Utazási irodás – mintha egy másik élet lett volna – időszakomban volt szerencsém többször eljutni a floridai Walt Disney parkokba.  Ott találkoztam ezzel a felirattal: „Hinni a Hihetetlent. Látni a Láthatatlant. Várni a Nem Várhatót”. A felirat szerint ezt jelenti gyermeknek lenni. Nagyon tetszett. Sőt. Teljesen elbűvölt.

És velem maradt azóta is. Sokáig sejtelmem sem volt róla, hogy eljön majd az életemnek az az időszaka, amikor ez a három mondat a létezése alapjává válik. Mert azt gondolom, hogy ez a három mondat nem pusztán a gyermeklétet jelenti. Hanem magát az életet jelenti. Mert ezek nélkül az élet unalmas szürkeség, lehet, van benne biztonság, meg kiszámíthatóság, de kivesznek belőle az álmok, és kiveszik belőle a kaland. Lehet, van olyan, aki ezt választja, aki az ilyen élettel elégedett, és ha így van, akkor számára az rendben is van. De nem nekem. Mert én vágyom a varázslatra, ahol megtörténik az, ami lehetetlennek tűnik, ahol a láthatatlan egyszerre csak a szemem előtt ölt testet, ahol lehet várni azt, ami, úgy tűnik sosem jöhet el, de egyszerre csak ott van. IGEN! Lehet így is :-).

A Walt Disney parkokban nem nehéz elhinni ezt a három mondatot, mert a hely maga az életre kelt varázslat, ahol minden lépés tündérmesébe vezet. Minden pillanatát élveztem annak idején a parkoknak, nem tudtam betelni velük. És most éppen így élvezem azt a varázslatot, amely életre kelt az életemben, a tündérmeséket, amik az életemmé váltak.

Hiszem a hihetetlent. Tudom, hogy minden lehetséges. Tudom, hogy nem kell a logikus elmémnek ismernie az utat, a módot, a megoldást ahhoz, hogy valami megtörténhessen velem. Hogy bármi megtörténhessen velem :-).

Látom a Láthatatlant. Képes vagyok a pillantásom arra függeszteni, ami még csak finom-energiaként rezeg körülöttem, és egyszer csak megpillantani a Láthatóban.

Várom a Nem Várhatót. Tudom várni nyitott szívvel, izgatottan azt, amiről a logika azt mondja, hogy sosem jön el. Tudom, hogy bármelyik pillanatban betoppanhat. És addig is élvezem az éppen elém toppanókat :-).

És nem csak én vagyok képes ezekre. Hiszen gyermekként mindannyian rendelkeztünk ezekkel a képességekkel. Ma is magunkban hordozzuk őket, még akkor is, ha elfedte őket az unalmas felnőtt-lét. Bármikor újra a felszínre hozhatjuk őket, és megengedhetjük, hogy az életünket átszője a varázslat!

Ha szeretnél elindulni ezen a varázs-ösvényen és szeretnéd az életedet az álmaidban élő valósággá változtatni, akkor várlak Téged szeptemberben újra induló Online Játszva-Teremtő Kurzusom, melyre augusztus végéig fél-áron jelentkezhetsz:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: szeptember 16-án, az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha augusztus 31-ig bejelentkezel!

A kurzus alatt ezeken a témákon utazunk végig: Hogyan lépj ki a kockádból, azaz a jelenlegi valóságod beszűkült kereteiből? * Hogyan térj vissza abba az áldott gyermeki állapotba, amikor bármit el tudsz képzelni, és ezáltal behívni az életedbe? ­* Hogyan tudod a figyelmeddel a vágyaid manifesztálódását táplálni, és mire is vágysz valójában? ­* Hogyan nyílj ki a „Minden Lehetségesre” a korlátok ismételgetése helyett? * Hogyan tartsd fenn azokat a gondolatokat és érzéseket, amikkel azt teremted, amiben élni szeretnél? * Hogyan tudsz lobogni, szárnyalni, élni szenvedéllyel, a logikába kapaszkodás helyett? * Hogyan tudod erősíteni a hitedet? * Hogyan használj minden élet-darabkát a teremtésed támogatására? * Hogyan maradj meg a folyton táguló, és növekvő jóban?

 Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Szeretettel,

Veres Kriszta