Húsvét közeledtével engem mindig a közös történet ereje hat át, Magdaléna és Jézus történetéé: “Becsuktam a szemeimet és Erzsébet felé fordultam, aki a Golgota másik oldalán állt. Miriam és Judit a tömeget figyelte, amely egyre nőtt, ahogy Krisztus a kereszttel felfelé jött a hegyen. Mögöttünk álltak, kezeik a vállainkon, és közben folyamatosan közvetítették a szavaikkal azt, ami a hegyen történt. Erzsébettel egymásra hangolódtunk, az energiahullámaink kiegyenlítődtek és létrehozták a teret, amelybe Krisztus bele tudja helyezni a létét…

Lélegeztünk, éreztem, ahogy az ő lélegzete rám hangolódik, és hálát adtam ezért. Az egység közöttünk egyre erősebb volt, így tudtuk tisztán tartani az ösvényt. Miriam és Judit elmondták, amit láttak és mi, Erzsébettel megtartottuk a magdalenejesus4fénymezőt, amely Krisztus Istennel és a létezés szövetével való egységét biztosította. Éreztem, ahogy ez a mező megtelik Isten jelenlétével, olyan erősen éreztem, mint soha azelőtt itt a Földön. Krisztus is megérezte ezt a jelenlétet, és mi megadtuk magunkat a bizonyosságnak, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell. Krisztust megtartotta a teremtés sugara, és ahogy lélegeztünk ő eggyé vált a fénnyel, tudatossága már nem a testében volt. Nem érzett már fájdalmat és nem érezte a harcot, megpihent az Atya és az Anya ölében.” (Magdaléna szavai a keresztre feszítésről, Flo Aevia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című könyvéből)

A mai húsvéti TeliHoldnál még erősebben lüktet bennem a történetük. Eszembe jutott a megtisztító eső, amely a megadás után elárasztotta a Golgotát: A Föld megnyílt és áradt az energiája az emberiség felé, öntözve őket az átalakulást hordozó esővel. A fák megrepedtek az erő mennydörgésében, minden kettérobbant és a teremtés új energiája áradt a létezés fénye felé. A szél, az eső, a villám és a mennydörgés, mind a Föld hangja volt, amely feltámadt és azok, akik eddig nem akartak hallani most meghallották. Mindaz a gyűlölet és bosszúvágy, amit az emberiség magában hordozott, most visszatükröződött és az emberek féltek. Mindez tükör volt, azt a harcot látták benne, amit az életük pillanataiban létrehoztak. Nem volt hová menekülni. A tükör tisztán megmutatta mindazt a káoszt, melyet az emberek magukban hordoztak. A vihar tombolásában jelet kaptak arra, hogy ideje bölcsebben választani, jobban megadni magukat és teljesebben teremteni. A régi haldoklott és ők túlélték, az új részeivé váltak. Egy részük megkönnyebbült, mert meghalt a régi és ők szabadon választhatták, hogy az új rend részei legyenek. A vihar az áldozat, az átalakulás és integráció szimbóluma volt. Ők pedig örültek. A világ rendje megújult, új világ született, a fény és az igazság megtartására. A vihar annak jele volt, hogy a régi hitrendszerek és struktúrák most feloldódnak, jel volt a képességre, hogy új tervet alkothatunk az eddigi korlátok nélkül, teljességgel a belülről fakadó tudásból táplálkozva.”

És eszembe jutott a KERT, ahol Magdaléna találkozik Fénymagára ébredt Jézussal. A Lelke fényességét élő NŐ magdalenejesus5összetalálkozik a Lelke fényességében feltámadt FÉRFIVEL. És megváltás született, nő és férfi történetében, az egyik kertet, ahonnan férfi és nő kiűzetett kicserélte a másik KERT, ahol NŐ és FÉRFI ismét találkozott.

És az a KERT a miénk is, ha választjuk.

De fontos emlékezned erre: Lelke fényességéből élő Nő és Lelke fényességére feltámadt Férfi.

Vágyjuk azt a TISZTA SZERELMET, amit Magdalena és Jézus élt. De az nincsen TISZTASÁG és LÉLEK nélkül. Ahol pedig LÉLEK van nincsenek hazugságok.

Jó kis spirituális illúzió elhinni azt, hogy ez a TISZTA, LÉLEKTŐL LÉLEKIG SZERELEM a miénk lehet úgy, hogy azt hazugságok, csúsztatások, bújkálás övezi.

Megtisztító, Lélek fényességét nyíltan vállaló Húsvétot mindenkinek!

Ajándékom ennek segítésére az, hogy TISZTASÁG Online Kurzusomat TeliHoldas Kedvezménnyel rendelheted meg:

 TISZTASÁG ONLINE KURZUS

MOST TELIHOLDAS KEDVEZMÉNNYEL

indul: 2015. április 10-én

Hét héten keresztül, minden héten kapsz egy vizualizációs hanganyagot, amely különböző isteni, istennői, mesteri minőségekkel segít kapcsolódni. A hozzájuk kapcsolódó archetipikus energia életedbe hívásával mély tisztulást és emelkedést hívhatsz be életed különböző területeire. A folyamat végén kapod a nyolcadik hanganyagot, amely a Lélek Fényének kiárasztásában és megélésében segít.

A kurzust most TELIHOLDAS KEDVEZMÉNNYEL 2500Ft-ért rendelheted meg  (5100Ft helyett), amennyiben bejelentkezésed és befizetésed megérkezik április 9-ig.

Megrendeléshez ide kattints!