Emlékszem azokra az időkre, amikor ültem egy füzet előtt és minden nap számba vettem, hogy miért lehetek hálás. Akkor nehéz volt, mert egy csomó dolog nem volt a helyén az életemben, és nagyon nyögvenyelősen tudtam átállítani a fókuszom arra, amiért már abban a pillanatban hálás lehettem. De megérte, mert a hála bőséget teremtett az életemben.

Mára a hála teljesen természetes életérzéssé vált számomra, és nem tudok eleget hálát adni azért a rengeteg áldásért, ami fénybe, örömbe, szeretetbe és gyönyörbe burkolja az életemet.

Csodálatos két és fél hetet töltöttem Magyarországon, és mély hála van bennem minden találkozásért, ami kinyílt ez idő alatt. A szertartások, meditációk és work-shopok táguló teréért, ahol annyian megtapasztalhattuk ismét, hogy mennyivel többek vagyunk, mint azt sokszor elhisszük magunkról.

Mélységes hála van bennem a Lélek-gyógyító kurzus hétvégéjéért, ami annyi mindent feltárt ismét a Lelkünk titkaiból, és közelebb vitt minket a teljességhez. Mélységes hála van bennem a Papnő Iskola másodéves csoportjáért, azért az erőért és összetartozásért, ami a csoporton belül megszületett és a csodáért, amely ilyen erőből testet tud ölteni, ahogyan testet öltött ez az Arany Sziget szertartáson, és azon a személyes szertartáson is, amit a csoporttól ajándékba kaptam. (Sokan kérdezitek a Papnő Iskolát és a Lélek-gyógyítói kurzust. Igen, indul újabb – Magyarországon és Egyiptomban is -, kicsit átalakítva, követve az energiák változását, és a tudatosság tágulását. Nemsokára meglesznek az új időpontok. Ha szeretnéd megkapni az ezzel kapcsolatos információt írj nekem: kriszta@vereskriszta.com)

Hála van bennem azokért Móni és Hajnal bőkezűségéért és bizalmáért, amivel megnyitották otthonaik kertjét két programom előtt, és ezzel varázslatos-teret adtak nekünk a szíveink megnyitásához. És hálás vagyok azért is, mert az Istennő Templom életében megérett az idő a változásra, és hamarosan (szeptemberben) a házon belül új, tágasabb és világosabb térbe költözhetünk J

Hálás vagyok azért, hogy a változások könnyedén történnek az életemben, hogy természetes, belül érzékelhető lüktetéssé változott számomra az, hogy észrevegyem mikor kezdődik az új.

Erre a lüktetésre az Év-Körrel való együtt-mozgás hangolt rá. Évekig utaztam tudatosan a természet ciklikus változásaival és ezen keresztül megértettem önmagam és az élet folyamatainak természetes ciklusát. Idén novemberben újra indul Online Év-Kör Kurzusom, amivel ezt a jótékony változást Te is beengedheted az életedbe! Augusztus végéig fél-áron jelentkezhetsz:

Online ÉV-KÖR Kurzus

12 hónapon át tartó izgalmas utazás önmagunk csodája felé a természet iránytűjének segítségével

INDUL: 2012. november 1-én

 Mit ad neked ez a 12 hónap?

Segít eligazodni életed történéseiben. *Megtanít együtt mozogni az energiaáramlással, ahelyett, hogy szembe mennél vele. * Megtanít a hullámok hátán utazni, ahelyett, hogy azok folyton elborítanának. * Segít a természettel való kapcsolódásban, és ezáltal a belső- és külső egyensúly megteremtésében. * Segít eggyé válni az elemekkel (levegő, víz, tűz, föld). * Rálelhetsz saját igazságodra, ahelyett, hogy mások által hozott szabályokat követnél. * Megtanulsz felelősséget vállalni a döntéseidért és a sorsodért. * Másfajta rálátást kapsz az életedre, így azok a folyamatok, melyek korábban talán félelemmel töltöttek el, természetessé válnak. * Megtanulsz jelen lenni az életedben, megélni a pillanatban születő csodákat. * Bátrabban mersz élni, átlépve a saját magad által állított korlátokon és kitágítva a határaidat. * Számtalan új lehetőség nyílik meg előtted, kreativitásod szárnyalni kezd. * A rituálék, szertartások életed természetes részévé válnak, így a szakralitás egyre inkább átszövi a mindennapokat. *Az örömbe érkezel

Egy kör (hathetes ciklus 5 gyakorlattal) részvételi díja 7000Ft. (A körök díjai az egyes körök megkezdése előtt fizetendőek.) AJÁNDÉK! Szeretném, ha minél többen válnánk sorsunk mestereivé és tudnánk megtartani a középpontunkat a mindennapokban, ezért az az ajándékom, hogy augusztus végéig féláron, azaz 3500Ft-ért jelentkezhetsz a kurzusra!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Isten arról beszél Neale Donald Walschnak a Beszélgetések Istennel című könyvben, hogy valójában az egyetlen imádság, amire szükségünk van az a hála. Hiszen minden kérésünk abban a pillanatban meghallgatásra talál, hogy az eszünkbe jutott, és abban a pillanatban el is indul a megtestesülés felé. A hála imájával észrevesszük a teremtés áldásait, a rengeteg jót, amellyel a Teremtő máris elhalmozott, és így szélesre tárjuk az ajtót a teremtés további áldásai előtt.

Hosszú ideig az emberiség az elméjét másra programozta, és ezzel létrehozott egy csomó hiányt és szenvedést a világban. Ebből a folyamatból egyénenként bármikor kiléphetünk és megnyílhatunk arra, hogy áradjon a jó az életünkbe. Ebben segít neked szeptemberben újra induló Online Játszva-Teremtő Kurzusom, melyre augusztus végéig fél-áron jelentkezhetsz:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: szeptember 16-án, az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha augusztus 31-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

És mélységes hála van bennem azért, hogy ismét a szívem földjén, Egyiptomban lehetek. Hálás vagyok azért az örömért, amivel a Kedvesem fogadott, a szépséges és gyengéd pillanatokért, melyek áthatották a megérkezésem estéjét, és mély hálával várom azt, amivel ezután megajándékoz majd Ízisz földje.

Kívánom, hogy gyakorold te is a hálát, és növekedjék általa a bőség az életedben!

Szeretettel,

Veres Kriszta