt adhatnak a felébredt energiáknak. Minden résztvevő elhozott vágyához két vizualizációs hanganyagot készítek. Az egyik saját maga számára, hogy a Lelke szerinti leghatékonyabb módon tudjon a vágyára koncentrálni, a másik a többi résztvevő számára, hogy a leghatékonyabb módon tudja támogatni saját energiájával a másik szándékát. Minden nap egy másik résztvevő vágyát teremtjük ilyen módon közösen (én is részt veszek mindenki vágyának teremtésében).

És ebben az a legszebb, hogy a másik vágyának teremtésével is teremted a saját vágyadat is, mert valahányszor szívből adsz, annak sokszorosa tér vissza hozzád.

Az imaláncban való részvétel feltétele az, hogy örömmel tudj elköteleződni a többi résztvevő vágyával való együtt-teremtésben.

A két személyes hangolódás után elkészített meditációs hanganyag díja 7000Ft. A jelentkezést 3000Ft előleg átutalásával tudom elfogadni (a maradék összegnek január 15-ig kell beérkeznie).

KEDVEZMÉNY! A Mesélő Csoport és az ImaLánc Csoport együttes részvételi díja 18000Ft (22 000Ft helyett), ha bejelentkezésed és az előleg átutalása megtörténik január 15-ig.

A Mesélő Csoportról információért IDE KATTINTS!

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, skype címed és az IMALÁNC szót:jelentkezem@vereskriszta.com