Letettem az egyik barátnőm elé a kávét, amit kért és mellé tettem a csokis kekszet. Ránézett a kekszre, majd rám, két dolog tükröződött a szemében, a vágyódás a fincsi keksz után és a félelem, hogy hol fog a kalória változtatni a testén. Rámosolyogtam, és ezt mondtam neki: „Gondolhatod azt is, hogy ez a csokis keksz a barátod és segít neked tökéletesre formálni a tested”.

Nehéz volt számára ezt a gondolatot beengedni. Egy hete egy másik lánnyal találkoztam egy étteremben, aki egyszer csak panaszkodni kezdett, hogy mennyit eszik, és, hogy magára szedett 15 kilót, amitől nem tud megválni. Mondtam, hogy ezen könnyedén lehet változtatni a gondolatai átalakításával. Ő is kételkedve nézett rám. Azt mondta, hogy ez nem lesz könnyű, mert ő eszik, amikor éppen eszébe jut, akár éjjel is és azt, ami éppen eszébe jut. Mondtam, hogy én is, de ennek ellenére mégis folyamatosan fogyok és az általam vágyott irányba formálódik a testem. Mert nem a csokoládé hízlal, hanem a gondolat, amit hozzá kapcsolunk.

Februárban tartok otthon egy esti work-shopot, melyen Neked is szívesen megtanítom a vágyott testhez vezető könnyed és tartós utat:

 Vágyott Test Work-Shop

2012. február 6. 18:30-21:30

A valóságodat az határozza meg, amit gondolsz és érzel róla. Ez mindenre igaz, kivétel nélkül. Még a testedre is! Ezen az estén előadás, illetve közösen elvégzett gyakorlatok segítségével adom át neked a módszeremet, amellyel átírhatod a tested formájához, súlyához és az ételhez kapcsolt gondolataidat, mintáidat, érzéseidet, így megváltoztatva életed ezen területével kapcsolatos rezgéseidet. (A gyakorlatsort írásban is megkapod, és alkalmazhatod a mindennapjaidban.)

A work-shop részvételi díja 5500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3000Ft, ha január 20-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben.

Ha korábban már elvégezted az Online Testsúlyszabályzó Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1500Ft.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/work-shopok/vagyott-test-work-shop/

Tudod, egy gyermeknek sokkal könnyebb elképzelni azt, hogy a csokoládé fogyaszt, mint egy felnőttnek. Sőt a gyermek azt is eltudja képzelni, hogy a csokoládétól szárnyaink nőnek, vagy, hogy királylánnyá változunk, és éppen ennyire élő valóság számára az is, hogy tündérek éneklik érettre a kakaóbabokat.

Valamikor te is el tudtad képzelni mindezt, és most, lehet, hogy csak legyintesz erre, és azt mondod, mindez csak ábrándozás, de mi itt vagyunk a való életben, a tényekkel kell foglalkozni. Éppen úgy, ahogy annak idején a szüleid tették, és te mindezt szépen eltanultad tőlük, mint ahogy azt a gondolatot is magadévá tetted, hogy a csokoládé hízlal. Nincsenek tények. Az élet egy álom, és mi a saját fantáziánk termékei vagyunk.

Valójában minden pillanatban fantáziálunk, történéseket vetítünk ki a külvilágba, csak legtöbbször a félelmeinket képzeljük el és próbáljuk megvédeni magunkat a még meg sem történt legrosszabbtól. És ugyanennyi erővel visszatérhetnénk a gyermek számára még egyértelmű tündérvilághoz is.

„Ne-ne-ne csak a rozsdát nézd, lásd a csodát!..Hiszed-e még, hogy égi gyöngy a világ? Hiszed-e még, hogy szíved verse virág? Hiszed-e még hős álmaid igazán? Hiszed-e még, hogy összetart a karaván?” (NOX)

Azt kívánom, hogy HIDD! Mert égi gyöngy a világ! Mert tele tudod szórni az életed gyöngyszemekkel, csak ki kell nyílnod a magadban hordozott MINDEN LEHETSÉGESNEK! És, ha szeretnél újra gyermek módra kitágult világban élni, hinni az álmaidban és élni őket, akkor várlak téged januárban induló online kurzusomon:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: január 23-án, az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében!

3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat * 3×3 személyes visszajelzés

Az első három hétben elkezdjük az életünk könnyed, örömteli újraírását, hívni kezdjük a vágyainkat. A második három hétben azokon a helyzetek könnyed átalakítását gyakoroljuk, amik általában megállítják a teremtési folyamatainkat. A harmadik három hétben, pedig azzal játszunk, hogy hogyan tudjuk az életünk minden pillanatát a teremtésünk részévé tenni.

Az Online Játszva-Teremtő Kurzus részvételi díja 27 000Ft. KEDVEZMÉNY! Január 21-ig a te részvételi díjad csak 18000Ft!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-jatszva-teremto-kurzus/

Ma reggel elvesztem egy kicsit a türelmetlenségben és a rozsdában. :-) Majd helyette inkább azt választottam, hogy feloldódom az arcomat cirógató és lelkemet fényesítő napfényben a teraszon, és megnézem milyen álmok élnek a lelkem, milyen csodákat szeretnék megélni. Kiengedtem az álmot, engedtem, hogy a rezgése repítsen a jó érzésben, és a jó érzésem hívja, igézze az álmomat a testet öltés felé:

Eljöttek hozzám a falu asszonyai, a kertben ültünk, ott, ahol várja körünket a sivatag homok, virágszirmokkal rajzoltunk a homokba. Lélekkel, ujjak és homok ölelkezésével és a virágok érintésével hívtuk Őt, aki a Gyengéd. Al Latif, Allah egyik szívemnek olyan szépen csengő neve a 99-ből. Homokba rajzoltuk a nevet, és csendben nyíltak a szívek, növekedett közöttünk a gyengédség, és tovább repült a belőlünk kiáradó hangokban. Al Latif, szólalt meg a sokféle dallam és a gyengédség szétáradt a széllel, üdvözölni az éjjelbe forduló napot. Leszállt az éj, és a kertben a mécsesek fényében üdvözölték a virágszirmok a férfiak csatlakozó lépteit. Valaki dobolni kezdett, és csatlakozott még egy, és még egy, a dobok hangjára feleltek az asszonyokból szóló hangok. A hangokra felelt a dob, a dobbanásra a hang, tökéletes ölelés, amelyben tágult a tér. Majd megpihentek a szívek, a dobok, a hangok és csak egyetlen furulya maradt, mely mint a leggyengédebb szerető simogatta az éjszaka bársonyát, és az egymásra találó kezeket. Furulya, csillagok, lélegzet és aztán csend…hazavezette őket a kertből. Otthon voltam, a kertben, a csillagokban, a körülöttem visszhangzó szeretetben és a szerelmem körém fonódó erős karjaiban…

Kérlek merj álmodni, mert az álmaidból formálódik a világ! Együtt álmodni várlak január 20-án:

Lélek Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 20. 19:00-21:00

A szertartáson együtt utazunk az álmaink nyomában. A szív teréből idézzük a rejtett álmokat, hogy aztán rábízhassuk azokat az Univerzumot összetartó Erőre, amely mindig válaszol a kéréseinkre. Megpihenünk ebben az Erőben, a bizalomban és az EGY elemeken keresztül megnyilvánuló szépségében.

A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadjuk.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/szertartasok/lelek-szertartas/

És addig is küldöm neked a NOX dalát, hogy emlékezz arra, ÉGI GYÖNYG A VILÁG:

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta