Hátrahagytuk 2011-et, a maga négyességével, a földi lét szabályozására létrehozott rendszereink összeomlásával, és a rendszerekbe kapaszkodók változást megállítani próbáló agressziójával. Beléptünk 2012-be, és az ötösségébe, a szabadság választásába, és a változásba. Hová visz 2012? Oda, ahol nem maradnak falak.

Magyarország azzal kezdi januárban, hogy az államhatalmat képviselők elbarikádozzák magukat a parlamentben, válaszul a december 23-ai tüntetésre. New York azzal kezdte, hogy az Occupy Wall Street mozgalom visszavette magának a Zucotti Parkot, átlépve a rendőrség barikádjain, amit akkor emeltek, amikor erőszakkal kiürítették a parkot. Kairó gyertyák fényével, keresztény zsoltárokkal és szufi kántálással köszöntötte az új évet a Téren, nem messze attól a négy faltól, amit két hete emelt a hadsereg.

2011, azt hiszem, rekord év volt falakból és könnygázból, de rekord év volt ébredésből is. Kairóban minden tüntetés után emelt egy falat a hatalom, a város különböző pontjain. Az Egyesült Államokban az Occupy mozgalomnak otthont adó parkokat barikádozta el a hatalom. Most beállt a sorba a magyar hatalom is.

Kairóban egy hétig építette a hadsereg a falat az izraeli követség elé, majd egy nap múlva a változást hívók egy-két óra alatt lebontották. Amerika szerte a változást hívók egyre több parkot foglaltak el, minél több lett a barikád, annál inkább terjedt a mozgalom. Magyarországon sem lesz másképpen.

Hatalmas erejű forgószélként söpör végig a Világon a változás, és nincs az a fal, vagy barikád, ami meg tudná állítani. És az, amit ebből a változásból 2011-ben megízleltünk semmiség ahhoz képest, amit 2012 hoz nekünk. De ezt nem azért mondom, hogy félj! Sőt! Azért mondom, hogy tárd ki a szíved felé és bízz abban, hogy érted, értünk történik!

Legyen bátorságunk a változás alatt, mert szükségünk lesz rá! Legyen bátorságunk szeretni, mert ez a változás:

Mit hoz 2012? Azt, amit választasz! A falak ideje elmúlt. Lépj ki a falak illúziójából és pihenj meg a szeretetben. A fal mindenképpen összeomlik, de nem kell alatta maradni. Egyszerűen csak engedd megtörténni azzal, hogy a szeretet választod! Nincsen félnivalód 2012-től! Hiszen a félelmed úgyis csak arra mutat rá, hogy elfelejtettél szeretni. Csak annyit kell tennünk, hogy szeretünk és minden rendben lesz!

Oda érkezünk, amiről Rumi így beszél: „A Szeretett élet-vizével nem marad betegség. A Szeretett egységének rózsa-kertjében nem maradnak tüskék. Azt mondják, hogy van egy ablak, amely szívből szívbe nyílik. De hogy lehet ott ablak, ahol nem maradtak falak?”

Ezt a falak nélküli helyet kívánom mindannyiunknak 2012-re!

Válaszd a szeretetet és engedd, hogy meggyógyítson téged, a kapcsolataidat, a világodat! Várlak téged januárban, ha szeretnéd ezt gyakorolni. Még három fő jelentkezhet a kedvezményes (3500FT) áron:

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

2012. január 27. 18:00-22:00

„Azt gondoljuk, hogy sok különböző problémánk van, de valójában csak egy. A szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése a válasz. A szeretet minden kapcsolatunkat meggyógyítja…” (Marianne Williamson)

A work-shop részvételi díja 5 500 Ft. KEDVEZMÉNY! MÉG HÁROM FŐ JELENTKEZHET A KEDVEZMÉNYES (3500Ft) ÁRON!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/work-shopok/gyogyitsd-meg-a-kapcsolatot/

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta