Két napja Nazmeya barátnőmmel elsétáltunk a lakásától a Vodafone hozzá közel eső üzletéhez, hogy befizessem az internet számlámat. Kairóban elég magasak a járdák az úttesthez képest és gyakran kell le és fel lépegetni. Néhány hónappal ezelőtt Nazmeyának ez még komoly gondot jelentett, mert évek óta fájt a térde. Két napja éppen leléptünk az egyik járdáról, amikor Nazmeya azt mondta: Hála neked, ez most már egyáltalán nem okoz gondot nekem.

Néhány hónapja csináltam Nazmeyának egy Lélek-Összekapcsoló Gyógyítást, ahol kitakarítottuk azt a Hatshepsut idejéből való élező-életbeli mintát, amit azóta is táplált a barátnőm különböző formákban, és ami a térdei fájdalmában jelentkezett. És aztán áthangoltuk őt arra az erőre, amibe belelépni hivatott, és amit a régi, fájdalmas, tudattalan emlék miatt újra és újra eltolt magától.

Majd Nazmeya azt is elmesélte, hogy a menye teljesen másképpen öltözködik, mint előtte sokáig és nagyon ki van virulva. A nyáron kicserélődött. Nagyon örültem annak, amit hallottam. Valamikor május környékén gyógyítottam a menyét, aki az édesapja hirtelen halála miatt évek óta blokkolta a saját életét, és ez lassan már a férjével való kapcsolatát is elkezdte aláásni. Mindig öröm azt hallani és látni, hogy az, amit teszek, segít másoknak abban, hogy boldog és harmonikus életet éljenek.

Nazmeya nekem hálás, és boldog vagyok, hogy ezt most már könnyedén el tudom fogadni. Évekig szabadkoztam egy köszönet, vagy elismerés hallatán, pedig pont akkor vágytam leginkább az elismerés és köszönet kifejezéseire. És mégsem tudtam elfogadni. És ez talán neked is segít. Fogadd el azt, amit kapsz. Szeresd magad annyira, hogy szabadkozás helyett örömmel magadhoz öleled az elismerést. Neked is sokkal könnyebb lesz utána adni. Ahogy egyre könnyedebben elfogadod, annál inkább válik részeddé az, hogy te is adni tudd. És ez fordítva is működik.

És bennem is végtelen hála van a Forrás felé azért, hogy ezt az utat járhatom, megérinthetem mások útjait, és ezzel segíthetek abban, hogy együtt haladjunk tovább a Teljességben. Hálás vagyok a Lelkemnek a vágyaimért, amellyel kijelölte az ösvényt, amit járnom jó és hálás vagyok magamnak a bátorságért, ami a Lelkem hangjának vezetését követi.

Glastonburyben az fogalmazódott meg bennem, hogy politikusokat, katonai vezetőket és gazdasági nagyhatalmakat szeretnék gyógyítani. Mert hatalmas áldás lenne a Világnak, ha azok, akik annak vezetésére vállalkoztak azt a Lelkük szerint tudnák tenni, szeretetből fakadó szolgálatként és nem a félelmek görcsei által vezetve. És ez máris elkezdett történni. Néhány napja nálam járt egy volt miniszterhelyettes asszony, aki a gyógyítást követően felébredt a hónapok óta tartó letargiájából és elindult tenni azt, amire a Lelke a fizikai létbe hívta, és amire az eddigi életútja a felkészülés volt.

Amit megfogalmazunk vágyként, az máris VAN. Ha igent mondunk rá, akkor szinte azonnal megjelennek az életünkben azok a történések, amik arra utalnak, hogy a vágyunk elindult a testet öltés felé. Ahogy ez megtörtént az én esetemben is. Most már csak annyit kell tennem, hogy kételkedés nélkül élem tovább a pillanatot és így megengedem, hogy a sors elhozza a vágyamat. Erről és a teremtés művészetének titkairól többet megosztok majd Veled Arató Mónikával közös október rendezvényünkön:

VAN – Teremtő Nap
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. október 8. 10:00 – 17:00

A napról részleteket ide kattintva olvashatsz!

 Lélek-Összekapcsoló egyéni gyógyításaimon a Lélek rezgését erősítjük fel a Lényedben. “2011 nem csak egy a többi közül, hanem ez az esélyünk arra, hogy a Kozmikus tervvel együtt kezdjünk el teremteni…” – írja Calleman. Ideje van a Lélek választásának, és szeretnék abban segíteni, hogy ezt minél többen megtegyük. Szeptemberben egy kis időt ismét Magyarországon leszek, és még  van néhány időpontom egyéni gyógyításra. Az egyéni gyógyítás ára 13 000Ft, az a felajánlásom, hogy HOLNAP (kedd) éjfélig azon az áron jelentkezhetsz, amit most 7000 és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és
kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

szeptember 29. 13:00-14:00
október 4. 13:00-14:00, 16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00
október 5. 12:00-13:00, 13:15-14:15, 16:45-17:45
október 7. 14:15-15:15, 19:00-20:00

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a telefonszámodat, az összeget és a preferált időpontot emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Novemberben elindul egyéves Lélek-Gyógyítói Kurzusom, ahol a Lélek-Összekapcsolás módszerét te is megtanulhatod. Ha hív téged ez az út írj nekem a részletekért: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,
Veres Kriszta