Akhenaten. A történelem eretnek fáraónak tartotta, és gyengének, mert a háborúk helyett a családjával EGYütt teremtett Földi Édenkertet választotta, és ezt szánta Egyiptomnak is. József, akiről ritkán beszélnek, pedig a ő a mindennapokban jelen lévő társ és támasz Mária mellett. És Yeshua, akinek férj és apa szerepét az Egyház egyszerűen elhazudta….A Hétköznapok Hőse és a Szent Király…

Egy minőség, melyet mesterségesen szétválasztottak, és amely szétválasztottságot elhittünk, és ezáltal az élet része lett. Éppen úgy, ahogyan megtörtént ez a Szajha és a Szent női minőségekkel.

Egy hete érzem, ahogyan megtölti a teret az energia, melyben a kettő összeér, és így a minőség, amit Hétköznapi Királynak neveztem el megjelenik majd egyre több kapcsolatban.

A Férfi, akinek küldetése van. A Férfi, aki kapcsolatban van az Isteni Forrással és a Szívével. A Férfi, aki tudja, hogy saját legmagasabb minőségét a Megszentelt Női minőségnek való megadásban érheti el. A Férfi, aki jelen van a kapcsolatban, a családban…

Új Szakrális Olaj születik, mely ezen minőség életedbe engedésében segít:

HÉTKÖZNAPI KIRÁLY – Szakrális Olaj

christmagdalena

Az új olaj két korábbi Szakrális Olaj összeházasításából, egyvelegéből születik.

József Olaj * Kairó öt Szent Családhoz kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján töltődött a szikamor fából készült parfüm-olaj. A legenda szerint Mária és József Kairóban egy szikamor fánál keresett menedéket, amikor a csecsemő Jézussal menekültek Heródes gyilkos szándéka elől. A legenda szerint a fa törzse ki is nyílt, hogy elrejtse a családot az üldözők elől. A szikamor fa maga József, aki körbeöleli és védelmezi a Nőt és a Gyermeket.

Szent Király Olaj * Sivatagi fából készült az olaj alapja, mely aztán beutazta velem Egyiptom Szent Királyainak beavatásának, megmérettetéseinek legfontosabb templomait.

Ezen két olaj keverékéből született meg tegnap a HÉTKÖZNAPI KIRÁLY Szakrális olaj alapja, mely a Tavaszi Napéjegyenlőség napján a Szfinx tappancsai között aktiválódik abban a pillanatban, amelyben összeér a Föld terében ezen két energia ismét. Az Olaj születését kíséri egy Magdalénátó érkező üzenet, mely irányt ad az olaj használatához.

22 üveg lesz elérhetető egyenlőre ebből a különleges olajból.

Az olaj (20gr) és a Magdalénától érkező hanganyag díja 5500Ft. Az olajat március vége előtt kapod meg.

Az olajat az alábbi űrlap kitöltésével tudod rendelni:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom